5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

halitozken

halitozken

Üye
Google Maps Kurarken Dahili Bileşen Hatası Alıyorum...

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan senin Fp4 Oynamalar Yaptım Ve Paylaşmak İstiyorum ama Baya Bir Oynama Yaptım Hiç Bellli Olmaz. Paylaşabilirmiyim..

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
tşk hakan abi

rapsy_09

Üye
Dostum awesome fontunu yükledim ama doşuma gitmedi şimdi değiştirmek istiyorum gene aynı şekilde N8 fontu atmaya çalıştım hata veriyor. dosya silinemiyor c:\resource\fonts\s60snr.ttf diyor.Nasıl eski haline çevirebilirim veya değiştirebilirim?

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hard format at

bir daha font atarken e resource at

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan senin Fp4 Oynamalar Yaptım Ve Paylaşmak İstiyorum ama Baya Bir Oynama Yaptım Hiç Bellli Olmaz. Paylaşabilirmiyim..

hayır

- - - Eklendi - - -

Dostum awesome fontunu yükledim ama doşuma gitmedi şimdi değiştirmek istiyorum gene aynı şekilde N8 fontu atmaya çalıştım hata veriyor. dosya silinemiyor c:\resource\fonts\s60snr.ttf diyor.Nasıl eski haline çevirebilirim veya değiştirebilirim?

fonts klasör ismini a yap telefonu yeniden başlat sonra sil

- - - Eklendi - - -

başka sürüm dene

- - - Eklendi - - -

başka sürüm dene

halitozken

halitozken

Üye
Denedim olmuyor dahili bileşen hatası diyor ne yapmam gerek

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
hakan reis yeni sürüm nezaman cıkar ftp5 türkçeleştirmesi hatasız olmuştu ftp 6 aynı özeni istiyoruz yazılım için allah razı olasun allah yar ve yardımcın olsun baba ftp 6 flash lite 4.1 gömecekmisin ve lütfen 5800 araba oyunu yeni sürümünü gömermisin sadece o youn gömsen yeter bir teme efeklerini x-plore ve rompacht yapamadım yazılıma gömmeyi nesil yapcam yardım ede bilirmisn lütfen reismli anlatım linki varsa atarmısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

belle shelldir. C6 portlarında sınırsız ev ekranı olmaz

- - - Eklendi - - -

hakan reis yeni sürüm nezaman cıkar ftp5 türkçeleştirmesi hatasız olmuştu ftp 6 aynı özeni istiyoruz yazılım için allah razı olasun allah yar ve yardımcın olsun baba ftp 6 flash lite 4.1 gömecekmisin ve lütfen 5800 araba oyunu yeni sürümünü gömermisin sadece o youn gömsen yeter bir teme efeklerini x-plore ve rompacht yapamadım yazılıma gömmeyi nesil yapcam yardım ede bilirmisn lütfen reismli anlatım linki varsa atarmısın

güncelleme düşünmüyorum. İstekte almıyorum.

- - - Eklendi - - -

Denedim olmuyor dahili bileşen hatası diyor ne yapmam gerek

o zaman cfw de bi parçası var o yüzden yüklenmiyor

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi belle shell deyil ben bugun flaşlarım sana söylerim olursa fp6da kulanırsın

- - - Eklendi - - -

google symbian desteni kaldırdı yüklesen bile çalışmaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Nasıl bulucam ve silicem ben o parçayı ???

uygulamayı siscontetsla parçala sonra rofs2 de tek tek parçaları arat

- - - Eklendi - - -

hakan abi belle shell deyil ben bugun flaşlarım sana söylerim olursa fp6da kulanırsın

- - - Eklendi - - -

google symbian desteni kaldırdı yüklesen bile çalışmaz

belle shelldir... Neyse konu dağılmasın konuyla alakalı yorum atalı

erho95

Üye
Fotoğraflar kısmında klasörleme yok ya :( Bütün fotoğraflar karıştı :S Hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflar kısmında klasörleme yok ya :( Bütün fotoğraflar karıştı :S Hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim..
hım klasörleme tabikide yok... hepsini görür

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
5800 ftp 6 cıkacakmı reis

3250 gökhan

3250 gökhan

Üye
kardeşim eline sağlık ilk defa cfw yaptım teli yeni almış gibi oldu :alkis :tşk:

Üst Alt