5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

traji_komixxx

Üye
ah bi de şu cfw ler de nokıanin vermiş olduğu T9 orjinalini gömseler :) 5800 bi on sene daha kullanırım büyük bi zevkle

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ah bi de şu cfw ler de nokıanin vermiş olduğu T9 orjinalini gömseler :) 5800 bi on sene daha kullanırım büyük bi zevkle
o elimizde değil ama geliştirmen için googleye t9 geliştirme yaz 3. sonuça gir ;)

beatboxqwe

Üye
Şarj sıkıntısı çekenler gündüzleri ekran parlaklığını ortada tutsun geceleri en düşüğe indirsin.

yuradeniz

yuradeniz

Üye
tüm anlatılanı yapıyorum ama telefon ölü diye bir uyarı veriyor. nedendir5800

G.IVARS

Üye
flashlama işi nasıl oluyor acaba:dry:

- - - Eklendi - - -

hem bazıları 5800 da sorun oluyor demişler bunları yapsam tel de bir sıkıntı meydana gelmez dimi reis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tüm anlatılanı yapıyorum ama telefon ölü diye bir uyarı veriyor. nedendir5800
bir yerlerde eksik yapıyorsundur kardeşim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hem bazıları 5800 da sorun oluyor demişler bunları yapsam tel de bir sıkıntı meydana gelmez dimi reis

anlatılanları eksiksiz yap bir sıkıntı yaşamazsın kardeşim

bjkli1i

Üye
ben bişy anlamadm ekteki en üste symbyan belle 5800 diye bi dosya var onu indrcez mi napzcaz onu nereye atcaz

G.IVARS

Üye
EYVALLAH USTA:ehe telefona bambaşka bir hava kattı eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş:tşk:

- - - Eklendi - - -

DÜNYAYA İKİNCİ KEZ GELME ŞANSIM OLSAYDI İKİ KEZ DÜŞÜNÜRDÜM:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben bişy anlamadm ekteki en üste symbyan belle 5800 diye bi dosya var onu indrcez mi napzcaz onu nereye atcaz
ana başlıkta anlatım var okursan anlarsın kardeşim

- - - Eklendi - - -

EYVALLAH USTA:ehe telefona bambaşka bir hava kattı eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş:tşk:

- - - Eklendi - - -

DÜNYAYA İKİNCİ KEZ GELME ŞANSIM OLSAYDI İKİ KEZ DÜŞÜNÜRDÜM:hmmm

rica ederim güle güle kullan kardeşim :)

bjkli1i

Üye
herşeyi yaptım ama olmadı iki kere denedim hatta eksiksiz yapyorum ama olmuyor..son aşamya geldiimde güç düğmesine basıyorum bişy olduğu yok.braz beklyorum aççlyor ama yazılm yüklenmemiş...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yaptım ama olmadı iki kere denedim hatta eksiksiz yapyorum ama olmuyor..son aşamya geldiimde güç düğmesine basıyorum bişy olduğu yok.braz beklyorum aççlyor ama yazılm yüklenmemiş...
team wiewerdan ben yapayım istersen...

bjkli1i

Üye
weamwear nedir kardeşim açıklarmısın

- - - Eklendi - - -

diğer kısımlarda sorun yok..en sonda flaslama kısmında basıyorum tel açlyor fakat değişme yok..diğerlerinin doğru olduuna eminim ...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kilit kodu koymuşum telefona flashlamama rağmen gitmiyor ne yapmam lazım?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kilit kodu koymuşum telefona flashlamama rağmen gitmiyor ne yapmam lazım?
hafıza kartını çıkart tekrardan flaşhla...

- - - Eklendi - - -

weamwear nedir kardeşim açıklarmısın

- - - Eklendi - - -

diğer kısımlarda sorun yok..en sonda flaslama kısmında basıyorum tel açlyor fakat değişme yok..diğerlerinin doğru olduuna eminim ...

team viewer uzaktan yardım uygulamasıdır. kodlar var onları bağlanmasını istediğin kişiye verirsen oda o kodlarla pc ne bağlanır ve herşeyi o kontrol eder....jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır...

beatboxqwe

Üye
Abi yukarıdaki menü vs yazan yeri nasıl kaldırıcam modu varsa verebilir misin

beatboxqwe

Üye
Abi senin konunu buldum da o sadece batarya ve şebeke iconlarını gizliyo galiba bana hani yukarda menüye girince menü yazıyo ya onu diyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi senin konunu buldum da o sadece batarya ve şebeke iconlarını gizliyo galiba bana hani yukarda menüye girince menü yazıyo ya onu diyorum
elimde tek o var. zaten belle topbar uygulamasını kurunca menüde gözükmüyor...

beatboxqwe

Üye
Tamam abi teşekkür edelim

Üst Alt