5800 Xm Acil Yardım (Kolay Sorular)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm Acil Yardım (Kolay Sorular)
Arkadaşlar Yaklaşık 1 Saat Kadar Önce 5800 Xpress Music Aldım.

ve Bi Kaç Sorum Var.

Bu Yanında Verilen Kalem Gibi Mavi Bi 3gen ipli bi şey var telefonun bi yerine takılıyo ama o yeri ben bulamadım :D onun nerde olduğunu söylermisiniz ?

bide bu hafıza kartına attığım şarkıları müzik çalar görmüyo ? onu nasıl yapabilirim ?

Bide Ekrana Bi Resim Koyunca Ekrana Sığmıyo ? Taşıyo ? Onu Nasıl Yapabilirim ? Tam Ekrana Ortalamasını İstiyorum ? Taşmasın ???

Bide Telefonun Versionunun Kaç Olduğunu Nerden Öğrenebilirim ? vede s40 a Nasıl Yükseltebilirim ?_

Şimdilik Bu Kadar Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Yaklaşık 1 Saat Kadar Önce 5800 Xpress Music Aldım.

ve Bi Kaç Sorum Var.

Bu Yanında Verilen Kalem Gibi Mavi Bi 3gen ipli bi şey var telefonun bi yerine takılıyo ama o yeri ben bulamadım :D onun nerde olduğunu söylermisiniz ?

bide bu hafıza kartına attığım şarkıları müzik çalar görmüyo ? onu nasıl yapabilirim ?

Bide Ekrana Bi Resim Koyunca Ekrana Sığmıyo ? Taşıyo ? Onu Nasıl Yapabilirim ? Tam Ekrana Ortalamasını İstiyorum ? Taşmasın ???

Bide Telefonun Versionunun Kaç Olduğunu Nerden Öğrenebilirim ? vede s40 a Nasıl Yükseltebilirim ?_

Şimdilik Bu Kadar Teşekkürler.
telefonun sol alt köşesinde bir çentik olacak oraya takacaksın..
hafıza kartına attığın müzikleri müzik playerı açınca taratıp bulduracaksın..
telefonun ekran boyutlarına uygun resim bulacaksın..
telefonun versiyonunu öğrenmek için *#0000# yaparsan görürsün..

mutluadam

Üye
1.ikinci elmi aldın da kullanım kılavuzu yok? kullanım kılavuznda anlatılıyor penayı takma konusu. internettede vardır arat kullanım kılavuzun yoksa.
2.büyük ihtimalle nokia suitteki müzik, foto, güncelleme yazılımlarını yüklmeden direkt hafıza kartına attın şarkıları onun için galeriye gitmedi değişik yerlere gitti onun için aşamıyorsun. bu programları kutu içeriğinden çıkan dvd ile kurabilirsin yoksa yine internette ara .
3. resimler 360x640 olacak ekrana göre duvar kağıtları uygun çözünürlükte değilse pc den bilirsin iyi konumlanmaz ekranda. yine bunlarıda böyle uygun boyutta indirip foto programı ile telefona gönderecek, kopyalayacaksın.
4.versiyonun nasıl öğrenileceğini yukarda arkadaş yazmış. güncelleme işlemi için bi arkadaşın pohenix ile anlattığı yöntem var. güzel anlatmış. o yöntemle yapabilirsin yalnız çok iyi anlayarak uygula. kolay gelsin.

Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

NeverCry

NeverCry

Üye
eyvallah benimde işime yaradı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt