5800 xm v60 güncelleme bekleyenler!?

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm v60 güncelleme bekleyenler!?
ya arkadaşlar ben de siz 5800 kullanıcıları gibi 5800 kullanıcısıym..ve bakıyorum herkes güncelleme derdinde..şimdi siz bu cihazdan ne bekliyosunuz onu anlamadm..hadi diyelm webde video oynatack flashlite 4 geldi,ee snra?video izlesenzde binbir eziyetle anca izleyeceksnz..ee tlfun gücü ne kadar ortada,daha h.264 video oynatamyor..ve dahası,oyun grafik istemcisimi var nokia güzel 500mblık oyun üretmiyor?ee yok tabi..ben bunları diyorum ki güncelleme geldikten snra hayal kırıklığı yaşayıp üzülmeyin=(bence ekimin sonlarını bekleyp,acık kaynak kodlu nokia N8 alin..bu aradklarınz şmdiden mewcut onda,ee sonrasnda gelecek uygulamaları,oyunlrı siz düşünün..sertifika derdi yok,coreplayer s60v5 bekleme derdiniz olmaz.daha kral uygulamalar yapılır emin olun..ki şu an N8 in buna ihtiyacı yok bile..içinz karardysa özür=( ama gerçek bu...

• Beğen
Tepkiler: rohat_2009 ve Zafer Arslan

mustafa

mustafa

Üye
dostum şimdi sen bu konuyu niye açtın nasıl açtın neden açtın :D milletin n8 e o kadar para verebilecek gücü var mı? ayrıca o kadar parayı verecek olan gider ya wave alır ya iphone alır ya galaxy s miydi neydi onu alır neden n8 alsın ki :islik bana n8 almam için tek bir neden söyle lütfen :oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
n8 alck pram olsa gder iphone alirim be =D

yakinda bu konu da kapanir :kop:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım n8 iphone4 den ucuz olur,hemde baya bir ucuz olurda 5800 gibi çok satar,mesela 1000 TL gibi..

mustafa

mustafa

Üye
Umarım n8 iphone4 den ucuz olur,hemde baya bir ucuz olurda 5800 gibi çok satar,mesela 1000 TL gibi..

düşük olmazsa hiç şansı yok dostum n8'in. ha bizim millet 12 mp kamerayı duyunca alır ama pişman olacaktır aldığına. ama gerçekten akıl işi değil n8 e bir sürü para vermek. n8 de yapıp 5800 da yapamayacağın bir şey söyleyin bana lütfen. resim çekmek mi 5800 da var oyun mu 5800 da var ha kalite olarak n8 daha iyi olabilir orası ayrı oyun oynamak için almıyor zaten bir çok kişi. telefondan anlayan almaz n8 ben bunu bilir bunu söylerim. hdmi çıkışı varmış. kaç kişinin evinde hdmi destekli tv var.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşm konuyu bilgilendrme amaçlı açtm,bakıyorum v60 yolu gözleyen çok,bende bu arkadaşlarn cihazlarını tanttm onlara..performansı bu işte 5800ların..bu arada fiyatı bence 900 ile 1100arasnda seyir eder,2 ay sonrada düşer.N8i piyasaya sunmadkları halde üretimini son surat dewam ettiriyolar..

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşm konuyu bilgilendrme amaçlı açtm,bakıyorum v60 yolu gözleyen çok,bende bu arkadaşlarn cihazlarını tanttm onlara..performansı bu işte 5800ların..bu arada fiyatı bence 900 ile 1100arasnda seyir eder,2 ay sonrada düşer.N8i piyasaya sunmadkları halde üretimini son surat dewam ettiriyolar..

yapma kardeşim. 1200- 1300 arası olmazsa hiç bi şey bilmiyorum ben. peşin belki 1150 ye falan olabilir. eğer dediğin fiyatlarda olursa bu adam x6 yı, n97 yi, n97 mini yi nasıl satacak yarıyarıya ucuzlaması lazım o zaman bu telefonların fiyatları.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
once bi v60 gelsin sonra bakariz n8 mi q7 mi die xD

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
düşük olmazsa hiç şansı yok dostum n8'in. ha bizim millet 12 mp kamerayı duyunca alır ama pişman olacaktır aldığına. ama gerçekten akıl işi değil n8 e bir sürü para vermek. n8 de yapıp 5800 da yapamayacağın bir şey söyleyin bana lütfen. resim çekmek mi 5800 da var oyun mu 5800 da var ha kalite olarak n8 daha iyi olabilir orası ayrı oyun oynamak için almıyor zaten bir çok kişi. telefondan anlayan almaz n8 ben bunu bilir bunu söylerim. hdmi çıkışı varmış. kaç kişinin evinde hdmi destekli tv var.

