5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nefrt

nefrt

Üye
senin mod arşivin var bnde ama o arşivde ki adı ne işte onu bulamadım :( :)

nefrt

nefrt

Üye
kusura bakmazsan mod arşivini nerede paylaştın iindiricem. bndekiler az :D

nefrt

nefrt

Üye
bulamadım ya

- - - Eklendi - - -

saolasın kardeş buldum :D

- - - Eklendi - - -

yalnız bn yazıları kaldırmıcam. tam tersine o şekiller yerine yazılar olsun istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım ya

- - - Eklendi - - -

saolasın kardeş buldum :D

- - - Eklendi - - -

yalnız bn yazıları kaldırmıcam. tam tersine o şekiller yerine yazılar olsun istiyorum
uzun iş annayı kullan daha iyi

yassiino

yassiino

Üye
eyvAllah kardeşim, emeğine sağlık

58bekir58

Üye
üstad bende 26.06.2012 tarihli yazılımı var. Ben bunu 01.02.2013 güncellemesine yükseltirken direk üzerine mi jaflayacagım yoksa orjinal yazılıma dönüp mü yapmam gerek. Yardımcı olursan çok teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad bende 26.06.2012 tarihli yazılımı var. Ben bunu 01.02.2013 güncellemesine yükseltirken direk üzerine mi jaflayacagım yoksa orjinal yazılıma dönüp mü yapmam gerek. Yardımcı olursan çok teşekkür ederim.
dire üzerine at kardeş. orjinale dönmene gerek yok

melankoly53

Üye
lutfen yardim edin şü hatlari aliyorum

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardim edin şü hatlari aliyorum

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
symbian belle dosyalarını bu yola at C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

d_yagli

Üye
Merhaba Üstad. Senin eski cfw ni kullanıyorum ve çok memnunum. Güç seçeneklerinde sessiz,toplantı gibi yazılarda simge yok bunlara nasıl simge ekleyebilirim. Veya yenilerinden çekmek istesem hangi dosyaları kullanmam gerekir . Saygılar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Üstad. Senin eski cfw ni kullanıyorum ve çok memnunum. Güç seçeneklerinde sessiz,toplantı gibi yazılarda simge yok bunlara nasıl simge ekleyebilirim. Veya yenilerinden çekmek istesem hangi dosyaları kullanmam gerekir . Saygılar.

konu dışı yorum...

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
Hata yok uzun zamandır kullanıyorum sorunsuz cfw olsun die çok bekledim

----------Eklendi @ 13:11:23 ---------- Yazıldı @ 13:11:00 ----------

sound waves anna teması

----------Eklendi @ 13:12:09 ---------- Yazıldı @ 13:11:23 ----------

saolasın kardeşim :)

----------Eklendi @ 13:13:04 ---------- Yazıldı @ 13:12:09 ----------

tv çıkışını hiç denemedim

----------Eklendi @ 13:14:58 ---------- Yazıldı @ 13:13:04 ----------

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/c6v40v41-icin-belle-navi-bar-570945.html bu konuda var kardeşim

hakan abi bana telefonun ana ekranında wigetlerin ve en alta telefon içerik düzenleme tuşu olan yerler var aya abi onu saydam olan theme link verirmisin lütfen ben bulamıyorun okadar araştırdım yok abi sen bulduysan link atarmısın

d_yagli

Üye
konu dışı yorum...

Konunun nerede paylaşıldığını bulamadım. Bi yardımcı olurmusun.

yss126

Üye

önceden şifre filan koymuşmuydun
yok koymadım. arkadaşın telde de şifre istedi. bilgisayar kartı görmüyo. kart gitti yenisini alcam artık. 3 yılda bi kart değişsin artık çok sıkıntı değil :) yalnız şu favori kartvizitler rehberde görünmüyo galiba. önceki versiyonda da görünmüyodu. favoriye eklediğim birini favoriden çıkaramıyorum. özelliklerini falan değiştiremiyorum. ayrıca ana ekrandaki favori kartvizitlerde de kişiyi göremiyorum. yanlış yaptığım bişey mi var yoksa bi ayar falan mı gerekiyo yardımcı olur musun?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok koymadım. arkadaşın telde de şifre istedi. bilgisayar kartı görmüyo. kart gitti yenisini alcam artık. 3 yılda bi kart değişsin artık çok sıkıntı değil :) yalnız şu favori kartvizitler rehberde görünmüyo galiba. önceki versiyonda da görünmüyodu. favoriye eklediğim birini favoriden çıkaramıyorum. özelliklerini falan değiştiremiyorum. ayrıca ana ekrandaki favori kartvizitlerde de kişiyi göremiyorum. yanlış yaptığım bişey mi var yoksa bi ayar falan mı gerekiyo yardımcı olur musun?

ilk önce sım hafızasını telefon seç... Sonra yeni kartvizit oluştur ve düzenle. Resim filan koy. Sonra favori kartvizit widgetinden birine tıkla ve oluşrurduğunu seç..

Üst Alt