5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
2 tema var üç tema yok malesef

kardeşim güncelleme gelicek 1.04.2012 de onda olucak onlar...

----------Eklendi @ 19:29:18 ---------- Yazıldı @ 18:57:27 ----------

1. Sorun :müziklere girip çalma listelerini açıp çalma listesi oluştur diyorum liste oluşturuyor fakat daha sonra seçenekler - bellekten ekle dedğimde hçbişey açılmıyor. Ve çalma listesine şarkı ekleyemedğim için çalma listesini sil diyorum müzikçaları kapatıp ev ekranına atıyor yani çalma lıstesı de silinmiyor.
2. Sorun : Mesajlarda sohbet kısmına tıklıyorum donup kalıyor açılmıyor.
Bu sorunlar sadece bendemi mevcut acaba ?

KARDEŞİM SORUNU BULDUM MÜZİK ÇALAR ÇIKIŞINDA MENÜYE ATMA SORUNUNU ÇÖZMÜŞTÜM ONDAN SEBEP MÜZİK ÇALARDAN NE MÜZİK SİLİNİYOR NEDE ÇALMA LİSTESİ... ARTIK MÜZİK ÇALARDAN ÇIKIŞTA MENÜYE ATICAK AMA RAHATLIKLA MÜZİK ÇALARDAN MÜZİK SİLİNİCEK VE ÇALMA LİSTESİNİDE SİLEBİLİCEKSİN...

dready112

dready112

Üye
kardeşim, rehber ikonu modunu bi gönderebilir misin şimdiki versiyonda denemek istiyorum, mümkünse tabi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
biraz bekle kardeşim

----------Eklendi @ 20:35:09 ---------- Yazıldı @ 20:25:49 ----------

Kardeşim öncekinde hata vardı bunu dene

dready112

dready112

Üye
sağ ol bekliyorum :) bu cfw olayını kaptım iyice :) senin cfw'ye ufak tefek değişiklikler yapıp sürekli kullanmak istiyorum emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağ ol bekliyorum :) bu cfw olayını kaptım iyice :) senin cfw'ye ufak tefek değişiklikler yapıp sürekli kullanmak istiyorum emeğine sağlık

verdim yeni linki yukarda kardeşim... sen bide son halini görsen cfw nin belle temayı kaldırdım bi tema eklemişim akıllara zarar :)

dready112

dready112

Üye
1 nisan olsa da kurup rahatlasam :) daha da dokunmayı düşünmüyorum telefona :) bunu nfe ile mi ekliyoruz şimdi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: dready112
Atacan-

Atacan-

Üye
Cfw lerde mail işi çözüldümü ? Güncellemelerden messaging kurulup telefonu açıp kapattığında uygulamanın kaybolması durumundan bahsediyorum.(Bu başarılı mail programını kullanamamak bence çok büyük bi eksiklik) Programı cfw gömmek mümkünmü ben denedim telefon açılmamıştı.Siz denedinizmi hiç ?1 nisan süprizi yapıp messaging programını çözünüz :)

dready112

dready112

Üye
Rehber ikonu mükemmel oldu kardeşim ya telefona can geldi adeta :D 1 nisandaki sürümü yüklemem belki :D sırf şu arama titreşiminden kurtulmak ve güncelleme menüsünün aktifleşmesi için yüklerim ya da.
ayrıca rehber ikonu menüdeki rehberde çıkmadı her şey normal yani :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rehber ikonu mükemmel oldu kardeşim ya telefona can geldi adeta :D 1 nisandaki sürümü yüklemem belki :D sırf şu arama titreşiminden kurtulmak ve güncelleme menüsünün aktifleşmesi için yüklerim ya da.
ayrıca rehber ikonu menüdeki rehberde çıkmadı her şey normal yani :D
bu furkan arkadaşımızın düzenlemesi...

----------Eklendi @ 21:47:24 ---------- Yazıldı @ 21:46:13 ----------

Cfw lerde mail işi çözüldümü ? Güncellemelerden messaging kurulup telefonu açıp kapattığında uygulamanın kaybolması durumundan bahsediyorum.(Bu başarılı mail programını kullanamamak bence çok büyük bi eksiklik) Programı cfw gömmek mümkünmü ben denedim telefon açılmamıştı.Siz denedinizmi hiç ?1 nisan süprizi yapıp messaging programını çözünüz :)
Denemedim hiç...

fadim333

Üye
Çok teşekkürler ilginiz için inş. Şaka gibi bi güncelleme olur :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum küçük bir soru sormadan edemiyecem .

Şu ilk kurulumdaki sms olayını kaldırdın mı ?
Her format ve cfw yüklemede haraç gibi sms ücreti ödemekten bıktım (şu zamana kadar en az 8-10 liram sırf açılıştaki smslere gitti. )
Bu temayı nisandaki güncellemenden sonra yükleyeceğim. (haraç vermeyelim gene)

Maynard

Maynard

Üye
kullandığın ikon paketini nerede bulabilirim acaba?

aliosman166

aliosman166

Üye
galeride images ve videos klasörlerindeki resim ve videolar gözüksün sadece, müzik çalar da music klasörünü okusun sadece olmaz mı? T9 önbelleği olan dosya ve klasörü gizli olsun.. ve bir de bu tv olayını kullanmak için elinizde adresler var mı? birkaç kanal eklense fena olmaz yani :)

dready112

dready112

Üye
galeride images ve videos klasörlerindeki resim ve videolar gözüksün sadece, müzik çalar da music klasörünü okusun sadece olmaz mı? T9 önbelleği olan dosya ve klasörü gizli olsun.. ve bir de bu tv olayını kullanmak için elinizde adresler var mı? birkaç kanal eklense fena olmaz yani :)
olmasın :D benim müzikler sounds/digital de :D

aliosman166

aliosman166

Üye

Her format ve cfw yüklemede haraç gibi sms ücreti ödemekten bıktım (şu zamana kadar en az 8-10 liram sırf açılıştaki smslere gitti. )
ewet kaldırıldı kardeşim mesaj göndermiyor..

----------Eklendi @ 10:31:48 ---------- Yazıldı @ 10:28:19 ----------

boşver taşı sen onları kısa sürüyo zaten :D tabi sadece digital klasörünü de okuyabilir ben de önceden orayı kullanıyordum artık yapımcımızın kararına kalmış :)

• Beğen
Tepkiler: dready112

kamikaze5561

Üye
bu tuş kilidi titreşimini geri getirme olanağı var mı ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Kaldırdım kardeşim atmıyor sms rahatlıkla yükleyebilirsin

----------Eklendi @ 09:39:51 ---------- Yazıldı @ 09:38:24 ----------

bu tuş kilidi titreşimini geri getirme olanağı var mı ??

var kardeşim

----------Eklendi @ 09:40:48 ---------- Yazıldı @ 09:39:51 ----------

Çok teşekkürler ilginiz için inş. Şaka gibi bi güncelleme olur :)

rica ederim.. :) hehe

----------Eklendi @ 09:41:23 ---------- Yazıldı @ 09:40:48 ----------

kullandığın ikon paketini nerede bulabilirim acaba?

temalara gömülü..

----------Eklendi @ 09:44:48 ---------- Yazıldı @ 09:41:23 ----------

galeri modlarını uygulamayam.. v42 uyumlu değil eski modlar karışıyor... galeride resimler silinmiyor.. onu çözsem kamerada auto focus çalışmıyor... müzik klasörünün sadece müzik yaparım ekstradan klasör oluşuyor onun için gerek yok.. patch klasörünü gizlemeye uğraşıcam.. spb tv uygulamsını dene baya tv kanalı var ama wirelesden bağlanman gerek

----------Eklendi @ 09:45:12 ---------- Yazıldı @ 09:44:48 ----------

ewet benim müziklerde digitalde :) bencede olmaz

kamikaze5561

Üye
nasıl geri getiriyoruz. ayarlarda var mı yoksa program felan mı gerekiyor ?

Üst Alt