5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeye başlıcam en kısa zamanda... Söyledigin tema yok elimde ama bakarım ekte paylaşarım indirir kurarsın... Ovi mağazadan rahatlıkla indirebilirsin... Ovimagazayi kurman gerek yazılıma ama... Güle güle kullan

topdasramazan

Üye
kolay gelsin nokia mağazada spb mobile shell diye bir program vardı çok güzeldi bence o tarzda birşeyler olabilir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsin nokia mağazada spb mobile shell diye bir program vardı çok güzeldi bence o tarzda birşeyler olabilir mi

o tamamen görsel we sistemi yorar... Istiyosan pmden atarim kurmak istersen kurarsın

topdasramazan

Üye
doğru lite i kullanırken sürekli hafıza dolu diyordu

black_mamba76

Üye
dostum bana bu cfw de kullandığın yazı karakteri lazım bu font dosyaları ttf uzantılı ise ve zahmet olmazsa paylaşabilir misin?

By.zKn

By.zKn

Üye
orijinal sözlük yok nasıl yükleyebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum bana bu cfw de kullandığın yazı karakteri lazım bu font dosyaları ttf uzantılı ise ve zahmet olmazsa paylaşabilir misin?

Fontun adı. Pure font. Ttf uzantılı... Dışardayım ancak gece paylaşabilirim

----------Eklendi @ 14:00:31 ---------- Yazıldı @ 13:59:31 ----------

orijinal sözlük yok nasıl yükleyebilirim?

sözlügù isteyen çok... Güncelleme gelicek bekle onda olucak sözlük

black_mamba76

Üye
okey dostum ismini verince fontu buldum
cfw hoşuma gitti ama ben spb shell i kullanmayı seviyorum böyle olunca orj.fw de daha fazla ram kalıyor ve shell i daha rahat kullanıyorum shell zaten 20 mb civarı ram yediği için...
birde cfw lerde benim şarjım 2 gün gidiyor ofw de v60 ta 5 gün gittiğini bilirim ki 24 açık olarak bu yüzden tekrar ofw ye döndüm...

herşey için teşekkürler çalışmalarının devamını bekleriz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
okey dostum ismini verince fontu buldum
cfw hoşuma gitti ama ben spb shell i kullanmayı seviyorum böyle olunca orj.fw de daha fazla ram kalıyor ve shell i daha rahat kullanıyorum shell zaten 20 mb civarı ram yediği için...
birde cfw lerde benim şarjım 2 gün gidiyor ofw de v60 ta 5 gün gittiğini bilirim ki 24 açık olarak bu yüzden tekrar ofw ye döndüm...

herşey için teşekkürler çalışmalarının devamını bekleriz

rica ederim kardeşim. Sende saol

polmurat

Üye
kusura bakma kardeş bu sistem32 nerede.

----------Eklendi @ 20:47:23 ---------- Yazıldı @ 20:44:17 ----------

+ olarak ben bu konulara yabancıyım kusura bakma.bu 4x4 ve 3x3 menü ve denizlatı linklerini hafıza kartına atıp direkmi kuracağız?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Güncellemeye başlıcam en kısa zamanda... Söyledigin tema yok elimde ama bakarım ekte paylaşarım indirir kurarsın... Ovi mağazadan rahatlıkla indirebilirsin... Ovimagazayi kurman gerek yazılıma ama... Güle güle kullan
dün akşam konuyu tek tek inceledim akşam gelince W7 harddiski çekip xp yi taktım indiriyordum yazını gördüm. Ne zamana biter.Emegine sonsuz teşekürler USTAM

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 20:47:23 ---------- Yazıldı @ 20:44:17 ----------

+ olarak ben bu konulara yabancıyım kusura bakma.bu 4x4 ve 3x3 menü ve denizlatı linklerini hafıza kartına atıp direkmi kuracağız?

system32 windowsun içinde.
Benüde 3 icon yanyana war ya 4x4 de 4 icon yanyana. Hangsini istiyosan onu indirceksin. 2sini kullanamazsin

----------Eklendi @ 21:26:03 ---------- Yazıldı @ 21:24:06 ----------

dün akşam konuyu tek tek inceledim akşam gelince W7 harddiski çekip xp yi taktım indiriyordum yazını gördüm. Ne zamana biter.Emegine sonsuz teşekürler USTAM
başladım yazılıma kardeşim 5.3.2012 de bitirmeyi düşünüyorum... Tabi işim çkmazsa...

topdasramazan

Üye
inşallah hayırlısıyla bekliyoruz kolay gelsin

entrikaa

entrikaa

Üye
arkadaşlar ben bunu yaptım gayet memnunum fakat. şarj çokmu harcıyor?
2 gunde bır koyarken gunde 1 keze düştü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bunu yaptım gayet memnunum fakat. şarj çokmu harcıyor?
2 gunde bır koyarken gunde 1 keze düştü ?
Ofw ile Cfw arasında şarj farkı olur.. normal 1 gün gitmesi.. Görsellik ön planda zaten bu cfw de hızıda hiçe atmamak lazım kardeşim :)

taskin__058

Üye
selam hakan kardeş ....yaptım fakat araçlar oyun gibi bi kaç dosya boş ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
esqalsiz

esqalsiz

Üye
sarj az mı gdyr ne?

Üst Alt