5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan bu cfw de kullandın navi barı bana verrebilirmisin rica etsem konu dışı ama sanada tek burdan ulaşabil.yorum napim hakan

- - - Eklendi - - -

vermek istemiyorsan teşşekkürler

caglabugra

Üye
yükledim önemli bi sorun çıkmadı teşekkürler ama şu sağ üstteki kısayol tuşu çalışmıyor eksik bişeymi yaptım acaba ??

legendapo

Üye
bunu nasıl dgştririm

caglabugra

Üye
teşekkürler :)

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan bu cfw de kullandın navi barı bana verrebilirmisin rica etsem konu dışı ama sanada tek burdan ulaşabil.yorum napim hakan

- - - Eklendi - - -

vermek istemiyorsan teşşekkürler

soruma cevap alamanım hakan

EmReRoĞlU

Üye
Ana ekrana widget eklemek mümkün mü ?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hikmet hakan sana vermek istiyebilir istemeye bilir 671 sayfadan 100 sayfasında senin yorumun var okadarda soru sorulmaz yahu adam navibarı kendisi yapmış bitane navibar bulup fw atsak ohoho daha doğrusu çakışır kendin yapacaksın hakanda kendisi yapmış belli zaten bide sana kimse yardım etmez insan gibi istesen sıkmasan adamı belki verir ama emir veriyor gibi söylüyorsun :oke:

hakan bu arada cfwde okadar uğraştım çabaladım hata bulamadım :ehe

hikmet366

hikmet366

Üye
ya kardeş soruyu sana mı soruyom hakana soruyom hakandan mesaj almak istiyorum Tm Vermek İstemiyorsa bişe demedik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hikmet hakan sana vermek istiyebilir istemeye bilir 671 sayfadan 100 sayfasında senin yorumun var okadarda soru sorulmaz yahu adam navibarı kendisi yapmış bitane navibar bulup fw atsak ohoho daha doğrusu çakışır kendin yapacaksın hakanda kendisi yapmış belli zaten bide sana kimse yardım etmez insan gibi istesen sıkmasan adamı belki verir ama emir veriyor gibi söylüyorsun :oke:

hakan bu arada cfwde okadar uğraştım çabaladım hata bulamadım :ehe

konu dışı sorulara cevap vermiyorum. Teşekkürler güle güle kullan...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bu ana ekranda hava durumunu nasıl ekliyorsunuz

aalpeer01

aalpeer01

Üye
daha ne yapılabilir ki eline sağlık hocam herşeyiyle mükemmel ram özellikle fp4 e göre çok daha iyi isms le 49 da bi de opera mını kullanıyorum artı tema efekti 40 ın altına inmiyor daha ne olsun teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
daha ne yapılabilir ki eline sağlık hocam herşeyiyle mükemmel ram özellikle fp4 e göre çok daha iyi isms le 49 da bi de opera mını kullanıyorum artı tema efekti 40 ın altına inmiyor daha ne olsun teşekkürler
sende saolasın güzel yorumun için... güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: xlalper
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
haqan arkadaşım mesela diyelm webden bir şey indirdik indirmdeyi silmek istediğimde web zaten kullanılıyor hatası veriyor ve aynı şekilde kamerayla video çektikten sonra videoyu silmek istiyorum kamera zaten kullanılıyor hatası veriyor karşılaştığım sadece iki sorun var onlarda bunlar

karikaturizma

karikaturizma

Üye
Yazılımı şimdi denedim mediabar çalışmıyor :) Onun dışında güzel olmuş eline sağlık. Yalnız mediabarı çok kullanıyordum onu çömzmenin bir yolu var mıdır acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı şimdi denedim mediabar çalışmıyor :) Onun dışında güzel olmuş eline sağlık. Yalnız mediabarı çok kullanıyordum onu çömzmenin bir yolu var mıdır acaba?

telefonu kapat aç :)

- - - Eklendi - - -

haqan arkadaşım mesela diyelm webden bir şey indirdik indirmdeyi silmek istediğimde web zaten kullanılıyor hatası veriyor ve aynı şekilde kamerayla video çektikten sonra videoyu silmek istiyorum kamera zaten kullanılıyor hatası veriyor karşılaştığım sadece iki sorun var onlarda bunlar

kamera kullanılıyor hatası alman normal.. Fotoğraflarda ön izleme olulturduğu için ve o arada o işlemi yaparken sen sil komutu verince hata alıyorsun. Foto çek 5 sn bekle sil almıycaksın. Diğer hata senle kaynaklıdır hard fırmat at hafıza kartını biçimlendir...

Üst Alt