5800 XM Dokunmatikte sıkıntı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Dokunmatikte sıkıntı?
Bir benzer konuyu açmıştım ancak problem tekrar patlak verdi.

Arkadaşlar bir sene kadar önce bu u Türkiye'ye getirip kayıt ettirdim sonrasında sürekli problemler oldu. Garantisi olmadığı halde kendi servisine verdim tüm masraflarını ödedim. Sonuç olarak kalıcı bi çözüm olmadı. Telefon bir hafta bile kullanmadan eski haline dönüyordu. Bu telefon için yapabileceğim tüm masrafları yaptım. O yüzden cevap vericek arkadaşlar servise ver, birine göster vb. şeyler yazmazsa sevinirim..

Sorun dokunmatiğin bazen çalışması bazen çalışmaması. Ama genellikle çalışmıyor (çalışıyor ancak takılı kalıyor, sol tarafa bastığımda sağ taraf işliyor) Zaten yüklediğim vi oda bunlar görünüyor. Bunun dışında hiçbir problemi yok. Hard format olayını ise defalarca yaptım. Zaten forumda arkadaşlar yardımcı olmuştu bana ama çözüme ulaşamadım.

Artık kendi kendime sorunu düzeltmek istiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum nasıl düzelir acaba?

Teşekkürler..

Video;
Not; Kalibrasyon ayarını defalarca denedim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
aynısını videodaki gibi yaşadım arkadaşım.. hatta bu sorun sticker taktıktan sonra olmuştu.. onu çıkardım yine aynı devam etti... en son çare servise verdim... dediklerine göre dokunmatik panel değişti... sorunum çözüldü... tavsiyem yetkili bi servis bul ona ver... bazı servis dedikleri dandik kişiler bi şeyden anlamayan kişiler....

ta7eR

ta7eR

Üye
arkadaşım peki hiç jaf la veya phoneix le yazılım atmayı denedin m?

estorak

estorak

Üye
Yazık olmuş hiç ıslanma oldu mu ?

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Servise vermek istemiyorum çünkü garantisi yok ve epey bi mebla ödedim.. Öyle birşey düşünmüyorum ama maliyeti sizce ne kadar olur?
Hayır hiç denemedim :S
Yo hayır ıslanma olmadı..

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ekran 80 tl

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
kardes dokunmatik ekran paneli alacaksin istiyosan orjinalini satan bi site war ozelden mesaj at soleyeyim reklam olmsain not50 tl di

----------Eklendi @ 15:06:54 ---------- Yazıldı @ 15:00:38 ----------

Gerek olanlar ozel msj atsin sitede orjinal(ben tv kablosu aldim orinal) butun 5800 urunu var tv kablo . kasa . kapak kalem silokon kilif sarj aleti kulaklik ws hersey

----------Eklendi @ 15:07:59 ---------- Yazıldı @ 15:06:54 ----------

kapida odemede war

• Beğen
Tepkiler: kace5
kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama artık harcama yapamam anlarsınız.. peki yazılımsal değil donanımsal bi sorun diyorsunuz yani

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
up.

nightmare53

nightmare53

Üye
kardeş ''ayarlar/telefon/dokunma girişi/dokunmatik ekran kalibrasyon '' dene.:oke:

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu iyice okuyup yazarmısınız cevapları :S

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
up.

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
uup

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
up.

Burak

Üye
sanırım en iyisi çöpe atman. Daha fazla masraf etme yazık.

Lenneth

Üye
Bencede artık bu cihaz için daha fazla masraf yapmayın. Donanımsal bir arızası var büyük ihtimalle, değişmesi gerekiyor fakat garantisi yok değiştiremezsinizde.. Uğraşmayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt