5800 XM 'de Kapanıp Açılma Sorunu (Ekran Kararıyor,Ekranın Kenarında Renkler Beliriyor)

Sponsorlu Bağlantılar

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM 'de Kapanıp Açılma Sorunu (Ekran Kararıyor,Ekranın Kenarında Renkler Beliriyor)
Herkese Merhaba;

Geçen Günlerde Kendime 5800 XM (Siyah) Aldım.İlk Serilerin Çok Hatalı Olduğunu Herkes Bilir.Ama Şu Anki Yeni Serilerde Hatalar Giderilmiş Fakat Benim Telefonumda Ve Daha Bir Çok Kişinin Telefonunda Kendi Kendine Kapanıp Açılma Sorunu Var.Tam Anlamıyla Şöyle : Beklemediğniz Bir Zamanda Ekran Kararıyor,Ekranın Bir Kenarında Çizgi Şeklinde Renkler Oluşuyor Ve Telefon Yine Eski haline Dönüyor.

Kesin Bir Çözüm Göremedim.
Kimi Sim Karttan Diyor,Kimi Hafıza Kartından Diyor (Sim Kartıda Hafıza Kartınıda Denedim Olmadı),Batarya İle Alakalı Diyor(Batarya İle Alakalı Olsa Pin Sorması Gerekir)

Bazıları İse Yazılım Ve Program Uyuşmazlığı Diyor Ki İşte Bu Biraz Mantıklı Geliyor.
Versiyonda Son Versiyon Olan v50'dir.
Maşallah Telefon Canavar Gibi Ama Bu Sorun İnsanı Huzursuz Ediyor.

Şimdi Bu Sorun İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Format mı? Teknik Servis mi? Yoksa Yeni Yazılım Gelene Kadar Sabretsek Olur mu?
v60'ın Baya +'sı Olacağı Şimdiden Duyulur Gibi.

Mutlu Ve Huzurlu Günler Dilerim.

JayJayyy

Üye
sorun önemli hard formatı dene derim.bu haliyle güncellemede de sorun çıkabilir.geçmiş olsun.

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Sağolasın,Hafıza Kartına da Atamaya Gerek Var mı Acaba?

JayJayyy

Üye
tertemiz olsun diyosan.önce uyg.yön.gir yüklü uyg.larda ne var ne yok kaldır.sonra yuklenecek uy.lara gir varsa bişey onlarıda sil.kartta mp3 resim ne varsa pcye aktar.sonra telden kartı biçimlendir.kartı çıkar önce soft sonra hard format at.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ondan sonra sürümünü yenile pc suite yardımıyla sorunun çözülür

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sağolun İnşallah Bu Sorun Hallolur,Teşekürler.
Versiyonu Yükledikten Sonrada Formata Gerek Var mı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok kardeşim zaten telefon 0 gibi olucak ama hafıza kartını biçimle

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Sağolasın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sonucunu bildir kardeş :oke:

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Bildiririm Kardeş,Sağol.

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım Sorun Halloldu Arkadaşlar,Sabahtan Beridir Kapanma Olmadı.

JayJayyy

Üye
bugün seninkinin aynısı banada oldu.ilk defa yaptı hiç böyle yapmazdı:kop:

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Demekki Yazılımsal Bir Sorun Var,Yeni Versiyonla Umarım Bu Tür Sorunlar Ortadan kalkacaktır.

americanboy

americanboy

Üye
bu telefon varya öyle lanet bi telefon ki alan lanetlendi yani 0 derece

MrOnur

MrOnur

Üye
    Konu Sahibi
Malesef Olmaması Gereken Sorunlar Var Ama Umarım Yeni Verisyon İle Bu Sorunlar Düzelir,Sorunlar Dışında Bu Fiyata Bu Özellikte Telefonda Zor Bulunur.Telefon Dehşet Ama 4-4'lük Değil.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bu telefon varya öyle lanet bi telefon ki alan lanetlendi yani 0 derece

Walla bu fiyata böyle bir telefon bul getir hemen alayım. Ha bu arada o iphone 4 ü tutuş şekli kursuna gitmeden sakın almayın Steve Jobs kızar sonra . 2 küsür bin tl para verip te sonra nie çekmiyo bu demeyesiniz.

americanboy

americanboy

Üye
o sorun çözüldü yazılımsal bir sorunda yani öyle yada böyle teknoloji dendimi aklıma apple gelir gerisi yalan

embir792

Üye
arkadaşlar bu hard format nasıl atılıyor bilen varsa tarif edebilir mi? benim telefon v52.0.007 yüklü ve bu ekran kararıp bir kenarında renkli çizgiler çıkıyor sonra kapanıp tekrar açılıyor ama bu çok sık oluyor illallah ettirdi. lütfen yardımlarınızı bekliyorum

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
hard format için öncelikle telefon hafızasında rehber vs varsa yedeklerini alın. hafıza kartınında yedeklerini alın çünkü hafıza kartınıda biçimlendirmek öneriliyor. hafıza kartını biçimlendirip. telefonu kapatın. yeşil (gelen aramayı cevaplama tuşu) + kırmızı (aramayı kapatma tuşu) + kamera tuşu + üstteki telefonun güç tuşuna hepsine aynı anda basılı tutarak simde pin yoksa el sıkışma pin varsa pin sorana kadar basılı tutun. sonra ülke şehir saat bilgileri sorarsa formatlamış olursun. kolay gelsin.

Üst Alt