5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

emre4649

Üye
font değişiminde neler değişiyor

Teşekkür ederim hocam, emeğine sağlık ...

Daha ilk denememdi en son power düğmesine bastım ama bi hareketlilik olmadı telefonda

skaynetx

Üye
Buyuk insanlar olmadan buyuk isler basarilamaz,daha nice basarilari birlikte kutlamak dilegiyle güncelleme bekliyoruz yenilikler selametle ;d

Konu Sahibi
Buyuk insanlar olmadan buyuk isler basarilamaz,daha nice basarilari birlikte kutlamak dilegiyle güncelleme bekliyoruz yenilikler selametle ;d
estağfurullah.. herkes eşittir ben sadece elimden geleni yaptım kardeşim... çok güncelleme yaptım artık finali yaptım daha güncelleme gelmeyecektir...

Hocam cihaz her seferinde test mode'ta kalıyor. Windows Phone CFW'yi denedim onda sorunsuz JAF Flash attım ama Belle'de test mode sorunu oluyor. Nasıl yapcaz?

Konu Sahibi
Hocam cihaz her seferinde test mode'ta kalıyor. Windows Phone CFW'yi denedim onda sorunsuz JAF Flash attım ama Belle'de test mode sorunu oluyor. Nasıl yapcaz?

o sorun teşkil etmiyor. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

Tepkiler: Bessonnitsa
2-3 aydır yoktum, birşeyler kaçırdım mı? var mı bir yenilik?

kadir899

Üye
windows 8de JAF çalışmıyor ne yapabilirim

emre4649

Üye
Teşekkürler kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık ama bir sorun var T9 u sürekli reset atıyor sürekli kelimeleri eklemek zorunda kalıyorum bi çözüm yok mu ya format attım sorun devam etti

Konu Sahibi
Teşekkürler kardeş güzel yapmışsın ellerine sağlık ama bir sorun var T9 u sürekli reset atıyor sürekli kelimeleri eklemek zorunda kalıyorum bi çözüm yok mu ya format attım sorun devam etti
t9 da herhangi bir problem yok... kurduğun uygulamalarla alakalıdır. ayrıca t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için hafıza kartsız olmaz...