mutluadam
Üye
-
Konu Sahibi
-
aga ben böle göremiorm kiben başka bi siteden bakıorm senin baktığın site kvk.com mu?
benimde kasadan çıt çıt sesler geliyor.nasıl sıktın vidayı kardeşim.Kasadan ses cıkıyordu vıdasını sıktım düzeldi
niqotin bence şanslılar ve şanssızlar var ve biz şanssız azınlığız. kimisi film bile izliyom 3-4 gün gidiyor şarj diyor bende de 24 saat içinde 20 dklık internet kullanımıyla sadece şarj bitiyor.
evet açık programlar ve menü arasında geçiş var bunun için orta tuşa uzun basacaksın.
benimde kasadan çıt çıt sesler geliyor.nasıl sıktın vidayı kardeşim.
yav bu gün yine reset attı ve şarj bir günden de az gitmeye başladı v50 ile sanırım. ve bu şarjın az gitmesi konusu çoğu kişide var herkes bahsediyor. galiba bu telefonu ya elden çıkarıcaz yada bu haliyle kullanmaya devam etcez. bıktım uğraşmaktan ya. başka telefonları inceliyorum hoş onlarda da aynı sorunlardan bahsediliyor. bi telefon bu kadar mı dert olur beneyse başa gelen çekilirmiş başka dicek bi şey yok.
hayır yani ben iş için aldım bunu galiba yalnış seçim yaptıkbu müzik telefonuydu değilmi ? yani tam işimi bile göremiyorum ki şarj bitcek diye korka korka. yani tam yapsam biter zaten günün yarısında şarj. galiba bana fiyat özellik olarak en uygun telefon nokia e 55. aslında en hit telefonlarda bile bu şarj sorunu var. dokunmatik ekrana iyice alışmaya başlamıştım seste güzel 5800 da ama bana bunlar lazım değil. ve aslında bana ters şeyler. çünkü bunlar şarjı eğlence v.b olarak boşa harcıyor.
e 55 in şarjı yoğun kullanımda 3-4 gün gidiyormu? ve sesi çokmu kötü? kullanan yokmu?
aynı sorunları bende yaşadığımı söylemiştim zaten telefonu tamire verdiğimide sölemiştimgeldim canavar gibi olmuş reset atması filan kalmamış kasa açıklığı giderilmişş günde 200 mesaj atıyorum 4 gün sarj gidiyoo inanmayacaksınız ama telefonu çok az kullandığım zaman bir hafta bile gidiyorr bursa kvk servisi süper çalışmış ama tabikii 4 tane parça değişmiş I love you kvk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?