haqanguven
Üye
sende saol güle güle kullanteşkkürler çok iyi cfw olmuş eline sağlık![]()
sende saol güle güle kullanteşkkürler çok iyi cfw olmuş eline sağlık![]()
yükledim önemli bi sorun çıkmadı teşekkürler ama şu sağ üstteki kısayol tuşu çalışmıyor eksik bişeymi yaptım acaba ??
bunu nasıl dgştririm
hakan bu cfw de kullandın navi barı bana verrebilirmisin rica etsem konu dışı ama sanada tek burdan ulaşabil.yorum napim hakan
- - - Eklendi - - -
vermek istemiyorsan teşşekkürler
Ana ekrana widget eklemek mümkün mü ?

Hikmet hakan sana vermek istiyebilir istemeye bilir 671 sayfadan 100 sayfasında senin yorumun var okadarda soru sorulmaz yahu adam navibarı kendisi yapmış bitane navibar bulup fw atsak ohoho daha doğrusu çakışır kendin yapacaksın hakanda kendisi yapmış belli zaten bide sana kimse yardım etmez insan gibi istesen sıkmasan adamı belki verir ama emir veriyor gibi söylüyorsun
hakan bu arada cfwde okadar uğraştım çabaladım hata bulamadım![]()
bu ana ekranda hava durumunu nasıl ekliyorsunuz
sende saolasın güzel yorumun için... güle güle kullandaha ne yapılabilir ki eline sağlık hocam herşeyiyle mükemmel ram özellikle fp4 e göre çok daha iyi isms le 49 da bi de opera mını kullanıyorum artı tema efekti 40 ın altına inmiyor daha ne olsun teşekkürler
Yazılımı şimdi denedim mediabar çalışmıyorOnun dışında güzel olmuş eline sağlık. Yalnız mediabarı çok kullanıyordum onu çömzmenin bir yolu var mıdır acaba?

haqan arkadaşım mesela diyelm webden bir şey indirdik indirmdeyi silmek istediğimde web zaten kullanılıyor hatası veriyor ve aynı şekilde kamerayla video çektikten sonra videoyu silmek istiyorum kamera zaten kullanılıyor hatası veriyor karşılaştığım sadece iki sorun var onlarda bunlar