5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
- Telefon kilit kodu girilirken tuşa basınca 'tick' işareti, herhangi birşey yapmazken 'tamam' yazısı çıkıyor. (Sanırım oradaki senkronda bir sorun var.)
- Rehberden soy isim hücresi çıkarılmış. Uzun isimler sığmıyor. Ve çift numara girilemiyor.(Bir kartvizit bir numara)
- Ünlem, soru işareti vb... gibi uyarı sembolleri yerine gülen, şaşıran vb... ifadeler kulanılmış. benim hoşuma gitmedi.

- Telefon kilitli durumda iken 'bazen' menü tuşuna basınca 'kilit aç' butonu çıkmıyor.

+ Hız gerçekten tatmin edici seviyede. (FW teması ile ve efektler kapalı konumda iken)
+ Tema gayet hoş.

= İlk izlenimlerim bunlar. ' - ' olan maddeler düzeltilirse (bana göre) çok kullanışlı bir FW olur.

NOT: Bu FW yi dün yükledim ve ilk gözüme çarpanlar bunlar. Eğer bunlar düzeltildiyse bana bilgi verebilir misiniz? Malum 46 sayfa okumakla bitmez :)
- Hem otomatik klit kodu hemde açılışta telefon klit kodu girmeyi denedim söylediğin hata çıkmıyor.. [Tabi sizdekki yazılım eski 20.03.2012 güncelleme gelicek o zaman bunu tekrardan bakarsın]
- Rehber Soy İsim filan çıkarılmamış.. kullanılan alan sım hafızası olduğu için çıkmıyor telefon hafızasını seç tekrar dene
- Temayı değiştir Oda değişir kardeşim.. herşey isteklerimizin 4 4 lük olucak değil.. bu yazılımdada onlar var seven olur sevmeyen olur.. onuda tema farklı kullanarak giderebilirsin...
- Hard format at ve hafıza kartını biçimle yazılım oturunca hiç bir hata almıcaksın.. ve klit aç butonu her zaman gözükecekdir...
not: 20.03.2012de güncelleme gelicek sen o zaman hızı gör :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
yeni güncellemede hızlandırma batarya kötü olur :(
Birde bir şey daha batarya zayıf diyince yeşil ışık yanıp sönüyor sonra hiç yanmaz oluyor.
Şimdi şarza taktım bu seferde çok yanmaya başladı :)

sedat_sabri

Üye
bunu yükleyince garantiden çıkarmı telefon

----------Eklendi @ 21:18:29 ---------- Yazıldı @ 21:16:16 ----------

telefon garantiden çıkarmı bu yüklenirse

aliosman166

aliosman166

Üye
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
eski yazılımı atarsın tekrar döner :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncellemede hızlandırma batarya kötü olur :(
Birde bir şey daha batarya zayıf diyince yeşil ışık yanıp sönüyor sonra hiç yanmaz oluyor.
Şimdi şarza taktım bu seferde çok yanmaya başladı :)

yaptığım hızlandırma ile şarjın çakışması yok... Dokunmatik tepkimeyi ayarladım daha hızlandı. Sarj modu uyguladım en iyi düzeye geldi. Sarjdan sorun yaşamıyorum yaşasam tlfn ısınırdı 0 ısınma,
ledler düzenlendi. Sarj olurken yeşil ısık yanar dolunca söner. Ana başlığı okusaydın görürdün kardeşim :)

fadim333

Üye
Teşekkürler gayet başarılı . Fakat ses kaydediciside eklenirse daha iyi olur :oke:

yanlizsevdali

Üye
mrb son güncellemede şu arama da acma kapamadaki titreşimide kapatırsan güzel olucak.Birde bu son güncellemedenasıl bi degişiklik olucak

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb son güncellemede şu arama da acma kapamadaki titreşimide kapatırsan güzel olucak.Birde bu son güncellemedenasıl bi degişiklik olucak

titresimi kapatinca oda kapaniyor.. rofs2 ye mod atmayi biliyosan kapama modunu vereyim at icine degisimi onayla tamamdir. aciklama yapicam kardesim.

