5800 xm telefonum açılmıyor acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memet852

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm telefonum açılmıyor acill
merhaba arkadaşlar ben sorunum telefonu kapattım açayım dedim açılmadı. bataryayı sökünce uzun bekledikten sonra titreşim oluyor ama açılmıyor.acaba niden böyle ediyor. lütfen yardın edin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bataryayı takınca acarken mi titreşim oluyor?Belki içine su kaçmıştır.Bi hard format atmayı dene istersen.Ama benimde eski telefonuma böyle olmustu servise verdiğimde içine su kaçtığı soylenmişti.

Mert045

Mert045

Üye
hafıza kartını çıkar aç sonra tak

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartını çıkart ve telefonu açmayi dene.
Eğer açılmazsa (umarım telefonda yedekleme yapmışsındır) hard format at.
Hard formatı telefon kapalı iken yeşil + kırmızı + fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesine basılı tutarak atabilirsin.
(hard formatta veri kaybı yaşarsın sonra rehberim mesajlarım gitti diye sakın gelip bana çatma.)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
bende de böyle oldu kvk değiştirdi

memet852

Üye
    Konu Sahibi
su kaçtığını hiç sanmıyorum :)
hard format atmayı denedim ama yine olmuyor telefon açılmıyor :( başka batryalala denedim olmadı nedir bu sorun canım çok sıkılıyor:(

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Su kaçtığını sen anlayamazsın.Serviste telefonun kapağını açtıktan sonra arkasında bir bant var.Kapağı açar açmaz kopuyor zaten oradaki bant renk değiştirmişse su kaçtığı anlaşılıyor.Fakat su kaçtığından da emin değiliz.Sen en iyisi teli KvK'ya yolla.(Kendin götürürsen daha çabuk alırsın teli :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt