5800 xm v60 güncelleme bekleyenler!?

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Bence N8 e Opera Mobile 10 u kurup 1. sekmede facebook 2. sekmede fanatik 3. sekmede mynet te gezilebileceğini zannetmiyorum.
dediklerini 5800 da deneyecem decem fakat opera tarayıcı kendi çapında bi hafıza oluşturuyo ya :S ne demek istediğimi tam anlatamıyorum siz anlayın :)

--------------- Ekleme ---------------

şu an 5800 da opera mobile 10 üzrndn yazyrm..4 büyük siteyi sekmeler halnde açtm.4.sunu gezerken hafıza yetersz uyarısı aldm..maxicep.mynet.xdiziizle ve facebook..5800 ram olarak 369 n8 ise 680..bence o da dayanmalı 4 5 sekmeye..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
dediklerini 5800 da deneyecem decem fakat opera tarayıcı kendi çapında bi hafıza oluşturuyo ya :S ne demek istediğimi tam anlatamıyorum siz anlayın :)

şu an 5800 da opera mobile 10 üzrndn yazyrm..4 büyük siteyi sekmeler halnde açtm.4.sunu gezerken hafıza yetersz uyarısı aldm..maxicep.mynet.xdiziizle ve facebook..5800 ram olarak 369 n8 ise 680..bence o da dayanmalı 4 5 sekmeye..

4. sekmeyi açmasanda facebook sayfasını aşağı doğru kaydırsaydın alırdın hatayı 4. ye gerek yoktu :)

bahsettiğin değerlerde ramle deil CPU ile alakalı. n8 de 256 , 5800 da 120 mb ram var.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hafıza Dolu Lütfen Bazı Uygulamarı Kapatıp Tekrar Deneyin.
Al Sana N8 :)

hala aynı sorunlar ya bu nokia ne zaman adam gibi bi tel yapıcak
n 8 almaktansa samsung wave alırım daha iyi :oke:

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
hala aynı sorunlar ya bu nokia ne zaman adam gibi bi tel yapıcak
n 8 almaktansa samsung wave alırım daha iyi :oke:
dövseydin bari :) ben üretmiyorum ya n8 i.ya hangi durumlarda hafıza yetersiz diyor ben şimdi çok merak ettim bunu..sekme meselesiyse ben sekme açmadan gezerim y7eter baba :D

SilentOne

SilentOne

Üye
adam haklı

safareceptr

Üye
ÜZGÜNÜM nokia iphone (apple ) senin sonunu getirecek. n8 nokia 5800 bir kaç gelişmiş üstün ozellikleri hariçin de nerdeyse tamamnem aynı . aynı donmalar ,kasılmalar,takılmalar, Yazık nokia bütün umıtlerı bosa cıkardı ..

wolque

Üye
beklettiniz zorla.

çıkınca yüklicez işte abidik gubidik topicler açıp kafa bulandırmayın.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bence gerek var.videoları izlediğinde bile ne kadar kastığını görebiliyoruz. telefonun okadar özelliğini bu kadarcık ram kaldıramaz bir kaç tane program birden açınca hemen hata vermeye başlayacaktır yabancı forumlardada aynı şeyden şikayetciler.

inşallah yanılan biz oluruz

Bu resimde ne açılmış göremiyorum ama telefondan bilgisayar perfonmansı beklememek lazım.Ben 5800 ımda bile bu güne kadar en yüksek bellek gerektiren işlemlerde dahi kolay kolay bellek hatası almadım.N8 gibi telefonlar kullanılınca anlaşılacak özelliklere sahipler.Yani bu resim bana pek de birşey söylemiyor.Video izlerken kasma meselesinde de bir linkim var.Ben videolarında kasma göremedim.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Bu resimde ne açılmış göremiyorum ama telefondan bilgisayar perfonmansı beklememek lazım.Ben 5800 ımda bile bu güne kadar en yüksek bellek gerektiren işlemlerde dahi kolay kolay bellek hatası almadım.N8 gibi telefonlar kullanılınca anlaşılacak özelliklere sahipler.Yani bu resim bana pek de birşey söylemiyor.Video izlerken kasma meselesinde de bir linkim var.Ben videolarında kasma göremedim.

usta dediğin gibi Allah bilir ne açmışlardır bu telefonda..

'Şeref'

Emekli Yönetici
dövseydin bari :) ben üretmiyorum ya n8 i.ya hangi durumlarda hafıza yetersiz diyor ben şimdi çok merak ettim bunu..sekme meselesiyse ben sekme açmadan gezerim y7eter baba :D

kusura bakma kardeş yanlış analaşıldıysam
sitemim sana deyil . Nokia nın hangi tlf nunu aldıysam hep aynı hafıza sorunu koysalarmışya 500 mb weya 1 gb ram n8 in tanıtımlarında mobil bilgisayar demesini biliyolar. Ki şimdi nerden baksan 1500 tl olucak n8 verdiğin paraya deymeli dimi
:naughty:
baba
:D

