kace5
Üye
5800 XM Dokunmatikte sıkıntı?
Bir benzer konuyu açmıştım ancak problem tekrar patlak verdi.
Arkadaşlar bir sene kadar önce bu
Sorun dokunmatiğin bazen çalışması bazen çalışmaması. Ama genellikle çalışmıyor (çalışıyor ancak takılı kalıyor, sol tarafa bastığımda sağ taraf işliyor) Zaten yüklediğim vi
Artık kendi kendime sorunu düzeltmek istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum nasıl düzelir acaba?
Teşekkürler..
Video;
Not; Kalibrasyon ayarını defalarca denedim
Arkadaşlar bir sene kadar önce bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
u Türkiye'ye getirip kayıt ettirdim sonrasında sürekli problemler oldu. Garantisi olmadığı halde kendi servisine verdim tüm masraflarını ödedim. Sonuç olarak kalıcı bi çözüm olmadı. Telefon bir hafta bile kullanmadan eski haline dönüyordu. Bu telefon için yapabileceğim tüm masrafları yaptım. O yüzden cevap vericek arkadaşlar servise ver, birine göster vb. şeyler yazmazsa sevinirim.. Sorun dokunmatiğin bazen çalışması bazen çalışmaması. Ama genellikle çalışmıyor (çalışıyor ancak takılı kalıyor, sol tarafa bastığımda sağ taraf işliyor) Zaten yüklediğim vi
oda bunlar görünüyor. Bunun dışında hiçbir problemi yok. Hard format olayını ise defalarca yaptım. Zaten forumda arkadaşlar yardımcı olmuştu bana ama çözüme ulaşamadım. Artık kendi kendime sorunu düzeltmek istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum nasıl düzelir acaba?
Teşekkürler..
Video;
Not; Kalibrasyon ayarını defalarca denedim