5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
note 2 aldım 5800 satamıom gunceleme gelir diye

yedi-beyza

Üye
Merhaba, yazdığınız işlemleri sırasıyla yaptım ancak, Program Files/Nokia içerisinde Phoenix klasörü oluşmadı. Bu klasörü ve yazdığınız içinde bulunması gereken diğer klasörleri ben mi oluşturacağım. O şekilde oluşturup yaptım. Son adımlarda olan flash butonuna basınca hata verdi. Neyi eksik yapıyorum acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, yazdığınız işlemleri sırasıyla yaptım ancak, Program Files/Nokia içerisinde Phoenix klasörü oluşmadı. Bu klasörü ve yazdığınız içinde bulunması gereken diğer klasörleri ben mi oluşturacağım. O şekilde oluşturup yaptım. Son adımlarda olan flash butonuna basınca hata verdi. Neyi eksik yapıyorum acaba?
evet o9 klasörleri siz oluşturacaksınız. rm-xxx yerine tlfnunuzun rm kodunu 5800 ın rm kodu rm-356 dır onu yazacaksınız. flaşa bastığınızda telefonu bulmuyorsa bulana kadar flaşaha basın açma kapama tuşuna basın bırakın elbet bulacaktır...

necrokub1

necrokub1

Üye
hocam java uygulamalarına çözüm yokmu, parlaklığı değiştirenler çalışmıyor (mesela gangstar city)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam java uygulamalarına çözüm yokmu, parlaklığı değiştirenler çalışmıyor (mesela gangstar city)
o uygulama ile alaklıdır. hiç bir java uygulamasını açmazsa o zaman cfw ile alakalıdır...

hackchen

hackchen

Üye
hocam ini dosyası seçerken iki tane rm-356 çıkıyor ikisinden birini seçtiğimde dosyalar bulunamadı yazıyor ..diğerini seçiyom yine aynı , bu normal bişi mi yosa eksik bişi mi yapıom ama flashlamayı denemedim daha

tamam hatamı buldum :d

necrokub1

necrokub1

Üye
yok hocam parlaklığı değiştiren her oyunda var bu sorun, ofw de çalışıyordu bunlar, aynı dosyadan kurdum. nadiren hata kodunu gösteriyor bulursam yazayım istersen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam ini dosyası seçerken iki tane rm-356 çıkıyor ikisinden birini seçtiğimde dosyalar bulunamadı yazıyor ..diğerini seçiyom yine aynı , bu normal bişi mi yosa eksik bişi mi yapıom ama flashlamayı denemedim daha

tamam hatamı buldum :d

eksik birşey yapmışındır :) neyse sorun çözüldü herhalde...

- - - Eklendi - - -

yok hocam parlaklığı değiştiren her oyunda var bu sorun, ofw de çalışıyordu bunlar, aynı dosyadan kurdum. nadiren hata kodunu gösteriyor bulursam yazayım istersen

hımm anladım. Ofw de çalışıyorsa o zaman c6 portuyla uyumlu değildir

hackchen

hackchen

Üye
yazı stilini tekrar değiştirmek istediğimde dosya değiştirilemiyor diyo ne yapmam lazım

ayrıca ovi haritalar girer girmez programdan atıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazı stilini tekrar değiştirmek istediğimde dosya değiştirilemiyor diyo ne yapmam lazım

ayrıca ovi haritalar girer girmez programdan atıyor

fonts klasörünün ismini a yap telefonu kapat aç. a klasörünü sil.... ovi haritalar için hafıza kartını takmalısın...

yedi-beyza

Üye

evet o9 klasörleri siz oluşturacaksınız. rm-xxx yerine tlfnunuzun rm kodunu 5800 ın rm kodu rm-356 dır onu yazacaksınız. flaşa bastığınızda telefonu bulmuyorsa bulana kadar flaşaha basın açma kapama tuşuna basın bırakın elbet bulacaktır...

Teşekkürler ama bende bir de şu sorun vardı. OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 programının uyumluluk modunda windows 7 görünmüyor. Diğer işletim sistemleri ile denediğimde de box driver not installed uyarısı veriyor. Bilgisayarım windows 7. Ne yapmam gerekiyor?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama bende bir de şu sorun vardı. OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 programının uyumluluk modunda windows 7 görünmüyor. Diğer işletim sistemleri ile denediğimde de box driver not installed uyarısı veriyor. Bilgisayarım windows 7. Ne yapmam gerekiyor?
windows7 lazım değil ki sana. Windows xp sp3 ü seçeceksin. box driver hatası için usb driversın içindekileri system32 nin içine atmalısın...

- - - Eklendi - - -

ikisi de halloldu sağolun varolun :)

rica ederim :)

yedi-beyza

Üye
Neleri yanlış yapmıştım bilemiyorum ama şuan en son vista sp2 uyumluluğu ile denedim ve oldu. Çok teşekkür ediyorum... ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Neleri yanlış yapmıştım bilemiyorum ama şuan en son vista sp2 uyumluluğu ile denedim ve oldu. Çok teşekkür ediyorum... ;)
sorununun çözüldüğüne sevindim. rica ederim. güle güle kullan :)

beatboxqwe

Üye
Abi çok güzel cfw de navibarı eksik kalıyo

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ancak bu kadar tamamlayabildim. Çok sabır gerektiriyor oda bende kalmadı kardeşim :)

Üst Alt