beatboxqwe
Üye
onunla uğraşacağıma benimkini ayarlarım daha kolay olur. Onda hex değerleri farklıdır...
Abi paketleyip flashlicaksın o kadar başka bişey yokki
onunla uğraşacağıma benimkini ayarlarım daha kolay olur. Onda hex değerleri farklıdır...
onu sende yaparsın. nfe ile rofs2 e at, sonra hataları çöz paketle flaşhla... artık 5800 la uğraşmıyorum lütfen yazılımla ilgili sorunlarını belirttin...Abi paketleyip flashlicaksın o kadar başka bişey yokki
onu sende yaparsın. nfe ile rofs2 e at, sonra hataları çöz paketle flaşhla... artık 5800 la uğraşmıyorum lütfen yazılımla ilgili sorunlarını belirttin...
Abi yapamıyorum ya bi yardım etsen lütfen yapman 10dknı almaz rofs2ye atıp paketliyceksin sonra upload ediceksin lütfen bu kadar mı zor
Abi güncelleme çıkarıcaksan tck nın navibarını uyarlayabilirsin %90 oranında yapmışlar yani anladın mı fontu navibara uyarlicaksın bence güncelleme gelmeli.
S^3 tede finali yaptım. cfwlere artık güncelleme yapmıyorum. tabi Nokia çıkartana kadar... ayrıca üzerine katacak bir şey kalmadı ki...hakan Bir Güncelleme versen Iyi Olmaz Mi Yaw Kaldık Böyle Geçen Sene Çok Hareketliydi Burası Bu Sene Çok Tenha
Senin cfw ni aylarca kullanmıştım 1.5 yıla yakın oluyor 5800 ı bıraktım.
Senin cfw en iyi cfw'ydi bence tekrar teşekkür edeyim dedim konuyu gördüm![]()
kullanmadığın halde teşekkür etmene sevindim kardeşim. Ne mutlu bana yararlı birşeyler yapıp paylaşmışsam sizlere... Umarım bir gün symbian canlanır yine toplanırız ve ben size cfw ler hazırlarım...2. defa denedim yine olmadı![]()
özelden team bilgilerini at yapalım...Çok iyi olur![]()
hacklemeye gerek yoktur. yazılım hacklidir...Ellerine saglik cok iyi olmus. telefonu hacklemeye gerek var mi
arkadaşım şu işi birde 5230 ile 5228/5232/5233 için yapsan gönüller sevinir vallahi ofwler mrcrab.com/nokia adresinde var
- - - Eklendi - - -
altı üstü aynı işlemleri bunlarda da yapıcan sorun çıkarırsa biz bildiririz![]()
her şey iyi de dokunmatik tuş kilidi ara sıra oluyo ara sıra kilidi açmak için yandaki kilit şeysinden açmadan olmuyo