5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
senin onu yapmana gerek yok programı açıp jaf ı kullanabilirsin.. o seçenek win7 için sen xp kullanıyorsun...

----------Eklendi @ 19:46:45 ---------- Yazıldı @ 19:45:44 ----------

Kardeşim indirdiğim dosyanın icinde sürüm v52 gösterio bi yanlslk mı war

yo bende v60 gözüküyor...

yanlizsevdali

Üye
Dediklerini resimdeki gibi yapıyorum ama ne xp nede windowa yedi cıkıyor uyumluluk için

Andrey.

Andrey.

Üye
La Yanls yazılıma bakıomuşum ne safım :D

asdf47

Üye
kardes benimde 5800 ım war acaba bunu nasl yükleyeblrm bna yardmcı olablrmsn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardes benimde 5800 ım war acaba bunu nasl yükleyeblrm bna yardmcı olablrmsn
1. sayfada detaylı anlattım kardeşim atlama hiç birşeyi yaparsın rahatlıkla... win7 kullanıyorsan uyumluluk modunuda atlama ama xp kullanıyorsan uymluluk modunu geç yapamana gerek yok...

asdf47

Üye
1. sayfada detaylı anlattım kardeşim atlama hiç birşeyi yaparsın rahatlıkla... win7 kullanıyorsan uyumluluk modunuda atlama ama xp kullanıyorsan uymluluk modunu geç yapamana gerek yok...

Kardş ilk defa bole bşy yapcm acemiym anlayacğn ve evde pc yok şu an net cafe de yapmayı dşnyorum

patr_10

patr_10

Üye
hımm sen indir yazılımları ana sayfadan birlikte yaparız kardeşim

----------Eklendi @ 20:19:22 ---------- Yazıldı @ 20:18:48 ----------

Rica ederim... :)

yalnız sözlük gitti çok işime yarıyordu nasıl indirebilirim

yanlizsevdali

Üye
arkadaşım xp kullanıyrum uyumluluk windows 95/98/2000 windows NT 4.0 service pack yazıyor ne xp ne windows 7 ikiside yok

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yalnız sözlük gitti çok işime yarıyordu nasıl indirebilirim

orjinal yazılımlar nerden indirilir bilmiyorum... Bi arattır googleda baska sözlük bulursun belki...
----------Eklendi @ 23:13:12 ---------- Yazıldı @ 23:12:19 ----------

arkadaşım xp kullanıyrum uyumluluk windows 95/98/2000 windows NT 4.0 service pack yazıyor ne xp ne windows 7 ikiside yok

kardeşim xp ise yapmana gerek yok uyumluluk modunu

alben1982

Üye
nokia C6-00 uyan belle var mı yada bunu yüklesem olur mu

emolar15

Üye
s.a beyler bi yardım ederseniz sevinirim ben yüklemeye çalısıyorum bu hatayı veriyor
No write data, skiping write...
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.Error booting phone...

----------Eklendi @ 11:48:03 ---------- Yazıldı @ 11:33:05 ----------

s.a beyler bu hatayı alıorum bi yardım ederseniz süper olr
No write data, skiping write...
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.Error booting phone...​

black_mamba76

Üye
kardeş çok sağol eline sağlık senin bu cfw ni kullanıyorum şu anda gayet güzel denediklerim içinde en sorunsuzu bence (gerçi daha sorunla karşılaşmadım-en sorunsuzu diyince az da olsa sorun varmış gibi bir mana çıkmasın)

bir şeyi merak ediyorum bir kişi daha sormuş ama cevap gelmemiş
yazılımı attıktan sonra tel local mode ta kalıyor bende bir müddet bekledim düzelmedi bende kabloyu çıkardım hiçbir tuş çalışmıyordu sonra pilide çıkartıp taktım açtım kullanıyorum ama bu böylemi oluyordu tam hatırlamıyorum son flaşlamamdan bu yana bayaa zaman geçti.

goksel722

goksel722

Üye
bnim merak ettiğim konu widget ekleyebiliyormuyuz istediğimiz gibi hava durumu vs. bu konuda bililedirirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a beyler bi yardım ederseniz sevinirim ben yüklemeye çalısıyorum bu hatayı veriyor No write data, skiping write...Sending RAW loader...Using —øÍž012.005 Elf2flash 09.11.000 CMT RAW loader...Patching RAW boot step1...Patching RAW boot step2...Patching RAW boot step3...Sending RAW Loader....Error booting phone...----------Eklendi @ 11:48:03 ---------- Yazıldı @ 11:33:05 ----------s.a beyler bu hatayı alıorum bi yardım ederseniz süper olr
No write data, skiping write...Sending RAW loader...Using —øÍž012.005Elf2flash 09.11.000CMT RAW loader...Patching RAW boot step1...Patching RAW boot step2...Patching RAW boot step3...Sending RAW Loader....Error booting phone...​
Program Files/Phoenix/Products/RM-356 Yazılımı bu dizinine attığından emin ol ve jafta RM-356 yı seçtiğindende emin ol

----------Eklendi @ 15:19:03 ---------- Yazıldı @ 15:12:26 ----------

bnim merak ettiğim konu widget ekleyebiliyormuyuz istediğimiz gibi hava durumu vs. bu konuda bililedirirmisin
Ekleniyor kardeşim

----------Eklendi @ 15:19:48 ---------- Yazıldı @ 15:19:03 ----------

kardeş çok sağol eline sağlık senin bu cfw ni kullanıyorum şu anda gayet güzel denediklerim içinde en sorunsuzu bence (gerçi daha sorunla karşılaşmadım-en sorunsuzu diyince az da olsa sorun varmış gibi bir mana çıkmasın)bir şeyi merak ediyorum bir kişi daha sormuş ama cevap gelmemişyazılımı attıktan sonra tel local mode ta kalıyor bende bir müddet bekledim düzelmedi bende kabloyu çıkardım hiçbir tuş çalışmıyordu sonra pilide çıkartıp taktım açtım kullanıyorum ama bu böylemi oluyordu tam hatırlamıyorum son flaşlamamdan bu yana bayaa zaman geçti.
Kalsın O sorun değil yazılımı normal yüklemiş oluyorsun zaten jafta son u görüyorsan sorun yok demektir

goksel722

goksel722

Üye
bir sorum daha olucak kardeşim uni use ye tıklağımda RM-356 yi seçme ekranı gelmiyo ne yapmam gerekiyor bunu yaptım bu kez de şu hatayı alıyorum Can't detect flashing server!

Üst Alt