5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

----------Eklendi @ 17:04:42 ---------- Yazıldı @ 17:04:02 ----------

5800 Symbian Belle Final [27.02.2012 Güncel] ben bun uindiremedim nasıl indireleceğini yazarmıısnız
linkler daha siteye yüklenmedi.. şuan upload ediyorum siteye eklenince yorum atıcam o zaman indirebilirsiniz...

----------Eklendi @ 17:05:59 ---------- Yazıldı @ 17:04:42 ----------

Hocam geri donus mumkun mudur ? Eger mumkunse onuda anlatir misiniz?
geri dönüş mümkündür.. bunu atar gibi orjinalinide atıcaksın.. orjinalinide navifrmden indiriceksin...

----------Eklendi @ 17:29:53 ---------- Yazıldı @ 17:05:59 ----------

Symbian Belle 3x4 Ve 4x4 Menü Düzeni Ana Başlıkta Eklenmiştir...
Açıklamalar Ve Resimlere Bakarak Nelerin eklendiğini Görebilirsiniz..
Yazılımı Yükledikten Sonra Telefonun Kendine Gelmesi için Bekleme ekranında Bildirimlerin Gelmesini Bekleyiniz...
Mutlaka İlk Önce Fafıza Kartını Biçimleyiniz Ve Hard Format Atınız...
Güle Güle Kullanın Arkadaşlar...

Süleyman

Süleyman

Üye
rica ederim...

----------Eklendi @ 17:04:42 ---------- Yazıldı @ 17:04:02 ----------

linkler daha siteye yüklenmedi.. şuan upload ediyorum siteye eklenince yorum atıcam o zaman indirebilirsiniz...

----------Eklendi @ 17:05:59 ---------- Yazıldı @ 17:04:42 ----------

geri dönüş mümkündür.. bunu atar gibi orjinalinide atıcaksın.. orjinalinide navifrmden indiriceksin...

----------Eklendi @ 17:29:53 ---------- Yazıldı @ 17:05:59 ----------

Symbian Belle 3x4 Ve 4x4 Menü Düzeni Ana Başlıkta Eklenmiştir...
Açıklamalar Ve Resimlere Bakarak Nelerin eklendiğini Görebilirsiniz..
Yazılımı Yükledikten Sonra Telefonun Kendine Gelmesi için Bekleme ekranında Bildirimlerin Gelmesini Bekleyiniz...
Mutlaka İlk Önce Fafıza Kartını Biçimleyiniz Ve Hard Format Atınız...
Güle Güle Kullanın Arkadaşlar...

Öncelikle Yeni yazılım herkese hayırlı olsun. Resimler güzel gözüküyor. Fakat ben birşey sormak istiyorum bu yazılım hangi sürüm üstüne? v52 mi v60 mı bunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca Ana sayfayada yazmanızı öneririm.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle Yeni yazılım herkese hayırlı olsun. Resimler güzel gözüküyor. Fakat ben birşey sormak istiyorum bu yazılım hangi sürüm üstüne? v52 mi v60 mı bunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca Ana sayfayada yazmanızı öneririm.
v60nın üzerine.. önerin için teşekkür edeerim ama resimlerde bakarsan gerekli açıklamayı yaptım orda yazılım sürümü kaç gözüküyor.. ana başlıktada eklerim sorun değil...

Süleyman

Süleyman

Üye
v60nın üzerine.. önerin için teşekkür edeerim ama resimlerde bakarsan gerekli açıklamayı yaptım orda yazılım sürümü kaç gözüküyor.. ana başlıktada eklerim sorun değil...

kusura bakmayın hiç dikkatimi çekmedi. :ehe

facem12

Üye
Dostum Bu balıkları nasıl silebilirim biraz sade olsun istiyorum balıklar dışında herşey hoş olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Bu balıkları nasıl silebilirim biraz sade olsun istiyorum balıklar dışında herşey hoş olmuş

Tema efektini kapalı yap açılmazlar zaten... yazılımdan silmek istiyorsan Resource/effects klasörünün içindekileri sil... silinirler yazılımdan

facem12

Üye
Tema efektini kapalı yap açılmazlar zaten... yazılımdan silmek istiyorsan Resource/effects klasörünün içindekileri sil... silinirler yazılımdan
effeckler hoş sadece balıklar kısmını çıkartmak istiyorum

Andrey.

Andrey.

Üye
kardeşim o haritlarda wifi seçeneğini hallettiğinde özel mesaj atabilir misin :) :D

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam kurdum her şey güzel şimdilik.Boot daki nokia animasyonunu kaldırmasaydın keşke yinede havası oluyordu:).Tema efekti bence balıklar kısmı gitmemiş şimdi başka tema gömcem.Bir sonraki güncellemede (4x4) şunlarıda eklermisin ;
Keylock,Accelswitch,RomPatcher.Şimdiden ellerine sağlık...

Andrey.

Andrey.

Üye
OHh be Sağol : )) Eline saglık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kurdum her şey güzel şimdilik.Boot daki nokia animasyonunu kaldırmasaydın keşke yinede havası oluyordu:).Tema efekti bence balıklar kısmı gitmemiş şimdi başka tema gömcem.Bir sonraki güncellemede (4x4) şunlarıda eklermisin ;
Keylock,Accelswitch,RomPatcher.Şimdiden ellerine sağlık...
Daha hızlı Açılsın die Kaldırdım.. Güncelleme gelirse Güzel Değişik Bi Efek Ekleye Bilirim...
Güncelleme Gelirse Değiştirirm Tema Efektini... istemeyen Çoğalırsa İlerki Zamanlarda Güncelleme getirebilirim...
Bitane Yine Şimdiki Gibi Sade hazırlıcam Bide İstenilen Programları Gömücem..
Eğer Düşünürsem Güncelleme.. konu Açarımm Herkesin isteğine Göre Eklerim Cfw Ye Modlar, Programlar

----------Eklendi @ 19:24:43 ---------- Yazıldı @ 19:23:34 ----------

OHh be Sağol : )) Eline saglık

:) Hehe Güle Güle Kullan Kardeşim.

Andrey.

Andrey.

Üye
Şuan Bi Sorun Yok Dimi yine Güncellencekse sonra indiriyim :D

Andrey.

Andrey.

Üye
Tamam Sağol Kardeşim :)

yanlizsevdali

Üye
bu jaF PROGRAMI LAZIM İNDİRİYORUM AMA PC DE XP SERVİCE PACK KULALANIYORUM ÖYLE Bİ SECENEK YOK UYUMLULUK AYARLARINDA

Andrey.

Andrey.

Üye
Kardeşim indirdiğim dosyanın icinde sürüm v52 gösterio bi yanlslk mı war

Üst Alt