5800 XM versyon 31.0.008 hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

setric

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM versyon 31.0.008 hacklendi
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR

:heyo:Sertifikanın Alımı:heyo:
arkadaşlar sertifikamızı bu adresten alıyoruz tabi ben burdan aldım siz başka sitelerden alabilirsiniz.
şimdi nasıl aldığımızı anlatıyorum.
siteye girdiğimizde 2 tane boş kutucuk çıkıyo
ilki ime yazacahımız kutu
ikincisi güvenlik kodunu yazacağımız kutu (hemen sağındaki resimdeki kod)
yazdıktan sonra arkadaşlar aynı sıradaki en sağdaki butona basıyoruz ve bize yazılar çıkıyo ordada 24 saat içinde yapılacağı yazıyo sanırım.:vur
evet arkadaşlar şimdi beklemedeyiz belli bi süre bekledikten sonra aynı siteye girerek tekrar yaptıklarımızı yapıyoruz bu sefer butona bastımızda karşımıza farklı bir sayfa açılacak.
en üstte 2 tane küçük buton görüceksiniz.
biri dosyası
ikincisi sertifika dosyası
bunları bilgisayarımıza yükledikten sonra aynı sayfada yazıların en altında signtools2.2 diye yazar here yazan yere basarak sertifika yapcağımız programı yüklüyoruz.:nono:
şimdi de sıra programı sertifikalamaya geldi. signtools2.2 - cer - - sis yada sisx(sertifikalıycamız program) uzantılı dosyaları boş bir klasöre koyalım
signtools2.2 programını açalım karman çorban yazılar çıkcak bundan kurtulalım en üstte sekmeler var en sağdakini seçelim 2 tane buton çıkcak english i tıklayıp programı kapatıp tekrar açalım. açtığımız ingilizce olucak, en üsttten sing sekmesini tıklıyoruz
2 boş kuyucuk çıktı
birincisine cer uzantılı sertifika dosyamızı seçiyoz
ikincisine sertifikalıycamız HelloOX2.v2.02 programını seçip alttaki Sign butonuna tıklıyoruz.
Artık HelloOX2.v2.02 programımız sertifikalandı arkadaşlar.kloserün içinde yeni bir HelloOX2.v2.02. dosyası oluşcak o sertifikalı olan.:oke: :coold:
;);););););););););););););););););););););););););););)
:heyo:Programla Telimizi Hackliyoruz:heyo:
evet arkadaşlar sertifikaladımız HelloOX2.v2.02 programını telefonumuza kuruyoruz.
çıkan tüm sorulara olumlu cevaplar veriyoruz.modo kurulsun mu diye sorcak okeyliyoruz. sonra arkadaşlar telimize ROMPatcher+ programı kuruluyo onu açıyoruz.
karşımıza bir uyarı çıkıcak ok diycez. 2 seçenek çıkcak
birincisi installserver_FP2
ikincisi open4all
ikisine de tıklayıp solundaki mavi rengi yeşil yapıyoruz yani aktif ediyoruz.
evet arkadaşla exit diyip çıktıktan sonra artık telimiz heklenmiş olucak programlarınızı artık kurabilirsiniz.....:oke::sn:
;);););););););););););););););););););););););););););););););););)

Not:arkadaşlar teli kapattınızda aktif ettiniz installserver_FP2 ve open4all pasif duruma geçiyo tekrar program yükleyebilmemiz için için bunların üzerine tıklayıf aktif ediyoruz.:nono:

:huhu:Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiyki varsınız. uzun uzadıya yazıp sizleri sıktıysam özür dilerim:bilmem::allalla: ama olaya aşina olmayan arkadaşlar olabilir.

.............................:aman2: YaSir :aman2:...........................

• Beğen
Tepkiler: rkap, mrsogz, By Y@VUZ ve 40 diğerleri

[KARA_KARTAL]

Üye
Kardeş teşekkürler süpersin de bi sorum olucak böyle sitelerden imei vererek sertifika alıyoruz ama güvenlimidir acaba imei kopyalama vs. olma ihtimalinden korkuyorum

setric

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim inan bende bilmiyorum ama kwndi kendime düşündüm dünya nüfusu 6.7milyar bunun yararısı telefon kullansa 3.35milyar ve verdiğimiz imei nımarısınıaldıklarını düşünelim bizim imei numaramızı türkiyede kullanması lasım bi sorun olması için ben böyle biliyorum bilen arkadaşlar varsa söylesin. ve şunu düşündüm teli yeni aldım garantili bişey olursada veriririm benim imei çalmışlar derim :) zaten 2 yıl kullansam bana yeter artık insan aynı şeyden sıkılmaya başlıyo, bilmiyom nasıl olur. daha önce almıştım sertifika bişey olmamıştı ama tabi olmuycağı anlamınada gelmiyo. yine karar senin kardeşim.:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

imei de 100 000 000 000 000 haneli bir rakam 3.350.000.000 dünya nüfusu olasılıkları hesaplamak lasım sallasam tutarmı acaba diye yni bence normalde bile o tehlike var . ama bunun sonucunda ne çıkar bilmiyorum. ama bi suç işlendiğini düşünelim heralde seni ararlar bulurlar soruşturma yaparlar sende anlatırsın sadece bu yüzden yok sen suçlusun demezler sanırım :) inşallah demezler :D

umut3461

umut3461

Üye
ya bu hack ne işe yarıyo yaa :D ben hack lemedim telefonumu gayet memnunum :))

balza

Üye
arkadaşlar hepsi hikaye en iyisi siz sertifikalı ürünlere yönelin bu imzasız ürünlerle başınız belaya telefonunuza da virüsler girebilir ona göre, bende bir sürü uygulama var hepsi de imzalı telefonumda hackli değil eğer aradığınız ürünler paralı ise lütfen paraya kıyın imzalı ürünler alın imzasız ı imzalı yapacam diye uğraşırken telefonunuzdan olmayın benden söylemesi...

[KARA_KARTAL]

Üye
yapsammi yapmasammi :) yapiyim

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar telefonu hackledim ve uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim. bi de hacklediktn sonra installserver_FP2 ve open4all dosyalarını apply yapıyosunuz ya bi de add to auto yapın böylece telefonu kapatıp açsanız bile hack her zaman aktif kalacaktır.

setric

Üye
    Konu Sahibi
epzilonom kardeşim teşekkür ettim otamatik yaptığını bilmiyodum söyledin mutlu oldum süpersin ;)

hakleme olayı sertifikasız ücretli uygulamaları sertifikalı gösterip ücretsiz yüklemek oluyo kardeşim.
sen kullanıyosundur ama fazla program yüklemiyosundur rastlamamışsın demekki :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
epzilonom kardeşim teşekkür ettim otamatik yaptığını bilmiyodum söyledin mutlu oldum süpersin ;)

hakleme olayı sertifikasız ücretli uygulamaları sertifikalı gösterip ücretsiz yüklemek oluyo kardeşim.
sen kullanıyosundur ama fazla program yüklemiyosundur rastlamamışsın demekki :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :naughty:

macman

macman

Üye
hacklemek kötü bişi diil bence şahsen telefon aldıgımda ilk işim hacklemek herkeze tafsiye ederim en azından başınız agırmaz.. teşekkürler

[KARA_KARTAL]

Üye
Kardeş ben yaptımda sign yaparken hata alıyorum programdan 2. dosyada oluşmuyo haliyle hatada başlıkta false yazıyor gerisi karışık ingilizce faln değil anlayamadım sorunu

Latturk

Latturk

Üye
Valla arkadaslar son versiyonu hacklemesinler diye bi sey yapmislar,her telefon hacklenmiyor.Ama ben hackledim.Ama kesinlikle saglam bi sertifika yapmaniz gerekiyor.Hack programinda en son verisiyonu ile yapmak gerekiyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya sertifika alınca zaten ben pek hacke gerek duymuyorum...

resmigenc

resmigenc

Üye
arkadaşlar hepsi hikaye en iyisi siz sertifikalı ürünlere yönelin bu imzasız ürünlerle başınız belaya telefonunuza da virüsler girebilir ona göre, bende bir sürü uygulama var hepsi de imzalı telefonumda hackli değil eğer aradığınız ürünler paralı ise lütfen paraya kıyın imzalı ürünler alın imzasız ı imzalı yapacam diye uğraşırken telefonunuzdan olmayın benden söylemesi...

NE DEMİŞLER PİRİNÇ ALMAYA GİDERKEN ÇANTADAKİ BULGURDAN OLUNURMUŞ BU İŞ AYNI ONA BENZİYO:oke:

kuvvetmira70

Üye
slm abi anlattiklarini yaptim ama helloOX programi ne, 2. kutucuga hackleyecegim dosyayi sectim yanlis mi yaptim, sign bastim ingilizce cikmadi hata mi verdi bilmiyorum.yardimci olursaniz memnun olurum.

vecdi5

Üye
arkadaşım emeğine sağlık buyuk bi sorunu hallettik sağol

vecdi5

Üye
Rkadaşım Allah bin değil on bin defa razı olsun sayende dertten kurtardım ancak bukadar kolay olurdu sagol saol sagol guvenle kullanılır inanın bana 800 tl verip makinaya bisey yukleyememek insanın canını dahada acııyo bence acık kapatılmadan faydalanın

furryozz

Üye
peki dostum tel in hacklendiğini nasıl anlıyoruz

vecdi5

Üye
eğer makinana unsignet olan uygulamalar yükleniyosa sorun yokhaclendi demektir

bobkarepantolon

Üye
Bu kırmak mı oluyor garanti kapsamı dışına çıkıyor mu bunu yapmak?

Takipçi Satın Al

Üst Alt