5800 xm v60 güncelleme bekleyenler!?

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın pazarlama tekniğini anlamayan kalmamıştır herhalde, kaldı ki symbian 3 olsa ne olur olmasa ne olur. Ben 5800 için biraz bekleyip aldım. Ama iphone asla düşünmüyorum.
Bana şuan için 5800 yeterli geliyor. Bir dünya para ödeyerek sağlam bir dizüstü bilgisayar fiyatına en akıllı telefonu bile almam, alanada şaşarım.
Haa; benim param çok istediğimi alırım derseniz onu bilemem, ama ben istediğim cihazı biraz bekleyip, en az sizin aldığınız fiyatın yarısına garantili olarak alırım.
Konuyu açan zengin arkadaşımada alabilirse güle güle kullansın diyorum.
dostm kimse sana hemenden al demiyor.benim ne demek istediğim neden hiç anlaşılmamışş..ben size diyorum ki o telefondan fazla şey bekleniyor.bende madem bekliyosunuz boşuna beklemeyin diyorum..çünkü bu beklentileriniz olmayacak şeyler.ha madem böyle şeyler bekliyonusuz o zmn N8 alın vakti gelince diyorum..zaten şimdi alın diyemem ki.

--------------- Ekleme ---------------

5800'ı neden aldım ben? bir heves uğruna. şimdi olsa alır mıydım ben hemde 830 lira verip?
kesinlikle almam. nokia ya ben 500 liradan fazla para vermem arkadaş ders oldu bana. haa adam akıllı bir telefon çıkartırsa başka. donanımın yazılımın önünde olmadığı...
haklısın..ya ona bakarsanız 3310 a 230 lira verdiğimz olmuştu ilk zamanlarda.teknoloji işte böyle bişe.mecbur bırakıyolar yeni bi model alma konusunda..bu arada symbian ^3 te bence donanımı hak eden yazılımlar bulacağız.ama beni anlamıyolar işte bazı arkadaşlar..ben n8'i nie alın diyorum?beklentileriniz o tlf da mevcut ya nie anlamıyosunuz arkadaşlar.alın ya da almayın sanki nokia ya gelen para bana verilecek..ben aradğınız özellikteki telefonu yazdm isteyen alır istemeyen almaz..

mıttık

Üye
n8 de 5800 dan farklı pek bişey yok bence bi işlemci 680 mhz se ne olmuş symbian 3 onu tüketip bitiriyo zaten yada ramı 256 mb se ne olcak n97'de de var o ama işletim sistemi hepsini alıp götürüyo yine bi boka yaramıyo hız bakımından 5800 dan daha yavaş çalışan bir tel. n8 açın izleyin videolarını ne kdr kasıntı bir telefon kendi gözlerinizle görün.Belki symbian 3 açık kaynak kodlu old. için bir sürü uygulaması olabilir ama sadece bugüne yönelik bir telefon yarın 2 katı güzellikte bir oyun çıktığında onu açmıcak belki birisi çıkıp bu oyunu symbian 3 için uyarlıcak o ayrı konu ama sonuçta s60v5 için de hd oyunlar var ama 5800 açmıyor niye çünkü donanım yetersiz.yani n8 de bir süre sonra eski kalacak o telefonun stabil çalışması için kasmaması için bir defa 1 ghz cpu ya ihtiyacı var git iphone'ye bak wave'e bak hepsinde 1 ghz işlemci var ve yazılımda aynı symbian 3 gibi o kdr çok üstün değil benzer özellikleri var ama en azından hiç kasmıyor bu telefonlar niye çünkü işletim sisteminin gerektirdiği minimum değil önerilen sistem gereksinimlerine sahip bu yüzdende çok hızlı çalışıyor ve 2-3 yıl sonra çıkan uygulamalarıda sorunsuzca açabilcek şekilde dizayn edilmiş geleceğe yönelik atılımlar yapmış yani n8 in bu kdr kötü yanı varken n8 diyenin ağzına acı bicer sürseler yeri var yani:D:D:Dbide ilk symbian 3 tel. 5800 gibi birçok teknik hatası var yani v10 v20 v30 v40 v50 v60 diye uzun uzadıya bir bekleyiş olcak ondada 5800 gibi 2-3 yıl sonra bile hala herkes yeni versiyon peşinde koşturacak :D:D:D:D:D

