5800 xm Facebook Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

prax5800

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm Facebook Sorunu
Selamlar Öncelikle. 5800 telefonumda Facebooka girdiğim zaman videolar Göstermiyor. ama Youtube filan da Gösteriyor.Yani Video yerleri gösterilmiyor. Linkine tıkladığımdada girmiyor aynı sayfada kalıyor acaba neden olabilir arkadaslar. Forum da aradım ama bulamadım . Bazı arkadaslar da da Kırık Flash linki gözüküyormuş Ben de O da Yok ? NEden? ne yapmam gerek

praxumit

praxumit

Üye
yok mu bilen arkadaslar

matrixugur

matrixugur

Üye
facebook programından girme direkt webden giryıkladığın zaman açılıyor bilmiyorum bende yeni aldım çözersem yazarım alalı 2 gün oldu :)

praxumit

praxumit

Üye
insallah yahu. Ben de Çözersem yazarım Teşekkürler. Ama Bilen vardır bu Sorunu neden Kimse Yazmiyo ? İnsallah okurlar da

rcarlos

Üye
tüm google ı arastırdım bunun çaresi yok herhalde videoları izleyemeyecez anlaşılan... flash player istiyor yüklü aslında

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vtap programını kuracaksınız..

Romeo_54

Üye
Arkadaşlar facebookta video izlemek için yapılması gereken sey ; İnternete girdiğizinde facebook'un kendi simgesinden siteye girin karsınıza çıkan sayfada sizden e-posta adresiniz ve sifrenizi isteyen bi giriş sayfası çıkacak onu girmeden önce sayfanın en alt bölumunde küçük yazıyla yazılmış olarak
kaydol sifrenimi unuttun tam site
yazısı çıkacak tam site yazan yazıya tıklayın ve ordan giriş yapın bu sekilde siteye girdiginiz takdirde facebooktaki videoları izleye bilirsiniz biraz kasmalar olabiliyo ama bu sekilde istediginiz verimi alabilirsiniz.
Ben denedim ve kesinlikle video izleniyo

ahmetaktan

Üye
dediğiniz yolu denedim ama yine de sol üst köşede kırık F çıkyıo açılmıyor video

salihliahmet

Üye
dediğinizi bende yaptım ama 3-5 sn video çalışıyor sonra flash player simgesi çıkıyor

Lacrymosa

Üye
F işareti çıkıp kalıyorsa video flash yüzünden açılmıyordur. Yani videolar var. Yok demeyin.

Telefondaki tarayıcıdan izleyemezsiniz doğrudan. Skyfire gibi flash desteği üst seviye olan tarayıcılarla izleyebilirsiniz.

Muratn2007

Üye
Romeo_54 anlattığın şekilde giriorm facebook a ama videolar açılmıyor adobe flash player yükle falan dio ama adobenin sitesinde de yok 5800 a uyumlu flash player. sende 5800 vardı dimi? DAHA DETAYLI BİLGİ VERİRMİSN!!

berker36

berker36

Üye
arkadaşlar youtube va facebooktan video izlemek için snaptü programını kullanabilirsiniz.yalnız youtube dan herkes izleyemiyebilir dns ayarlarını da ilgilendiriyor çünkü ama facebooktan kesin.ha bir de facebooktaki videoları sayfa uzerinden degil telefonunuza indirip izleyebiliyorsunuz ama sonuçta aynı şey.yalan haber değil bili isteyen mail atsın bana

adscenk

Üye
evet arkadaşlar sorun bendede oluyor izliyemyrm flas yukle dyorr kesin bir çaresi varmı ?

Üst Alt