senin mod arşivin var bnde ama o arşivde ki adı ne işte onu bulamadım![]()
![]()
kusura bakmazsan mod arşivini nerede paylaştın iindiricem. bndekiler az![]()
uzun iş annayı kullan daha iyibulamadım ya
- - - Eklendi - - -
saolasın kardeş buldum
- - - Eklendi - - -
yalnız bn yazıları kaldırmıcam. tam tersine o şekiller yerine yazılar olsun istiyorum
teşekkürler güle güle kullaneyvAllah kardeşim, emeğine sağlık
ofw'de de istedi.
öyle birşey istememesi gerek... Ofw dön bak yine isteyecekmi
ofw'de de istedi.
dire üzerine at kardeş. orjinale dönmene gerek yoküstad bende 26.06.2012 tarihli yazılımı var. Ben bunu 01.02.2013 güncellemesine yükseltirken direk üzerine mi jaflayacagım yoksa orjinal yazılıma dönüp mü yapmam gerek. Yardımcı olursan çok teşekkür ederim.
symbian belle dosyalarını bu yola at C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\lutfen yardim edin şü hatlari aliyorum
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
Merhaba Üstad. Senin eski cfw ni kullanıyorum ve çok memnunum. Güç seçeneklerinde sessiz,toplantı gibi yazılarda simge yok bunlara nasıl simge ekleyebilirim. Veya yenilerinden çekmek istesem hangi dosyaları kullanmam gerekir . Saygılar.
Hata yok uzun zamandır kullanıyorum sorunsuz cfw olsun die çok bekledim
----------Eklendi @ 13:11:23 ---------- Yazıldı @ 13:11:00 ----------
sound waves anna teması
----------Eklendi @ 13:12:09 ---------- Yazıldı @ 13:11:23 ----------
saolasın kardeşim
----------Eklendi @ 13:13:04 ---------- Yazıldı @ 13:12:09 ----------
tv çıkışını hiç denemedim
----------Eklendi @ 13:14:58 ---------- Yazıldı @ 13:13:04 ----------
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/c6v40v41-icin-belle-navi-bar-570945.html bu konuda var kardeşim
yok koymadım. arkadaşın telde de şifre istedi. bilgisayar kartı görmüyo. kart gitti yenisini alcam artık. 3 yılda bi kart değişsin artık çok sıkıntı değil
önceden şifre filan koymuşmuydun
yalnız şu favori kartvizitler rehberde görünmüyo galiba. önceki versiyonda da görünmüyodu. favoriye eklediğim birini favoriden çıkaramıyorum. özelliklerini falan değiştiremiyorum. ayrıca ana ekrandaki favori kartvizitlerde de kişiyi göremiyorum. yanlış yaptığım bişey mi var yoksa bi ayar falan mı gerekiyo yardımcı olur musun?yok koymadım. arkadaşın telde de şifre istedi. bilgisayar kartı görmüyo. kart gitti yenisini alcam artık. 3 yılda bi kart değişsin artık çok sıkıntı değilyalnız şu favori kartvizitler rehberde görünmüyo galiba. önceki versiyonda da görünmüyodu. favoriye eklediğim birini favoriden çıkaramıyorum. özelliklerini falan değiştiremiyorum. ayrıca ana ekrandaki favori kartvizitlerde de kişiyi göremiyorum. yanlış yaptığım bişey mi var yoksa bi ayar falan mı gerekiyo yardımcı olur musun?