aryscat

aryscat

Üye
n8 de 5800 dan farklı pek bişey yok bence bi işlemci 680 mhz se ne olmuş symbian 3 onu tüketip bitiriyo zaten yada ramı 256 mb se ne olcak n97'de de var o ama işletim sistemi hepsini alıp götürüyo yine bi boka yaramıyo hız bakımından 5800 dan daha yavaş çalışan bir tel. n8 açın izleyin videolarını ne kdr kasıntı bir telefon kendi gözlerinizle görün.Belki symbian 3 açık kaynak kodlu old. için bir sürü uygulaması olabilir ama sadece bugüne yönelik bir telefon yarın 2 katı güzellikte bir oyun çıktığında onu açmıcak belki birisi çıkıp bu oyunu symbian 3 için uyarlıcak o ayrı konu ama sonuçta s60v5 için de hd oyunlar var ama 5800 açmıyor niye çünkü donanım yetersiz.yani n8 de bir süre sonra eski kalacak o telefonun stabil çalışması için kasmaması için bir defa 1 ghz cpu ya ihtiyacı var git iphone'ye bak wave'e bak hepsinde 1 ghz işlemci var ve yazılımda aynı symbian 3 gibi o kdr çok üstün değil benzer özellikleri var ama en azından hiç kasmıyor bu telefonlar niye çünkü işletim sisteminin gerektirdiği minimum değil önerilen sistem gereksinimlerine sahip bu yüzdende çok hızlı çalışıyor ve 2-3 yıl sonra çıkan uygulamalarıda sorunsuzca açabilcek şekilde dizayn edilmiş geleceğe yönelik atılımlar yapmış yani n8 in bu kdr kötü yanı varken n8 diyenin ağzına acı bicer sürseler yeri var yani:D:D:Dbide ilk symbian 3 tel. 5800 gibi birçok teknik hatası var yani v10 v20 v30 v40 v50 v60 diye uzun uzadıya bir bekleyiş olcak ondada 5800 gibi 2-3 yıl sonra bile hala herkes yeni versiyon peşinde koşturacak :D:D:D:D:D

Yorum dediğin böyle olur.:) bravo

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye

:alkis Bravo yorum süper :D

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
düşük olmazsa hiç şansı yok dostum n8'in. ha bizim millet 12 mp kamerayı duyunca alır ama pişman olacaktır aldığına. ama gerçekten akıl işi değil n8 e bir sürü para vermek. n8 de yapıp 5800 da yapamayacağın bir şey söyleyin bana lütfen. resim çekmek mi 5800 da var oyun mu 5800 da var ha kalite olarak n8 daha iyi olabilir orası ayrı oyun oynamak için almıyor zaten bir çok kişi. telefondan anlayan almaz n8 ben bunu bilir bunu söylerim. hdmi çıkışı varmış. kaç kişinin evinde hdmi destekli tv var.

Bu Telefonu Alanın Evinde HDMI çıkışlı Tv side Vardır Kafanı Yorma Sen

12 mp kamera x flaş 1080 p hd kamera

flash lite 4

grafik kartı

hdmi çıkışı

internet tv ve birçok özlellik

iphone de ne var ? 5 mp kamera led flaş ?

uygulamaysa nokia dada var oyunsa hd oyun n8 de de olacak grafik kartı sayesinde

fiyat ise 2000 tl iphone

1200 o da düşcek 900 800 e n8 ?

+ iphone 4 de şebeke sorunu :nono::hmmm 2000 tl vericem şebeke çekmeme sorunu çıkcak he ?

:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::megafon::megafon::megafon::megafon:

tapdk

tapdk

Üye
dostum şimdi sen bu konuyu niye açtın nasıl açtın neden açtın :D milletin n8 e o kadar para verebilecek gücü var mı? ayrıca o kadar parayı verecek olan gider ya wave alır ya iphone alır ya galaxy s miydi neydi onu alır neden n8 alsın ki :islik bana n8 almam için tek bir neden söyle lütfen :oke:

n8 deyıpte begenmedıgın veya dıger tel .ler ıle kıyasladıgın su n8 de sybıan 3 var arkadasım flash bellegı dırek tel baglayacaksın veya hdmı cıkısı ıle ıstedıgını yap + 250 yenı ozellık ve en guzellerınden bırı olarakta n 8 ı bagladıgın her tv dokunmatık mıs gıbı olucak .amacım burada nokıayı ovmek degıl sonucta benım hıssem yok hıc bır cıkarımda yok ama adamlar yapıyorlar fıyatıda dedıgınız gıbı olucak yanı yuksek benım sahsı tahmınım 1800-2000 tl arası bende ısterdım daha ucuz olmasını ama tr dekı vergıler malum yurt dısı fıyatı 460 € ama buda bır gercek apple aldı basını yanında samsung gıdıyorlar nokıa n8 ve e7 tel.larnın uygun fıyata satarsa pazar cok ıyı olur.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefonu Alanın Evinde HDMI çıkışlı Tv side Vardır Kafanı Yorma Sen

12 mp kamera x flaş 1080 p hd kamera

flash lite 4

grafik kartı

hdmi çıkışı

internet tv ve birçok özlellik

iphone de ne var ? 5 mp kamera led flaş ?

uygulamaysa nokia dada var oyunsa hd oyun n8 de de olacak grafik kartı sayesinde

fiyat ise 2000 tl iphone

1200 o da düşcek 900 800 e n8 ?

+ iphone 4 de şebeke sorunu :nono::hmmm 2000 tl vericem şebeke çekmeme sorunu çıkcak he ?

:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::megafon::megafon::megafon::megafon:
fazla söze gerek yok.sağolsun arkadaş yapacağı yorumu yapmış:oke::evet::ehe:yuru

n8 deyıpte begenmedıgın veya dıger tel .ler ıle kıyasladıgın su n8 de sybıan 3 var arkadasım flash bellegı dırek tel baglayacaksın veya hdmı cıkısı ıle ıstedıgını yap + 250 yenı ozellık ve en guzellerınden bırı olarakta n 8 ı bagladıgın her tv dokunmatık mıs gıbı olucak .amacım burada nokıayı ovmek degıl sonucta benım hıssem yok hıc bır cıkarımda yok ama adamlar yapıyorlar fıyatıda dedıgınız gıbı olucak yanı yuksek benım sahsı tahmınım 1800-2000 tl arası bende ısterdım daha ucuz olmasını ama tr dekı vergıler malum yurt dısı fıyatı 460 � ama buda bır gercek apple aldı basını yanında samsung gıdıyorlar nokıa n8 ve e7 tel.larnın uygun fıyata satarsa pazar cok ıyı olur.
anlatıyorum o kadar dinleyen mi var.5800 ölüüü.bu telefondan medet beklemeyin artık version olarak v80 v90 vile çıksa o donanımı hiç bi şekilde kurtarmaz :)) bu arada az evvel fm transmitter olayını izledim.adam ne güzel telefondaki müziğini bluetooth vs hiç bişeye gereksinim duymaksızın otomobilin radyosunda dinliyor.bi videodada telefonu bırakmış önüne kablosuz fare ve kablosuz klavye ile bize telefonu tanıtıyo:)..merakla bekliyorum yarında nokiayı arayıp soracağm ne zmn gelecek die

