5800 cı
Üye
Haklısın. Doğru söze ne denir ...incelik ve zariflik istiyosan samsung al o zaman program istiyosan iphone al bak Nokia alma
tebrıkler haklısın mukemmel anlatmıssın kardes
Haklısın. Doğru söze ne denir ...
Allaha şükür hak verdin nokia sana gitmezdi zaten
evet mümkünse alma değerini bilemezsin çünküÖzellile senin aldığın modelleri almayacağım ne marka olursa olsun ...
( Yinede büyük konuşmamak lazım )
ya bir konu bukadarmı güzel anlatılır bütün içimde kalanları dile getirmişsin bu fiyata bundaN güzel bir telefon alınmaz tamam ilk partlar hatalıydı kabul ama artık bunlarda hiçbir hata kalmadı zafer kardeşim birde sana birkaç sorum var bu telefonda ngage oyunları oynadık demişsin yani iphone gibi oyun oynanma şansı varmı içinde sadece görüntü vermek için bir ekran kartı olduğunu biliyordum ama birde bu c6 symbian 3 görünümlü cfw leri önerirmisin yada android yüklenme şansı falan varmı bu cihaza daha 1 ay önce aldım yeni sayılır ve çok memlunum
evet mümkünse alma değerini bilemezsin çünkü
aynen öyleİllaha son sözü söylemek zorundasın değil mi ?
yaniAl işte
eyvallah kardeşim ama haksızmıyım bence çok haklıyım...
adam kendi adına konuşuyo sanane arkadaşım beğenmiyosan değiştirirsin olur biter bıdı bıdı yapmaofff bi git Allah aşkına. çok heyacanlanma evladım. bi otur soluklan.
bu arada hayal gücün çok gelişmiş. tebrik ederim. bu arada 5800 artık müzelik olmaya başladı. telefon çıkalı yıllar oldu. hala bu takozun davasını sürüyon...
Muhteşemsin muhterem, anlatım on numara
güzel olmuş ellerine saqlık kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?