Ya şimdi Allah aşkına 5800ı ndn aldn sen?uygulama+oyun+donanım hepimizn isteği..ilk cktğnda bide utanmadan iphone ile kıyaslayanlar vardı..daha gerisini düşün..kim istemez tlfu aynı zamanda iyi oyunlarn zevkle oynanacağı bi konsola dönüşmesini?hergün yeni bi uygulama ile karşılaşıp tlfdan tadalmayı?ee ben diyorum bunları 5800da bulamazsn.ama n8 acık kodlu yazlma sahp olacak.her firma uygulama yapacak..düşün bi araçta seyahattesn..N8 inde çok sevdğn bi parça var.aç hemen radyoyu,o parçayı fm transmitter ile radyodan dinle,herkese dinlet..

--------------- Ekleme ---------------

fiyat konusunda ümitlerim o arkadasm,neden mi?çünkü o tlfda symbian 3 mewcut.yani daha tlf acemi duruyor..ee bu tlf bu yuzdn bence o fiyatta olacak..2 ay içinde de zaten düşer..ama dedğn 1300lirayıda bu tlf haketmiyo değl açıkcası..

mustafa

mustafa

Üye
Ya şimdi Allah aşkına 5800ı ndn aldn sen?uygulama+oyun+donanım hepimizn isteği..ilk cktğnda bide utanmadan iphone ile kıyaslayanlar vardı..daha gerisini düşün..kim istemez tlfu aynı zamanda iyi oyunlarn zevkle oynanacağı bi konsola dönüşmesini?hergün yeni bi uygulama ile karşılaşıp tlfdan tadalmayı?ee ben diyorum bunları 5800da bulamazsn.ama n8 acık kodlu yazlma sahp olacak.her firma uygulama yapacak..düşün bi araçta seyahattesn..N8 inde çok sevdğn bi parça var.aç hemen radyoyu,o parçayı fm transmitter ile radyodan dinle,herkese dinlet..

5800'ı neden aldım ben? bir heves uğruna. şimdi olsa alır mıydım ben hemde 830 lira verip?
kesinlikle almam. nokia ya ben 500 liradan fazla para vermem arkadaş ders oldu bana. haa adam akıllı bir telefon çıkartırsa başka. donanımın yazılımın önünde olmadığı...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
beyler sıkıntı şurdaki işlemci ve grafik bakımından n8 iphone 4gden çok ama çok daha başarılı... google'a nokia n8 vs. iphone 4g yazarsanız tablo halinde karşılaştırmayı bulacaksınız... haa şu da bi gerçek bende de o kadar para yok :D

aryscat

aryscat

Üye
ekmek yoksa pasta yesinler...

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
o zaman valla bence az bekleyn,bi yerlerden bulun ama alin derim şu tlfu=)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
ağzı olan konuşuyor işte :) caaanım TÜRKİYE m...

AlpReis

AlpReis

Üye
N8 giderek ağır basıyor

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmmm:hmmm

mkryvz

mkryvz

Üye
Nokia'nın pazarlama tekniğini anlamayan kalmamıştır herhalde, kaldı ki symbian 3 olsa ne olur olmasa ne olur. Ben 5800 için biraz bekleyip aldım. Ama iphone asla düşünmüyorum.
Bana şuan için 5800 yeterli geliyor. Bir dünya para ödeyerek sağlam bir dizüstü bilgisayar fiyatına en akıllı telefonu bile almam, alanada şaşarım.
Haa; benim param çok istediğimi alırım derseniz onu bilemem, ama ben istediğim cihazı biraz bekleyip, en az sizin aldığınız fiyatın yarısına garantili olarak alırım.
Konuyu açan zengin arkadaşımada alabilirse güle güle kullansın diyorum.

saw79

Üye
bu bize yetiyor 5800 fazla söze gerek yok yarında n8 üst modeli çıkacak bu seferde onu al diyeceksiniz önemli olan 5800 da birşeyler paylaşmak

Üst Alt