MrOnur
Üye
5800 XM 'de Kapanıp Açılma Sorunu (Ekran Kararıyor,Ekranın Kenarında Renkler Beliriyor)
Herkese Merhaba;
Geçen Günlerde Kendime 5800 XM (Siyah) Aldım.İlk Serilerin Çok Hatalı Olduğunu Herkes Bilir.Ama Şu Anki Yeni Serilerde Hatalar Giderilmiş Fakat Benim Telefonumda Ve Daha Bir Çok Kişinin Telefonunda Kendi Kendine Kapanıp Açılma Sorunu Var.Tam Anlamıyla Şöyle : Beklemediğniz Bir Zamanda Ekran Kararıyor,Ekranın Bir Kenarında Çizgi Şeklinde Renkler Oluşuyor Ve Telefon Yine Eski haline Dönüyor.
Kesin Bir Çözüm Göremedim.
Kimi Sim Karttan Diyor,Kimi Hafıza Kartından Diyor (Sim Kartıda Hafıza Kartınıda Denedim Olmadı),Batarya İle Alakalı Diyor(Batarya İle Alakalı Olsa Pin Sorması Gerekir)
Bazıları İse Yazılım Ve Program Uyuşmazlığı Diyor Ki İşte Bu Biraz Mantıklı Geliyor.
Versiyonda Son Versiyon Olan v50'dir.
Maşallah Telefon Canavar Gibi Ama Bu Sorun İnsanı Huzursuz Ediyor.
Şimdi Bu Sorun İçin Ne Yapmak Gerekiyor?
Format mı? Teknik Servis mi? Yoksa Yeni Yazılım Gelene Kadar Sabretsek Olur mu?
v60'ın Baya +'sı Olacağı Şimdiden Duyulur Gibi.
Mutlu Ve Huzurlu Günler Dilerim.
Geçen Günlerde Kendime 5800 XM (Siyah) Aldım.İlk Serilerin Çok Hatalı Olduğunu Herkes Bilir.Ama Şu Anki Yeni Serilerde Hatalar Giderilmiş Fakat Benim Telefonumda Ve Daha Bir Çok Kişinin Telefonunda Kendi Kendine Kapanıp Açılma Sorunu Var.Tam Anlamıyla Şöyle : Beklemediğniz Bir Zamanda Ekran Kararıyor,Ekranın Bir Kenarında Çizgi Şeklinde Renkler Oluşuyor Ve Telefon Yine Eski haline Dönüyor.
Kesin Bir Çözüm Göremedim.
Kimi Sim Karttan Diyor,Kimi Hafıza Kartından Diyor (Sim Kartıda Hafıza Kartınıda Denedim Olmadı),Batarya İle Alakalı Diyor(Batarya İle Alakalı Olsa Pin Sorması Gerekir)
Bazıları İse Yazılım Ve Program Uyuşmazlığı Diyor Ki İşte Bu Biraz Mantıklı Geliyor.
Versiyonda Son Versiyon Olan v50'dir.
Maşallah Telefon Canavar Gibi Ama Bu Sorun İnsanı Huzursuz Ediyor.
Şimdi Bu Sorun İçin Ne Yapmak Gerekiyor?
Format mı? Teknik Servis mi? Yoksa Yeni Yazılım Gelene Kadar Sabretsek Olur mu?
v60'ın Baya +'sı Olacağı Şimdiden Duyulur Gibi.
Mutlu Ve Huzurlu Günler Dilerim.