fadim333

Üye
telefonda bişey okurken ekran ışığı direk kapanıyor normalde önce biraz kararıyor sonra kapanıyordu. bi çözümü var oda ekran ışığı süresini uzatmak fakat Ekran ışığı süresini uzatınca şarjı çabuk biter. Ekran ışığınında kapanmadan önce biraz kararmasını sağlayabilirmisiniz? Bide ekranda içerik ekle kısmında favori kartvizitleri ekliyorum kartvizitlerden birini seçiyorum rehberden isim seçiyorum fakat ekranda hala eklenmemiş olarak gözüküyor ve favorilere eklenen isim rehberde gözükmüyor sadece bende mi böyle bi sorun var acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonda bişey okurken ekran ışığı direk kapanıyor normalde önce biraz kararıyor sonra kapanıyordu. bi çözümü var oda ekran ışığı süresini uzatmak fakat Ekran ışığı süresini uzatınca şarjı çabuk biter. Ekran ışığınında kapanmadan önce biraz kararmasını sağlayabilirmisiniz? Bide ekranda içerik ekle kısmında favori kartvizitleri ekliyorum kartvizitlerden birini seçiyorum rehberden isim seçiyorum fakat ekranda hala eklenmemiş olarak gözüküyor ve favorilere eklenen isim rehberde gözükmüyor sadece bende mi böyle bi sorun var acaba?
Hard format atıp hafıza karıtın biçimlendirdinmi eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı etkiler... şuan buna bişey diyemem bende yeni sürüm yüklü ve baktım.. ilk önce kararıyor sonra kapanıyor ekran tamamen.. favori kartvizit olayı şöyle.. telefon hafızasına kopyalıycaksın ilk önce sonra rehbere gelip kartviziti düzeliceksin fotoyu koyup... bekleme ekranından kartvizitlere gelip seçiceksin sorunsuz gelicektir resim

----------Eklendi @ 12:12:11 ---------- Yazıldı @ 12:11:27 ----------

Güle güle kullan kardeşim

• Beğen
Tepkiler: fadim333

hatefulsky

Üye
- Hocam kilit kodunun kendisinin kilitlenmesini bekleyip deneyin bende o şekilde oluyor.(kendiniz teli kilitleyip denemeyin o zaman sıkıntı yok)
+ Rehber dediğiniz gibi yapınca düzeldi.
- Tick ve Tamam yazısı hala devam etmekte.

+ Hocam bu yüklediğiniz temanın orjinalinin linkini pm ile atmanız mümkün mü acaba ?

Son olarak kendi yaptığınız jaf aşamalarını da konuya eklerseniz memnun olurum hocam.

fadim333

Üye
biçimlendirme ve format attım fakat telefonu önceden yedekleyip yedeği sonradan telefona atmam sanırım sorun oluşturmuş tekrar format attım düzeldi teşekkürler. Çok fazla soru sordum ama bide zil sesine tek bip sesini eklemeniz mümkünmüdür?

aliosman166

aliosman166

Üye
biçimlendirme ve format attım fakat telefonu önceden yedekleyip yedeği sonradan telefona atmam sanırım sorun oluşturmuş tekrar format attım düzeldi teşekkürler. Çok fazla soru sordum ama bide zil sesine tek bip sesini eklemeniz mümkünmüdür?
aynen tek bip olsa iyi olur ben kullanmıycam ama illaki kullanmak isteyenler vardır (mesela arkadaşım) :)

----------Eklendi @ 20:40:13 ---------- Yazıldı @ 20:37:40 ----------

telefonu her pc ye taktığımda hafıza kartına verdiğim isim siliniyor bu neden oluyor??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
- Hocam kilit kodunun kendisinin kilitlenmesini bekleyip deneyin bende o şekilde oluyor.(kendiniz teli kilitleyip denemeyin o zaman sıkıntı yok)
+ Rehber dediğiniz gibi yapınca düzeldi.
- Tick ve Tamam yazısı hala devam etmekte.

+ Hocam bu yüklediğiniz temanın orjinalinin linkini pm ile atmanız mümkün mü acaba ?

Son olarak kendi yaptığınız jaf aşamalarını da konuya eklerseniz memnun olurum hocam.

Bekledim kilitlendi yine herşey normal... (bekle 20.03.2012 de güncelleme gelicek onda dene bakalım yapıcakmı. Zaten son güncellemede tuş klidinde degişiklik yaptım belki eski sürümde o hata wardı ben görmedim. Temayı gece pm atıcam sana. Ana başlıkta anlatım yaptım detaylı daha nasıl anlatayım ki kardeşim

----------Eklendi @ 19:10:16 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

aynen tek bip olsa iyi olur ben kullanmıycam ama illaki kullanmak isteyenler vardır (mesela arkadaşım) :)

----------Eklendi @ 20:40:13 ---------- Yazıldı @ 20:37:40 ----------

telefonu her pc ye taktığımda hafıza kartına verdiğim isim siliniyor bu neden oluyor??

hafıza kartını card reader a tak bicimle isim wer sonra tekrar dene eger olmuyosa hala aynıysa pc ile kaynaklıdır format at. tamam eklıcem tek bip sesini..

----------Eklendi @ 19:11:57 ---------- Yazıldı @ 19:10:16 ----------

sorunun çôzüldügüne sevindim. Tamam eklicem bip sesini. Önemli degil istediğin zaman sor elimden geldiği kadar yardım ederim

fadim333

Üye
peki bluetoothla dosya gönderildiğinde mesajlara değilde direk hafza kartına gelme ihtimali var mı?

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Yarın Bekliyoruz Güncellemeyi :)

• Beğen
Tepkiler: sharazad

fadim333

Üye
Olabilir belki bi ihtimal diye sormuştum merak işte :) oldu o zaman teşekkürler hersey için...

Üst Alt