5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Andrey.

Andrey.

Üye
Kardeşim Senin resimde verdiğin gibi var bende de .o zaten naparsan yap gitmez o wifi ile nete baglanıp haritaları indirmek icin ..

benim dediğim şu : WİFİ ile baglanıp konumumu bulmasını istiyorum ama wifi baglantısı yok :(

Şurdan bak : Menü / Ayarlar / Telefon / Uygulama Ayarları / Konumlama / Konumlama Yöntemleri ..

Yardımlı GPS / Tümleşik GPS / Bluetooth GPS / Şebeke Tabanlı / war burda Birde WİFİ olması lazım :(

Yani bende Sorun Yok kardeşim Yazılımda War Sorun :(

----------Eklendi @ 14:18:23 ---------- Yazıldı @ 14:05:28 ----------

Kardeşim haritaları düzeltirsen sanırım sorun kalmıcak ve Son Formatı Atcam bida format atmak istemiyorum ..

facem12

Üye
Dostum 3x4 menü koyduğun için ama ben bunu bir türlü uyarlamayı başaramadım sen cfw olarak link koyarmısın... Saygılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Senin resimde verdiğin gibi var bende de .o zaten naparsan yap gitmez o wifi ile nete baglanıp haritaları indirmek icin ..

benim dediğim şu : WİFİ ile baglanıp konumumu bulmasını istiyorum ama wifi baglantısı yok :(

Şurdan bak : Menü / Ayarlar / Telefon / Uygulama Ayarları / Konumlama / Konumlama Yöntemleri ..

Yardımlı GPS / Tümleşik GPS / Bluetooth GPS / Şebeke Tabanlı / war burda Birde WİFİ olması lazım :(

Yani bende Sorun Yok kardeşim Yazılımda War Sorun :(

----------Eklendi @ 14:18:23 ---------- Yazıldı @ 14:05:28 ----------

Kardeşim haritaları düzeltirsen sanırım sorun kalmıcak ve Son Formatı Atcam bida format atmak istemiyorum ..

hı ordan mı bahsediyosun kardeşim... Tamam son bi güncelleme getiricem o modu eklicem... Bide iş cep jawa hata modunuda eklicem...

----------Eklendi @ 14:31:46 ---------- Yazıldı @ 14:30:00 ----------

Dostum 3x4 menü koyduğun için ama ben bunu bir türlü uyarlamayı başaramadım sen cfw olarak link koyarmısın... Saygılar

tamam kardeşim hem 4x4 hemde 3x4 menü düzenini 1. Sayfada ayrı ayrı link eklicem

• Beğen
Tepkiler: facem12
Andrey.

Andrey.

Üye
o dedigim olsunda digerleriyle sorunum yok Sagol bu arada emegin icin tşk

• Beğen

facem12

Üye
Saolasın. kusura bakma baya Nazımız geçti. Emeğine bilgine sağlık...

Andrey.

Andrey.

Üye
EYvllahh:)

SLH.55

SLH.55

Üye
Çalışmaya başlamışken tema yok ise eklermisiniz.Nokia theme white,dark,light vs..Gibi Çalışma bitti ise ben editör ile ekliyebilirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmaya başlamışken tema yok ise eklermisiniz.Nokia theme white,dark,light vs..Gibi Çalışma bitti ise ben editör ile ekliyebilirim.
3X4 menü düzenine eklerim temaları olurmu..? ana yazılım 4x4 tek tema olsun istiyorum..

SLH.55

SLH.55

Üye
Ben şahsen 4x4 Kullancam hocam.Siz nasıl isterseniz ben sonradan eklerim.Bozmayın kalsın ana yazılım ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben şahsen 4x4 Kullancam hocam.Siz nasıl isterseniz ben sonradan eklerim.Bozmayın kalsın ana yazılım ;)
Söyledin bi kere içim elvermez :) diğer arkadaşların isteklerine yer veriyorum sana neden vermiyeyim... 4x4 e de eklerim artık sana ayrı linkten özel olarak atarım :) ama ben yaparım kolay diyosan oda olur kardeşim...

SLH.55

SLH.55

Üye
O zaman özelden atarsınız hocam şimdiden teşekkürler.:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

serkan

Üye
Kardeşim çok güzel bir cfw olmuş. Hala kullanıyorum. Senden bir ricada bulunmak istiyorum. Ben N8 iconlu cfwleri seviyorum. Bu cfw ile uyumlu elinde N8 icon paketi varsa paylaşabilir misin? Yoksa canın sağolsun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok güzel bir cfw olmuş. Hala kullanıyorum. Senden bir ricada bulunmak istiyorum. Ben N8 iconlu cfwleri seviyorum. Bu cfw ile uyumlu elinde N8 icon paketi varsa paylaşabilir misin? Yoksa canın sağolsun.
var elimde sanada pm atarım... rofsa atmayı biliyosundur umarım.. bu arada güncellemeyi birazdan yükliycem siteye onu indirip n8 iconunu gömki en son sürümü daha az hatalı ve hızlı...

• Beğen

serkan

Üye
var elimde sanada pm atarım... rofsa atmayı biliyosundur umarım.. bu arada güncellemeyi birazdan yükliycem siteye onu indirip n8 iconunu gömki en son sürümü daha az hatalı ve hızlı...
Az çok biliyorum. Tamam en son sürümü indiririm. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Az çok biliyorum. Tamam en son sürümü indiririm. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
buyur kardeşimm bu icon paketin... güncellemede birazdan yüklenicek siteye onuda ana başlıktan indirebilirsin...

keser03

Üye
teşekkürler

sroad

Üye
Hocam geri donus mumkun mudur ? Eger mumkunse onuda anlatir misiniz?

keser03

Üye
[h=2]5800 Symbian Belle Final [27.02.2012 Güncel] ben bun uindiremedim nasıl indireleceğini yazarmıısnız[/h]

Üst Alt