5800 xm red yarın servise veriyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm red yarın servise veriyorum.
arkadaşlar sonunda kararımı verdim ve yarın 5800 xm mi servise veriyorum. bu gün bi bayiyie gittim şarj az gidiyor falan derken abi hiç uğraşma verelim servise yarın dedi, bu da tam benim beklediğim şeydi. 4 sorundan dolayı servise vericem.
1-ekranın kararıp geri gelmesi.
2-şarjın 1 gün yada daha az gitmesi.
3-yoğun kullanımda arka kapağın ısınması.
4-ekranın sol yanındaki ince çizgi.

bakalım kaç günde geri gelecek. sonuçları yazarım.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer gs

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
ben dün test yaptım sbh 7 den akşam 11 e kadar msjlaştım arada da tek tük müzik dinledim ertesi günün akşamı bitti
bende şikayetciyim şarzdan daha sıfır batarya 2 gün dayanmıyor nasıl iş anlamadım zaten made in chine!

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
verdim servise ve sorunları ayrıntıı bi şekilde bir kağıda yazmıştım onu da eklediler kargo paketine. iyikide öyle yapmışım çünkü bayi o an çok yoğun olabiliyor ve senle ilgilenemeyebiliyor yeterince.

3.5 haftadan falan bahsediyorlar servisten geri gelmesi, bu ne be:) telefonda da günlük olmazsa olmaz kullandığım özellikler var ne yapacam ben 3.5 hafta?:) sabretcez artık.

serviste 30 günü geçirilerse yyerine sıfır telefon veriyorlarmış bu böylemi?

kasva005

Üye
verdim servise ve sorunları ayrıntıı bi şekilde bir kağıda yazmıştım onu da eklediler kargo paketine. iyikide öyle yapmışım çünkü bayi o an çok yoğun olabiliyor ve senle ilgilenemeyebiliyor yeterince.

3.5 haftadan falan bahsediyorlar servisten geri gelmesi, bu ne be telefonda da günlük olmazsa olmaz kullandığım özellikler var ne yapacam ben 3.5 hafta? sabretcez artık.

serviste 30 günü geçirilerse yyerine sıfır telefon veriyorlarmış bu böylemi? benım bıldığım kadarıyla 90 ış gunu ıçerısınde yenısı verıyorlar eğer üretımı kalkdıysa 1üst modelı verılıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üfff bu nokianın sorunları...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
üfff bu nokianın sorunları...

nadir niye böyle dedin 5800 den bıkmış gibisin:) oysa diğer yazılarında benimki süper diyordun şarj yoğun kullanımda bile 3-4 gün gidiyor diyordun..?

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
ONARIM BİLGİLERİ​
Garanti Durumu
Garanti Dahili

Müşteri Şikayeti
EKRANIN KARARIP EV KERANINA GERİ DÖNMESİ(5-10 SN İÇİNDE).ŞARJI 1 GÜNDEN KISA SÜREDE BİTİYOR.TELEFON YOĞUN KULLANIMDA ARKA KAPAK ISINIYOR.EKRANIN SOL UZUN YAZSINDA İNCE DALGALI ÇİZİK VAR.

Servis Durumu
İşlem Görüyor - Parça Bekliyor

Arıza
CHR:Pil düşük şarj gösteriyor
CHR:Pil fazla ısnıyor
COS-Deformasyon
PRG:Performansı düşük (Uygulamalar çalışırken)

