o elimizde değil ama geliştirmen için googleye t9 geliştirme yaz 3. sonuça girah bi de şu cfw ler de nokıanin vermiş olduğu T9 orjinalini gömseler5800 bi on sene daha kullanırım büyük bi zevkle
bir yerlerde eksik yapıyorsundur kardeşimtüm anlatılanı yapıyorum ama telefon ölü diye bir uyarı veriyor. nedendir5800
flashlama işi nasıl oluyor acaba
- - - Eklendi - - -
flashlama işi nasıl oluyor acaba
hem bazıları 5800 da sorun oluyor demişler bunları yapsam tel de bir sıkıntı meydana gelmez dimi reis
ana başlıkta anlatım var okursan anlarsın kardeşimben bişy anlamadm ekteki en üste symbyan belle 5800 diye bi dosya var onu indrcez mi napzcaz onu nereye atcaz
EYVALLAH USTAtelefona bambaşka bir hava kattı eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
- - - Eklendi - - -
DÜNYAYA İKİNCİ KEZ GELME ŞANSIM OLSAYDI İKİ KEZ DÜŞÜNÜRDÜM![]()

team wiewerdan ben yapayım istersen...herşeyi yaptım ama olmadı iki kere denedim hatta eksiksiz yapyorum ama olmuyor..son aşamya geldiimde güç düğmesine basıyorum bişy olduğu yok.braz beklyorum aççlyor ama yazılm yüklenmemiş...
hafıza kartını çıkart tekrardan flaşhla...Kilit kodu koymuşum telefona flashlamama rağmen gitmiyor ne yapmam lazım?
weamwear nedir kardeşim açıklarmısın
- - - Eklendi - - -
diğer kısımlarda sorun yok..en sonda flaslama kısmında basıyorum tel açlyor fakat değişme yok..diğerlerinin doğru olduuna eminim ...
Googleye Status Barı Gizleme [Mod] Yaz çıkar Kardeşim...Abi yukarıdaki menü vs yazan yeri nasıl kaldırıcam modu varsa verebilir misin
elimde tek o var. zaten belle topbar uygulamasını kurunca menüde gözükmüyor...Abi senin konunu buldum da o sadece batarya ve şebeke iconlarını gizliyo galiba bana hani yukarda menüye girince menü yazıyo ya onu diyorum
Tamam abi teşekkür edelim