Davulbaz

Davulbaz

Üye
nekadar nankör insanlarız.bizamanlar aslan kral olan telefon şimdi 5110 muamelesi görüyor.bunları hakedecek telefon değildir 5800 kötüdür ama iyidir yani.pisikopat olduk burda birbirimizi yiyeceğiz v60 uğruna.:ehe

mustafa

mustafa

Üye
bende iphone demiyorum piyasada alınacak tel göremiyorum ben. ama n8 e de kusura bakmayın arkadaşlar o kadar para verilmez. hiç mi videolarını izlemediniz. internet tarayıcısının ne kadar hantal olduğunu dokunmatiğe otuz kere basınca algıladığını hiç mi görmediniz. usb belleği telefona taksan ne olacak takmasan ne olacak. usb belleğinde ki dosyalarını açabilecek misin. ne için bağlayacaksın usb belleği bana mantıklı bi açıklamasını yapın. deyin ki usb bellekten müzik atacam telefona ne gereği var ki direk bilgisayardan atın ya da ne bilim pdf dosyası açacam ya da word göreceksiniz ondanda verim alamayacaksınız. neyse alan alır ama yazık eder arkadaşlar. o kadar para veripte n8 almayın yazık günah.

anlatıyorum o kadar dinleyen mi var.5800 ölüüü.bu telefondan medet beklemeyin artık version olarak v80 v90 vile çıksa o donanımı hiç bi şekilde kurtarmaz :)) bu arada az evvel fm transmitter olayını izledim.adam ne güzel telefondaki müziğini bluetooth vs hiç bişeye gereksinim duymaksızın otomobilin radyosunda dinliyor.bi videodada telefonu bırakmış önüne kablosuz fare ve kablosuz klavye ile bize telefonu tanıtıyo:)..merakla bekliyorum yarında nokiayı arayıp soracağm ne zmn gelecek die

5800 la ne alıp veremediğin var. gerekli olan şeylerde n8'in yaptığı hangi işi yapmıyor 5800.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
nekadar nankör insanlarız.bizamanlar aslan kral olan telefon şimdi 5110 muamelesi görüyor.bunları hakedecek telefon değildir 5800 kötüdür ama iyidir yani.pisikopat olduk burda birbirimizi yiyeceğiz v60 uğruna.:ehe
haklısn kardeş walla :D bi aralar kameralı telefonu olan hava atıyodu ama şimdi öyle değil :)artık devir eskide kaldı:)ama işte bende onu vurguluyorum.bi aralar peşinden koşulan 5800 da bitti artık.ha nedenini v60 bekleyenlere göre açıklayayım.bu telefonun v60 ından ne bekliyolar bilemiyorum ki.donanım belli gücü belli,bende bu konu ile uyardım onları boşuna bekleyip hayal kırıklığı yaşamasınlar.yani onların istediklerini biliyorum ben.isteklerinide n8 karşılar diyorum..sonrada arkadaşlar diyo way zengin falan.kardeşim zenginlikle alakası yok.kyknın verdiği katkı kredileri ile alacam ben bu telefonu.devletin verdiği katkı kredisiyle :D sizde böyle bi telefon istiyosanız benim gibi bi 5 ay sabredin.demiyorum çıktığı gibi alın alla allaaa:):)

emr-erock

emr-erock

Üye
Beyler 5800 500 TL'lik telefon parasına göre isteklerimizi fazlasıyla karşılıyor....Ama v60'ıda Bekliyoruz yani...
Diğer bir değinmek istediğim konu ise n8 hakkında;N8 çıktığında hemen gidip alıpda hayal kırıklığına uğramayın derim ben çünkü ramı onunda yetersiz Bence Nokia'nın E7'si Tahta oturacakdır ....

nejdet can

nejdet can

Üye
Şu bir gerçek insanların ölesiye talep ettikleri ürünlerde herzaman kapitalist sömürü mantalitesi hakimdir biz talep ettikçe onlar kaşık ile verip kepçe ile almaya devem edecekler...

