5800 XM hafıza kartında ki dosyaları (resim müzik video) telefon algılamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM hafıza kartında ki dosyaları (resim müzik video) telefon algılamıyor
Arkadaşlar 5800 XM var. Geçen notebookla bağlantı kurdum. İçine virüs girdiğini o an anladım ve geri çıkarttım ama girdi bir kere. Temizlemeye çalıştım olmadı. Biçimlendirme, silme, sıfırlama gibi olaylar denedim hafıza kartı izin vermiyor. Virüsten dolayı olsa gerek. Ve başlıkta da belirttiğim gibi müziklerim resimlerim videolarım ortalıkta yok. Bilgisayardan girince hepsini görebiliyorum. Mesela 1 resim çektim. O resmi çektim anlarda galeride buluyorum ama üstünden 10 dk geçsin o resim yok oluyor. 1 aydır çözüm arıyorum. Ama bulamadım.
Bu olay başına gelmiş yada herhangi bir çözümü olan varsa acil bekliyorum.

Dosyalar gizli ve gizliliği kalkmıyor.

theeternal

theeternal

Üye
kardes :D virüs hafıza kartındaysa yeni bir hafıza kartı alırsan belki olabilir telefon hafızasında falansa hard format at gitsin

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
çözüm olsa daha güzel olur :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Kart okuyucu varsa şöylediğim işlemleri öyle yap. İlk önce hafıza kartını güzel bir virüs programıyla tarattır. Sonra sadece resimlerini müzikleri birde videoları al. private resource gibi sistem klasörlerini alma. Bu aldığın dosyaları bilgisayarına kaydet. Sonra hafıza kartını biçimlendir. telefona takmadan telefonada hard format at. Sonra Güle güle kullan :)

Kart okuyucu yoksa usb ile bağla. Aynı işlemleri yap. kartı biçimlendirdikten sonra usbyi çıkarmadan hafıza kartını telefondan çıkar. Sonra telefonu usb den çıkar ona bir hard format at. Güle Güle kullan :)

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
Biçimlendirmeye izin vermiyor..

Süleyman

Süleyman

Üye
o zaman bilgisayarınada virüs bulaşmış olabilir. Çünkü flash içindeki hiçbir virüs bilgisayar işlevlerine engel koyamaz.

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar temiz az önce tarattım. Hatta hafıza kartını hepsini kopyalamaya çalıştım. Virüs var diye yapmadı. Sonra hafıza kartında ki dosyaları kes yapıştır yapmıyor. Hatta silmiyor bile. Hafıza kartında ki virüs engelliyor.

- - - Eklendi - - -

programla bir çözüme ulaşmak lazım. Manuel yollar işe yaramıyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
Bilgisayar temiz az önce tarattım. Hatta hafıza kartını hepsini kopyalamaya çalıştım. Virüs var diye yapmadı. Sonra hafıza kartında ki dosyaları kes yapıştır yapmıyor. Hatta silmiyor bile. Hafıza kartında ki virüs engelliyor.

- - - Eklendi - - -

programla bir çözüme ulaşmak lazım. Manuel yollar işe yaramıyor.

etkili bir virüs programı varsa kartı bir tarattır. Virüsü bulsun silsin

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
panda var onunla yaptım olmuyor. En son kırdırtacak kendini. 600 tane şarkı var kütüphaneyi yenileye tıkladım 32 ye düştü.

Süleyman

Süleyman

Üye
Sadece önünde iki çözüm yolu var.

1. Başka bir virüs programı indirip taratacaksın.
2. Dosyalarından vazgeçip yeni bir hafiza kartı alacaksın.

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 600 şarkı videolar resimler vazgeçilmiyor.

- - - Eklendi - - -

Dosyalar gizli durumda gizli simgesi kaldırılmıyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
Bilemiyorum kardeşim. Ovi suite modunda bağlarsan belki dosyaları alabilirsin. Bir dene istersen.

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
Amacım hafıza kartını kurtarmak aslında.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Başka bilgisayarda denemelisin

tuna385

tuna385

Üye
    Konu Sahibi
Tatilde denerim artık başka bilgisayardan. Bir programı yok mu bu gizliliği kaldırmanın?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sadece yazmışolmak için yazayın ben kesin çözüm arıyorum ben de biliyorum yeni hafıza kartı almayı çözümü olanlar yazsın lütfen.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Combo Fix can sıkan virüslerle birebir diyor ama hiç denemedim nasıldır bilmiyorum.Araştırmanı tavsiye ederim.

Software95

Combo Fix can sıkan virüslerle birebir diyor ama hiç denemedim nasıldır bilmiyorum.Araştırmanı tavsiye ederim.

Tavsiye etmem ben denedim ne varsa sildi bilgisayarda birşey bırakmadı.

- - - Eklendi - - -

Ama yinede araştır belki bana özgü bir hata olduğu için sorun yaşadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt