güzel bi çalışma olmuş eline sağlık ama biraz yavaş![]()
Kardeşim hatalardan arındırıldı demişsin ama Haritalarda WİFİ seçeneği Yine yok Ya Boşuna Format Attırdın Bana ya
Ayrıca bundan onceki verdigin cfw den daha yavaş oldu Tel![]()
olmaz kardeşim ben anlatım için win7 yaptım... sen normal diğer cfwleri atar gibi at...kardeş xp de flashlasak herhangi bi sorun olmz dmi ?
ewet yoksa kendin oluşturuyorsun...arkadasım senın dedigin gibi program kurulumunu yaptım ama bende soyle birsey cıkmadıProgram Files/Phoenix/Products/RM-356 sorunum bu benim
v.1.1 dahamı seriydi kardeşimhakan bnm sahsi fikrim v1.1 daha seri finalden
kardeşim şimdi baktım wifi üzerinden bağlanıyorum ben hariitalara sende neden çıkmadı.. inanmıyorsan resmini çekip koyabilirim...Kardeşim hatalardan arındırıldı demişsin ama Haritalarda WİFİ seçeneği Yine yok Ya Boşuna Format Attırdın Bana ya
Kardeşim hatalardan arındırıldı demişsin ama Haritalarda WİFİ seçeneği Yine yok Ya Boşuna Format Attırdın Bana ya
kardeş türkçe mevcut dillerde yok jaf emulatordekardeşim haritaları inan hiç bakmadım kusuruma bakma bi bakayım olurmu?
----------Eklendi @ 14:40:28 ---------- Yazıldı @ 14:39:51 ----------
olmaz kardeşim ben anlatım için win7 yaptım... sen normal diğer cfwleri atar gibi at...
----------Eklendi @ 14:40:52 ---------- Yazıldı @ 14:40:28 ----------
ewet yoksa kendin oluşturuyorsun...
----------Eklendi @ 14:41:22 ---------- Yazıldı @ 14:40:52 ----------
v.1.1 dahamı seriydi kardeşim
----------Eklendi @ 14:45:10 ---------- Yazıldı @ 14:41:22 ----------
kardeşim şimdi baktım wifi üzerinden bağlanıyorum ben hariitalara sende neden çıkmadı.. inanmıyorsan resmini çekip koyabilirim...
----------Eklendi @ 14:59:47 ---------- Yazıldı @ 14:45:10 ----------
arkadaşlar mutlaka yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimleyin... Bende yazılım hiç yavaş değil çok seri takıldığını inanın 1 kez görmedim...
----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 14:59:47 ----------
buyur kardeşim resimler...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş türkçe mevcut dillerde yok jaf emulatorde
kardeş bide cnt ışığı yanmıyo napayım bide mevcut dillerde yok ama içinde var dmikardeşim ben onu sonradan yükledim arada pek fark yok kutucuklari işaretle yeter... Istiyosan türkce yamayida paylaşayim...
kardeş bide cnt ışığı yanmıyo napayım bide mevcut dillerde yok ama içinde var dmi
kardeş bide cnt ışığı yanmıyo napayım bide mevcut dillerde yok ama içinde var dmi
----------Eklendi @ 16:20:15 ---------- Yazıldı @ 16:17:23 ----------
yani demek istediğim flash dosyasında türkçe gözükmüyo ama içinde türkçe dil desteği var dmi
kardeş paylaş ama nasıl yapcağımıda anlat ya lütfen