Tamir
MR - Mekanik Onarım

Değişen Parça
LCD AM TFT LTPSi 360x640 CO

Swap
HAYIR
Yeni IMEI

evet arkadaşlar cuma verdim bayiye hemen ertesi iş günü işleme konmuş .güzel:) ekranın içinde gibi öyle tuhaf bir çizik var ince.. bu yüzden ekranı değiştiriyorlar anladığım kadarı ile.. benden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü aldığımdan beri çok dikkatli kullandım. (zaten 15 gün olmuştu aldığım) ve tüm sorunları ayrıntıları ile bir kağıda yazmıştım onlarda aynen dikkate almışlar. bu da çok iyi:)
yalnız ücret talep etceklermi onu merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur bu konuda. inşallah bu hızla hafta sonuda elimde olur gibi ama bakalım hadi hayırlısı.. tüm sorunlar halolmuş biçimde geri gelirde bizde ağız tadıyla 5800 ımızı kullanırız.
ama böyle bile olsa meret bilgisayar gibi kontör yiyor internette. banada en çok internet için lazım bu telefon.:) bunada vodafone el atması lazım. aslında gerçekten olcak iş değil. mobil internet ücretine bir el atılması şart bence. benim standart paketti 250 mb lık a geçtim yine dayanmıyor:)
daha önceden symbian olmayan sony ericsson k530i vardı bende ilk zamanlar o bile bunun gibiydi çok kontör götürüyordu. 3g çıkınca çok düşmüştüde sevinmiştim. biran önce bunuda çözmeleri lazım. bana öyle geliyorki aynı normal bilgisayar gibi boyut harcıyor buna kontörde dayanmaz parada :) bu saçmalık aslında. yani bu kadar olmaması lazım.

Ykaraca

Ykaraca

Üye
hayırlısı olsun kardeşim...inşallah umduğun gibi geri gelir...çabuk gelmesi değil geç de olsa sorunu halledilmiş gelmesi önemli...:oke:

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
saol Ykaraca eksik olma.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet ben nokiadan soğudum bir daha almayı düşünmüyorum..

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
evet ben nokiadan soğudum bir daha almayı düşünmüyorum..

valla dediğim gibi nadir kardeş zaten bu benim 4. sıfır telefon. ikinci el hiç almadım hayatımda. ilk defada nokia alıyorum. nokiası olanlara özenirdim almadan önce az öz sağlam özellik yapıyor diye düşünürdüm. ama 5800 da neden böyle oldu anlamadım.

nokia revizyona gidecek diye haberler vardı. bu sorunları bilerekmi yaptılar reklam olsun revizyon süreci bitinceye kadar gündemde kalsın diyemi yaptılar bilemiyorum. ama beklentileri özellikleri sağlam vermesi durumunda da tadından yenmeyecek bir telefon aslında:)

laveled

laveled

Üye
ya yarn bende göndercm telefonumu servise (kulaklık bozuldu) benim bataryada ısınıyor çok oynayıca acaba normalmi ona göre servise bildireym

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
ya yarn bende göndercm telefonumu servise (kulaklık bozuldu) benim bataryada ısınıyor çok oynayıca acaba normalmi ona göre servise bildireym

valla kardeş millet hizmet görsün diye bak başlık açtım:) çünkü bakıyorumda adam gerine gerine başlık konu açıyo bi daha sır oluyor. şöle bi şeye meraklıyız bari tam yapalım. bu telefon aslında değerlendirmesini bilene bi teknoloji harikası nimet. bende servise göndersemmi göndermesemmi kararsızdım. aslında kararsız değildimde bizim bayilerimizde sirke gibi surat var adam kvk bayisi olmuş ufak ufak dokunduruyon servise versemmi gibisinden insan gibi nazikçe suratı aman ya bana iş getirme der gibi. aslında bu çoğumuzda var isteksiz bezgin bir toplumuz bunu da ancak işte yine fedakarlıkla anlayışla aşarız.

ama işte yinede umut vaadeden insanlarımızda var ve ben kemale ermiş bir yaştayım ama ruhum hep gençti:) ve ne varsa yine gençlikte var diyorum. genç bir bayiye gitmiş bulundum. delikanlı ağzımdan aldı lafları ve getir abi hemen gönderelim dedi ve gönderdim. ne kadar erken gönderirsen o kadar iyidir abi dedi:) işte böyle dedi o çocuk:)

alicem123

alicem123

Üye
Bende cumartesi telefonu verdım kasa acıklıgı ve sarjının az gitmesinden dolayı pazartesi işleme konulmus fakat benım telefon mekanık arızayla deilde yüksek elektrik tamirine tabir tutulms kvk musterı hızmetlernı aradım nedemek oldgnu sordum bana dedılerkı telefonunuz ust duzey servıse gıtmstr telefonunuzla daha detaylı ılgılenılecektır dediler ve bugun baktıgımda besiktasdaydı telefon bugun bı baktım sunu gördüm

Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi 3/22/2010 13:17:13 Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor Arıza CHR:Pil sürekli boş görünüyor
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
Tamir RT - Onarım Transferi Değişen Parça Swap HAYIR Yeni IMEI
Bakalm benmkisi nezaman gelicek :) bugun 2. günü

laveled

laveled

Üye
yaw bende servise werdm ntelf nerde oldun nası bakcam

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
yaw bende servise werdm ntelf nerde oldun nası bakcam

google kvk teknik servis yaz. imei numarasını yazıp ara ya tıkla. imei numarası telefonda ve faturada bulunur. yada teknik kaliteli iş yapan bayi zaten sana çıktı verir onda da yazar imei numarası. abi gelmene gerek yok durumu sormak için bu kağıtla takip edebilirsin internetten der:)

--------------- Ekleme ---------------

evet 3. gün: beklenen parça gelmiş ki, kalite kontrol onayı bekliyor diyor.

3.gün öğleden sonra: kuryeye teslim edildi. yarında büyük ihtimalle elimde olur bayiye gelir.

alicem123

alicem123

Üye
google kvk teknik servis yaz. imei numarasını yazıp ara ya tıkla. imei numarası telefonda ve faturada bulunur. yada teknik kaliteli iş yapan bayi zaten sana çıktı verir onda da yazar imei numarası. abi gelmene gerek yok durumu sormak için bu kağıtla takip edebilirsin internetten der:)

evet 3. gün: beklenen parça gelmiş ki, kalite kontrol onayı bekliyor diyor.

3.gün öğleden sonra: kuryeye teslim edildi. yarında büyük ihtimalle elimde olur bayiye gelir.

Benım bugun 3.günümdü telefon mekanık tamir olmadıgı ıcın yuksek elektrık tamırıne tabır tutuluyor. ve telefonu beşiktaş bayisinden kartala göndermısler yüksek seviyeye. Dün baktıgımda Yüksek seviye teslim alındı yazıordu. ve 30 dakika sonra yine baktıgımda islem görüyor-onarılıyor yazıo bugun 3.günü halen aynı. Bakalım yarın ne olucak

laveled

laveled

Üye
saolun hala gözükmüyor dmekki daha ulaşmadı servise

alicem123

alicem123

Üye
Evet telefonum yapılmış ve gönderım kararı verılmıs sanırsam değişen parçalar kasası ve ön panelı. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum c.tesi en geç p.tesi elinizde olur dedi telefon. Kvknın bukadar hızlı oldugunu bılmıyordum inş. şubeden mutlu şekilde ayrılırım.

Yüksek Seviye 111-TS Kartal Kurumsal Kayıt Tarihi 3/22/2010 13:17:13
Servis Durumu
Bölgeye Gönderim Kararı Verildi
Arıza
CHR:Pil sürekli boş görünüyor
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
Tamir RT - Onarım Transferi
MR - Mekanik Onarım
TU-Kalibrasyon
MR - Mekanik Onarım

Değişen Parça A-COVER ASSY BLUE P3449
TOUCH PANEL ASSY P3449

Servis Durumu Bölgeye Gönderildi

Yarın mesaj atarlar teslimat için :)

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
4. gün:bayi kvk kargo aracı bu gün gelmez yarın gelecek dedi. yarın büyük ihtimalle elimde olur, yani 5. gün. elime geçtiğinde kendi testlerimide yazıcam.

5. gün: telefon elime geçti. sonuç; yani cihaz durumunu takip ederken yok parça bekleniyor yok ekran değişiyor, yok kalite kontrol onayı bekleniyor. lan hiç bi şey değişmemiş be yani gelde şimdi sakin ol küfür etme!! değişen parça ekran değişti diyor ekranın üzerindeki koruyucu film bile kalkmamış yerinden izler duruyor ekran nası ldeğişmiş yaaa!! çizik duruyor yaa!! sadece v40 güncellemesi yüklenmiş onunda saat ayarını bile afganistan yapmışlar.. bu ne lakayıtlıktır kardeşim ya. şikayeti yazdık iletişimden bi bo.. olcak..!! yazık diyorum ben başka bi şey demiyorum! Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..

Üst Alt