setric
Üye
5800 XM versyon 31.0.008 hacklendi
SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR
Sertifikanın Alımı
arkadaşlar sertifikamızı
şimdi nasıl aldığımızı anlatıyorum.
siteye girdiğimizde 2 tane boş kutucuk çıkıyo
ilki ime yazacahımız kutu
ikincisi güvenlik kodunu yazacağımız kutu (hemen sağındaki resimdeki kod)
yazdıktan sonra arkadaşlar aynı sıradaki en sağdaki butona basıyoruz ve bize yazılar çıkıyo ordada 24 saat içinde yapılacağı yazıyo sanırım.
evet arkadaşlar şimdi beklemedeyiz belli bi süre bekledikten sonra aynı siteye girerek tekrar yaptıklarımızı yapıyoruz bu sefer butona bastımızda karşımıza farklı bir sayfa açılacak.
en üstte 2 tane küçük buton görüceksiniz.
biri dosyası
ikincisi sertifika dosyası
bunları bilgisayarımıza yükledikten sonra aynı sayfada yazıların en altında signtools2.2
şimdi de sıra programı sertifikalamaya geldi. signtools2.2 - cer - - sis yada sisx(sertifikalıycamız program) uzantılı dosyaları boş bir klasöre koyalım
signtools2.2 programını açalım karman çorban yazılar çıkcak bundan kurtulalım en üstte sekmeler var en sağdakini seçelim 2 tane buton çıkcak english i tıklayıp programı kapatıp tekrar açalım. açtığımız ingilizce olucak, en üsttten sing sekmesini tıklıyoruz
2 boş kuyucuk çıktı
birincisine cer uzantılı sertifika dosyamızı seçiyoz
ikincisine sertifikalıycamız HelloOX2.v2.02 programını seçip alttaki Sign butonuna tıklıyoruz.
Artık HelloOX2.v2.02 programımız sertifikalandı arkadaşlar.kloserün içinde yeni bir HelloOX2.v2.02. dosyası oluşcak o sertifikalı olan.

Programla Telimizi Hackliyoruz
evet arkadaşlar sertifikaladımız HelloOX2.v2.02 programını telefonumuza kuruyoruz.
çıkan tüm sorulara olumlu cevaplar veriyoruz.modo kurulsun mu diye sorcak okeyliyoruz. sonra arkadaşlar telimize ROMPatcher+ programı kuruluyo onu açıyoruz.
karşımıza bir uyarı çıkıcak ok diycez. 2 seçenek çıkcak
birincisi installserver_FP2
ikincisi open4all
ikisine de tıklayıp solundaki mavi rengi yeşil yapıyoruz yani aktif ediyoruz.
evet arkadaşla exit diyip çıktıktan sonra artık telimiz heklenmiş olucak programlarınızı artık kurabilirsiniz.....
n:

Not:arkadaşlar teli kapattınızda aktif ettiniz installserver_FP2 ve open4all pasif duruma geçiyo tekrar program yükleyebilmemiz için için bunların üzerine tıklayıf aktif ediyoruz.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiyki varsınız. uzun uzadıya yazıp sizleri sıktıysam özür dilerim
ama olaya aşina olmayan arkadaşlar olabilir.
.............................
YaSir
...........................
Sertifikanın Alımı
arkadaşlar sertifikamızı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresten alıyoruz tabi ben burdan aldım siz başka sitelerden alabilirsiniz.şimdi nasıl aldığımızı anlatıyorum.
siteye girdiğimizde 2 tane boş kutucuk çıkıyo
ilki ime yazacahımız kutu
ikincisi güvenlik kodunu yazacağımız kutu (hemen sağındaki resimdeki kod)
yazdıktan sonra arkadaşlar aynı sıradaki en sağdaki butona basıyoruz ve bize yazılar çıkıyo ordada 24 saat içinde yapılacağı yazıyo sanırım.

evet arkadaşlar şimdi beklemedeyiz belli bi süre bekledikten sonra aynı siteye girerek tekrar yaptıklarımızı yapıyoruz bu sefer butona bastımızda karşımıza farklı bir sayfa açılacak.
en üstte 2 tane küçük buton görüceksiniz.
biri dosyası
ikincisi sertifika dosyası
bunları bilgisayarımıza yükledikten sonra aynı sayfada yazıların en altında signtools2.2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye yazar here yazan yere basarak sertifika yapcağımız programı yüklüyoruz.
şimdi de sıra programı sertifikalamaya geldi. signtools2.2 - cer - - sis yada sisx(sertifikalıycamız program) uzantılı dosyaları boş bir klasöre koyalım
signtools2.2 programını açalım karman çorban yazılar çıkcak bundan kurtulalım en üstte sekmeler var en sağdakini seçelim 2 tane buton çıkcak english i tıklayıp programı kapatıp tekrar açalım. açtığımız ingilizce olucak, en üsttten sing sekmesini tıklıyoruz
2 boş kuyucuk çıktı
birincisine cer uzantılı sertifika dosyamızı seçiyoz
ikincisine sertifikalıycamız HelloOX2.v2.02 programını seçip alttaki Sign butonuna tıklıyoruz.
Artık HelloOX2.v2.02 programımız sertifikalandı arkadaşlar.kloserün içinde yeni bir HelloOX2.v2.02. dosyası oluşcak o sertifikalı olan.
Programla Telimizi Hackliyoruz
evet arkadaşlar sertifikaladımız HelloOX2.v2.02 programını telefonumuza kuruyoruz.
çıkan tüm sorulara olumlu cevaplar veriyoruz.modo kurulsun mu diye sorcak okeyliyoruz. sonra arkadaşlar telimize ROMPatcher+ programı kuruluyo onu açıyoruz.
karşımıza bir uyarı çıkıcak ok diycez. 2 seçenek çıkcak
birincisi installserver_FP2
ikincisi open4all
ikisine de tıklayıp solundaki mavi rengi yeşil yapıyoruz yani aktif ediyoruz.
evet arkadaşla exit diyip çıktıktan sonra artık telimiz heklenmiş olucak programlarınızı artık kurabilirsiniz.....

n:Not:arkadaşlar teli kapattınızda aktif ettiniz installserver_FP2 ve open4all pasif duruma geçiyo tekrar program yükleyebilmemiz için için bunların üzerine tıklayıf aktif ediyoruz.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyiyki varsınız. uzun uzadıya yazıp sizleri sıktıysam özür dilerim
ama olaya aşina olmayan arkadaşlar olabilir..............................
YaSir
...........................
zaten 2 yıl kullansam bana yeter artık insan aynı şeyden sıkılmaya başlıyo, bilmiyom nasıl olur. daha önce almıştım sertifika bişey olmamıştı ama tabi olmuycağı anlamınada gelmiyo. yine karar senin kardeşim.