note 2 aldım 5800 satamıom gunceleme gelir diye

evet o9 klasörleri siz oluşturacaksınız. rm-xxx yerine tlfnunuzun rm kodunu 5800 ın rm kodu rm-356 dır onu yazacaksınız. flaşa bastığınızda telefonu bulmuyorsa bulana kadar flaşaha basın açma kapama tuşuna basın bırakın elbet bulacaktır...Merhaba, yazdığınız işlemleri sırasıyla yaptım ancak, Program Files/Nokia içerisinde Phoenix klasörü oluşmadı. Bu klasörü ve yazdığınız içinde bulunması gereken diğer klasörleri ben mi oluşturacağım. O şekilde oluşturup yaptım. Son adımlarda olan flash butonuna basınca hata verdi. Neyi eksik yapıyorum acaba?
o uygulama ile alaklıdır. hiç bir java uygulamasını açmazsa o zaman cfw ile alakalıdır...hocam java uygulamalarına çözüm yokmu, parlaklığı değiştirenler çalışmıyor (mesela gangstar city)
hocam ini dosyası seçerken iki tane rm-356 çıkıyor ikisinden birini seçtiğimde dosyalar bulunamadı yazıyor ..diğerini seçiyom yine aynı , bu normal bişi mi yosa eksik bişi mi yapıom ama flashlamayı denemedim daha
tamam hatamı buldum :d
neyse sorun çözüldü herhalde...yok hocam parlaklığı değiştiren her oyunda var bu sorun, ofw de çalışıyordu bunlar, aynı dosyadan kurdum. nadiren hata kodunu gösteriyor bulursam yazayım istersen
yazı stilini tekrar değiştirmek istediğimde dosya değiştirilemiyor diyo ne yapmam lazım
ayrıca ovi haritalar girer girmez programdan atıyor
fonts klasörünün ismini a yap telefonu kapat aç. a klasörünü sil.... ovi haritalar için hafıza kartını takmalısın...

evet o9 klasörleri siz oluşturacaksınız. rm-xxx yerine tlfnunuzun rm kodunu 5800 ın rm kodu rm-356 dır onu yazacaksınız. flaşa bastığınızda telefonu bulmuyorsa bulana kadar flaşaha basın açma kapama tuşuna basın bırakın elbet bulacaktır...
windows7 lazım değil ki sana. Windows xp sp3 ü seçeceksin. box driver hatası için usb driversın içindekileri system32 nin içine atmalısın...Teşekkürler ama bende bir de şu sorun vardı. OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 programının uyumluluk modunda windows 7 görünmüyor. Diğer işletim sistemleri ile denediğimde de box driver not installed uyarısı veriyor. Bilgisayarım windows 7. Ne yapmam gerekiyor?
ikisi de halloldu sağolun varolun![]()

sorununun çözüldüğüne sevindim. rica ederim. güle güle kullanNeleri yanlış yapmıştım bilemiyorum ama şuan en son vista sp2 uyumluluğu ile denedim ve oldu. Çok teşekkür ediyorum...![]()

Abi çok güzel cfw de navibarı eksik kalıyo
- - - Eklendi - - -
Abi çok güzel cfw de navibarı eksik kalıyo

Haklısın abi ben de deniyeyim denedim sıkıldım da acaba http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ari-cfwleri-icin-rambo_ftnin-modu-699299.html bu modu rofs2ye uyarlayıp bana atabilir misin sana biraz zahmet olucak ama