5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
c6 01 için uyumlumu bu sürüm ?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
hakan abi arama tuşuna bastuğımızda tuşlara bastıkya mesela 2 orada rehber cıkıyordu şimdi cıkmıyor neden ya unuttun yada ftp bisorun var güncellermisini bir bak reis acilllll

58bekir58

Üye
hocam fp5 te yüklü font sıkıntılı internette yazıları okumak baya zor . ben bu fontu nasıl değiştireceğim detaylı anlatırmısın ya da detaylı anlayacagım bi konu varsa linkini yollarsan çok iyi olur teşekkürler :)

V1TR10L

Üye
Elinize sağlık, her zamanki gibi döktürmüşsünüz yine :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam fp5 te yüklü font sıkıntılı internette yazıları okumak baya zor . ben bu fontu nasıl değiştireceğim detaylı anlatırmısın ya da detaylı anlayacagım bi konu varsa linkini yollarsan çok iyi olur teşekkürler :)

ana başlıkta detaylı anlattım. Biraz incelerseniz göreceksiniz

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık, her zamanki gibi döktürmüşsünüz yine :)

teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

hakan abi arama tuşuna bastuğımızda tuşlara bastıkya mesela 2 orada rehber cıkıyordu şimdi cıkmıyor neden ya unuttun yada ftp bisorun var güncellermisini bir bak reis acilllll

sorun yok rehber gözüküyor

rapsy_09

Üye
dostum viber kurulmuyor en son dosya da hata veriyor. Qt sorunu olabileceğinden bahsetmisler.Oviden indirdim qt yi kendi yükledi.yardımcı olabilirmisin.

V1TR10L

Üye

hard format atıktan sonra sım deki isimleri telefon hafızasına kopyalamadıysan gözükmez ondan olabilir

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan kardeş ben ofw hazırlıyorumda senin bu cfw'deki bir kaç ikonu çektim.(Mesajlar rehber işlem kaydı ..) Zaten bu ofw ye olmadığı için gado^gado ikonuna attım.Senin için sakıncası yoksa fw'yi paylaşcam :?

jesst123

Üye
abi ben bunu yaptım ama çok beyenmedim gene seki sürüm yapabilirmiyiz

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
eski sürüm deyilmi zaten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum viber kurulmuyor en son dosya da hata veriyor. Qt sorunu olabileceğinden bahsetmisler.Oviden indirdim qt yi kendi yükledi.yardımcı olabilirmisin.

qt sorunu yoktur... Siteden herhangi bir qt uygulaması yükleyince bileşenlerde yükleniyor... Viber sağlıklı çalışmıyor symbianda zaten

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeş ben ofw hazırlıyorumda senin bu cfw'deki bir kaç ikonu çektim.(Mesajlar rehber işlem kaydı ..) Zaten bu ofw ye olmadığı için gado^gado ikonuna attım.Senin için sakıncası yoksa fw'yi paylaşcam :?

resim paylaş burdan

- - - Eklendi - - -

abi ben bunu yaptım ama çok beyenmedim gene seki sürüm yapabilirmiyiz

navifrmden orjinal dosyaları indir bunu attığım gibi at orjinale dönersin

fatih.02.

Üye
hakan hoca jaftaki cnt ışığı yanmıyor bu yüzden flaşlamada boot hatası veriyor ne yapabilirim.dediklerini harfiyen yaptım ama sonunda cmd 17 blok yazıp hata verdi crt yi kaldırdım cnt ışığı yine yanmadı yardımcı olduğun için teşekkürler yinede

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hoca jaftaki cnt ışığı yanmıyor bu yüzden flaşlamada boot hatası veriyor ne yapabilirim

crt nin işaretini kaldır... resimlere iyi bak ona göre işaretle, işaretli olmayanlarıda kaldır kardeşim

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
sağol

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan widgetler eklemişin ama spb hava durumu çalışmıyor dosya bozuk hatası alıyorum

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
teşkkürler çok iyi cfw olmuş eline sağlık :oke::oke::oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
hakan widgetler eklemişin ama spb hava durumu çalışmıyor dosya bozuk hatası alıyorum

Konuyu bilmiyorum ama eğer hakan ayrıyeten sis olarak verdiyse yüklerken rompatcher yamalarını kapat.

hikmet366

hikmet366

Üye
yo telefon hackli deil normal dosya bozuk hatası alıyorum

Üst Alt