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma kardeş yanlış analaşıldıysam
sitemim sana deyil . Nokia nın hangi tlf nunu aldıysam hep aynı hafıza sorunu koysalarmışya 500 mb weya 1 gb ram n8 in tanıtımlarında mobil bilgisayar demesini biliyolar. Ki şimdi nerden baksan 1500 tl olucak n8 verdiğin paraya deymeli dimi
:naughty:
baba
:D
hacı abi haklısın :D ama şimdi adam en son kozunu oynasa ileride napabilir onu merak ediyorum :D kesin diğer rakipleri için uçan telefon icat eder :Dya işlemcisi desteklemiyor işte.desteklese ram bırakır ama işte nokianın ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz ama o standart çizgisinden çıkamıyoruz,mecburi alıyoruz :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Eskiden nokia cep telefonu ureticilerinin lideriydi fakat teknoloji gelisti artik cin liler bile windows mobile isletim sistemli telefon uretiyorlar (ornek yota max 4G klonu) yani demem o ki eskiden en gelismis sistem symbiandi ve palm ler de anca ise yarar sistem vardi onlarda pahaliydi simdi ise devir degisti. ios, android, win mobile, meego, badaos vb bi dunya sistem var bakalim nokia s^3 lu n8 i ile ne kadar dikis tutturabilecek. bahsettigim cin mali max 4G de bile 800 mhz islemci 512 rom 256 mb ram win mobile 6.5 pro var, fiyatida 250 dolar.

'Şeref'

Emekli Yönetici
hacı abi haklısın :D ama şimdi adam en son kozunu oynasa ileride napabilir onu merak ediyorum :D kesin diğer rakipleri için uçan telefon icat eder :Dya işlemcisi desteklemiyor işte.desteklese ram bırakır ama işte nokianın ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz ama o standart çizgisinden çıkamıyoruz,mecburi alıyoruz :D

bence nokıa nın son kozu oynamasının tam zamanı

ayrıca mecbur deyiliz alamaya samsung un weya htc nin süper tlf ları var n8 tutmazsa nokia bitmiştir. Benim için.:naughty:

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
nokia artık hikaye oldu alınacak tek tel iphone derim ben.haa ben android kullanırım diyenler içinse Htc en iyisi. Adamlar canavar gibi modeller yaptı nokia hala da belli özellikelri verip kalanları gelecek modellere saklıyor.ama artık bu yöntemin devri geçti.eskiden piyasada tek tüfek haline geldikleri için yönlendirme gücüne sahiptiler fakat şimdi arkadaşın dediği gibi çin teledonları bile acayip gelişme gösterdi.bu sebeple bence nokia artık bitmiştir. 5800 ilk çıktığında bişey sanarak aldım pişmanım keşke az para daha biriktirip ikinci el iphone alsaydım diyorum

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
nokia artık hikaye oldu alınacak tek tel iphone derim ben.haa ben android kullanırım diyenler içinse Htc en iyisi. Adamlar canavar gibi modeller yaptı nokia hala da belli özellikelri verip kalanları gelecek modellere saklıyor.ama artık bu yöntemin devri geçti.eskiden piyasada tek tüfek haline geldikleri için yönlendirme gücüne sahiptiler fakat şimdi arkadaşın dediği gibi çin teledonları bile acayip gelişme gösterdi.bu sebeple bence nokia artık bitmiştir. 5800 ilk çıktığında bişey sanarak aldım pişmanım keşke az para daha biriktirip ikinci el iphone alsaydım diyorum
bana fm trasnmitter özellikli bi telefon muhakkak lazım.bu olacak.usb on the go özelliği olacak.flash 4 destekleyecek.bu özelliğe sahip bi htc varsa sen söyle bana bende onu alayım :)bana şimdilik bu üç özellik muhakkak lazım.tabi wifi gibi sıradan olması gereken özellikleri söylemiyorum bile.

5800 cı

5800 cı

Üye
Ya ben daha şimdi opera mobile ile 7 sekme açtım anca hafıza dolu uyarısı aldım yazayım hemen onları.1.türkiye oto forum 2.skodam.com. 3.mynet 4.facebook 5.youtube 6.fanatik 7.tam maxicepi açtım anca hafıza dolu uyarısı geldi.Şimdi bana gezinseydin yine alırdın o hatayı demeyin.Gezindimde çünkü haydi rast gele :D n8 e laf yok ;)

Ya ben daha şimdi opera mobile ile 7 sekme açtım anca hafıza dolu uyarısı aldım yazayım hemen onları.1.türkiye oto forum 2.skodam.com. 3.mynet 4.facebook 5.youtube 6.fanatik 7.tam maxicepi açtım anca hafıza dolu uyarısı geldi.Şimdi bana gezinseydin yine alırdın o hatayı demeyin.Gezindimde çünkü haydi rast gele :D n8 e laf yok ;)
bunları da 5800 la yaptım ;)

şimdi bi daha denedim 11 sekme açtım ;
bu sefer 1.türkiye oto forum 2.skodam.com. 3.mynet 4.facebook 5.youtube 6.maxicep 7.gazete vatan 8. izlesene.com 9.skodaturkey 10.sahibinden 11.zaman gazetesi. dahada almam lazım ama 11 den fazla açmıyo ne yazıkki.:D vede sayfalarda dolaştım ne reset nede kasma yok
5800 ımı çok seviyorum :D
5800 forever...

Üst Alt