fedata
Üye
5800 xm v60 güncelleme bekleyenler!?
ya arkadaşlar ben de siz 5800 kullanıcıları gibi 5800 kullanıcısıym..ve bakıyorum herkes güncelleme derdinde..şimdi siz bu cihazdan ne bekliyosunuz onu anlamadm..hadi diyelm webde video oynatack flashlite 4 geldi,ee snra?video izlesenzde binbir eziyetle anca izleyeceksnz..ee tlfun gücü ne kadar ortada,daha h.264 video oynatamyor..ve dahası,oyun grafik istemcisimi var nokia güzel 500mblık oyun üretmiyor?ee yok tabi..ben bunları diyorum ki güncelleme geldikten snra hayal kırıklığı yaşayıp üzülmeyin=(bence ekimin sonlarını bekleyp,acık kaynak kodlu nokia N8 alin..bu aradklarınz şmdiden mewcut onda,ee sonrasnda gelecek uygulamaları,oyunlrı siz düşünün..sertifika derdi yok,coreplayer s60v5 bekleme derdiniz olmaz.daha kral uygulamalar yapılır emin olun..ki şu an N8 in buna ihtiyacı yok bile..içinz karardysa özür=( ama gerçek bu...
milletin n8 e o kadar para verebilecek gücü var mı? ayrıca o kadar parayı verecek olan gider ya wave alır ya iphone alır ya galaxy s miydi neydi onu alır neden n8 alsın ki
bana n8 almam için tek bir neden söyle lütfen

caaanım TÜRKİYE m...