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
beyler 5800 500 TL'lik telefon parasına göre isteklerimizi fazlasıyla karşılıyor....Ama v60'ıda Bekliyoruz yani...
Diğer bir değinmek istediğim konu ise n8 hakkında;N8 çıktığında hemengidip alınpda hayalkırıklığına uğramayın derim ben çünkü ramı onunda yetersiz Bence Nokia'nın E7'si Tahta oturacakdır gayez güzel çalışıyor....
evet E7 de güzel.aslında nokia da tereddüt etmiş N8 de ram konusunda fakat yapılan testler göstermişki mobil pazarında 1ghz den pek bi farkı yokmuş symbian 3 yazılımı ile..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şu bir gerçek insanların ölesiye talep ettikleri ürünlerde herzaman kapitalist sömürü mantalitesi hakimdir biz talep ettikçe onlar kaşık ile verip kepçe ile almaya devem edecekler...

En güzel yorumu bu arkadaş yapmış tebrikler. Nokia da yahudi malı zaten :D . Bende aldım bi hata ettim bi daha nokia mı asla. Adamlar 1 ghz i geçedursun sömürgeci nokia taht varisine 600 küsür mhz işlemci koyyor. Varın siz hesap edin. Yapamayacağı birşey değil ama bi sonraki modellere koysunki onlarıda satabilsin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir telefonda 1ghz işlemci koysalar ne yazar God Of War mı oynamak için yoksa Crysis falan mı ayrıca dokunmatik telde konsol zevki alınmaz tabi aynı zamanda çocuk da değiliz sabah akşam bebe gibi oyun oynanmaz adı üstünde akıllı telefon 1-2 kaliteli oyun olsa yeterli. 680 mhz işlemci bir telefon için fazlasıyla yeter takılma vb. şeyler olmaz, e o zaman 1 ghz'de ısrar etmenin anlamı ne laptop değil bu alt tarafı telefon ? Bu konuda bilgisi olmayan insanları yanlış yönlendirmenin de manası yok. İlla oyun oyun diye tutturanlar ise içini ferah tutabilir. N8'de Open GL 2.0 desteği ve 3d grafik hızlandırıcısı da mevcut oyunları şuan için en üst düzeyde yani Wave, Iphone4 klasmanında bu yeterli bence ps2 seviyesinde bir kalite daha ne bekleniyor ki. Onun dışında Amoled geniş ekran, 12 mp kamera 720p video kayıt son derece süper. Çamur atmanın anlamı da yok bu telefona. Beğenmeyen almaz olur biter, zaten bu kriz devrinde herhangi bir telefona 1000 tl vermekte ne kadar akıl işi o da tartışılır...

mraz

mraz

Üye
v60 çıksa ne olacak ki;kamersı 10 mp mi olacak ekranı super amoled mi olacak...5800 buraya kadar vesselam.

nejdet can

nejdet can

Üye
En güzel yorumu bu arkadaş yapmış tebrikler. Nokia da yahudi malı zaten :D . Bende aldım bi hata ettim bi daha nokia mı asla. Adamlar 1 ghz i geçedursun sömürgeci nokia taht varisine 600 küsür mhz işlemci koyyor. Varın siz hesap edin. Yapamayacağı birşey değil ama bi sonraki modellere koysunki onlarıda satabilsin.

:oke: :sarıl:

americanboy

americanboy

Üye
dostum şimdi sen bu konuyu niye açtın nasıl açtın neden açtın :D milletin n8 e o kadar para verebilecek gücü var mı? ayrıca o kadar parayı verecek olan gider ya wave alır ya iphone alır ya galaxy s miydi neydi onu alır neden n8 alsın ki :islik bana n8 almam için tek bir neden söyle lütfen :oke:
arkadaşa katılıyorum n8, vawe ve galaxy s in yanında hiçbişey

sado_27

sado_27

Üye
ben 5800 zorlan allım adam hemde 6 ay taksıtle telefon eskıdı ama hlal taksıtı bıtmedı arkdas N8 den bahsedıyor tabı benımde babam fabrıkatör olsaydı zaten en basta ben alırdımm:D:D:D:D:D:D:D

Üst Alt