5800 Xpress Music kamera ayarı (resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
ustalar netlik yazan şey netlik değil ben ingilizce kullanıyorum resmin sertliği demek o düşük dediği de en yumuşağı oluo o da güzel gösterio süper oldu tam memnunum şu anda içerde gayet net elinize sağlık süper paylaşım.

benozqurum

Üye
    Konu Sahibi
ustalar netlik yazan şey netlik değil ben ingilizce kullanıyorum resmin sertliği demek o düşük dediği de en yumuşağı oluo o da güzel gösterio süper oldu tam memnunum şu anda içerde gayet net elinize sağlık süper paylaşım.

valla dediğim gibi ilk paylaşmaktan çekindim bu ayarları zaten bilioruz felan dicekler bosa uğraşıyorum die ama gerçekten yararlı olmuş bende zaten kurcalarken buldum dedim bu kadar kötü olmaz ya kamera die tamamen ayarlarıyla alakalı işte bu ayarları otomatik olarak yükleseler açılısta netlik düşük olsa yada netlik hiç olmasın bişeye yaramıyo zaten işte ozaman anı yakalayabiliriz böle bi saat ayar yaa ne bu bi imza toplayıp aramızda nokia şikayet edelim düzgün yazlım yapsınlar:d::aha:

Conqueror22

Conqueror22

Üye
Paylaşım için teşekkürler

uyuss_Sehzade

Üye
slm ya yayınladıgınız 5800 kamera ayarını göremıyorum acaba yardımcı olursanız cok sevinirim ne olur yardımcı olun:(

benozqurum

Üye
    Konu Sahibi
slm ya yayınladıgınız 5800 kamera ayarını göremıyorum acaba yardımcı olursanız cok sevinirim ne olur yardımcı olun:(

resimler açılıyor senin internetinde veya pc de problem var sanırımm yazıları okuyarakta anlayabilirsin aslında basit nası yardımcı olurum walla bilemiyorum konu anlatımı orda

whenever

Üye
teşekkürler gerçekten çok fark var...

ozn429

ozn429

Üye
çok tşkler eywl..

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
inş. işe yarar;)

ilksenilkay

Üye
cok sağolasn :)

Sehzade

Üye
baya duzeldi ya 3.2 olmasına ragmen berbat cekio :(

mahser4222

Üye
teşekkürler emeğine sağlık deneyeceğim

freeman5694

Üye
teşekkür ederim kardeş işe yarıyor...

benozqurum

Üye
    Konu Sahibi
yaaa şuu yeni versiyon düşmedimi hala onu bekliyoruz yaa ulen ben bu nokianın :)

padisah_58

padisah_58

Üye
bende bu kameraya gıcık olmuştum eyvallah kardeşim.. inş. yeni sürüm yazılımda kamera sorunu biter.....

imamramazan

imamramazan

Üye
tşk

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
harika ellerine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

benozqurum

Üye
    Konu Sahibi
5800 sevenler 2-3 ay içinde nokia x6 geliyo diyolar ekranından vekamerasından şikayet edenler (bizzat ben) çok mutlu olucak 5 mp kamera kapasitifmi diyolar iphonun ekranı gibi hassas dokunmatik ekran ekran kalitesini bilmiyorum ama ea games x6 için oyun yapmış bile iphone oyun nasıl bilenler vardır :)

94mert94

Üye
Teşekkürler bilgi için gerçekten fark etti..

Üst Alt