5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
teşekkürler ama verdiğin likten downloada bastığımda ekran diye bi şey iniyo, yanlışlık var heralde

hayır kardeşim link doğru inen dosyayı tele kur sonra ana ekrana gel sçnklr yada(ana ekranda sol tuş yani navibarda sol tuş) içeriği düzenle sonra tekrar sol tuşa bas sağ seçim tuşu uygulama ve ordan ekran kilidini seç tamam de bu kadar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim link doğru inen dosyayı tele kur sonra ana ekrana gel sçnklr yada(ana ekranda sol tuş yani navibarda sol tuş) içeriği düzenle sonra tekrar sol tuşa bas sağ seçim tuşu uygulama ve ordan ekran kilidini seç tamam de bu kadar
:oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
sım karta isim kaydedılmıyo ayrıca sağ üstte hafıza kartı resmı cıktı o neden cıkyıo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sım karta isim kaydedılmıyo ayrıca sağ üstte hafıza kartı resmı cıktı o neden cıkyıo
hafızan doluysa tabikide kaydedemezsin...
hafıza akrtının varlığını gösteriyor... güncellemede kaldırılıcak...

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan bu yazılımlara güncelleme ne zaman çıkacak kardeşim

bilimci

bilimci

Üye
bence hafıza karıtının varlıgını gosteren sımgenın durması daha ıyı olur sonucta kart ıcındemı degılmı dıye dosya yonetıcısıne gırmeyız dırek olarak goruruz ordan

bilimci

bilimci

Üye
Bu sürümde RAMBlow var mı ?

ceylan97

Üye
Hocam emeğine sağlık..Dediklerini yaptım hala telefon açılmadı yaklaşık 1 saat oldu normal mi?Hala Jaf ekranında Changing mode...Done!yazmaya devam ediyor...

bilimci

bilimci

Üye
Hocam emeğine sağlık..Dediklerini yaptım hala telefon açılmadı yaklaşık 1 saat oldu normal mi?Hala Jaf ekranında Changing mode...Done!yazmaya devam ediyor...

telefonu usb den cıkar sonra bataryayı cıkart ve yenıden tak telefonu ac ıslem tamamdır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu sürümde RAMBlow var mı ?

yok. Siz sonradan kurabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

local modede kalmış. Sorun olmaz usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır...

- - - Eklendi - - -

telefonu usb den cıkar sonra bataryayı cıkart ve yenıden tak telefonu ac ıslem tamamdır

bende bidaha anlatıyom.. Teşekkürler soruya cevap verdiğin için :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
X6 Yükledim Sorunsuz Telefonu Açtım Nokia Logosundan Sonra Görüntü Gelmedi Normal OFW Yüklemeyi Denedim Olmadı Jafla Downgrade Yaparak Düzelttim Niye Böle Oldu Sizce ?

ceylan97

Üye
Dediklerinizi yaptım ancak telefon eski yazılımı ile açıldı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
X6 Yükledim Sorunsuz Telefonu Açtım Nokia Logosundan Sonra Görüntü Gelmedi Normal OFW Yüklemeyi Denedim Olmadı Jafla Downgrade Yaparak Düzelttim Niye Böle Oldu Sizce ?

daha önce başka cfw attın mı? Belki bi yerde hata yaptın. Güncellemeyi bekle o zaman tekrar denersin.

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim, inen dosya sadece ekran adındaydı. bu yüzden yüklenmiyordu. bende ekran.sis yaptım, yüklendii. teşekkürler

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Dediklerinizi yaptım ancak telefon eski yazılımı ile açıldı.

anlattıklarımı tekrar gözden geçir. Bişeyi eksik yapıyonki atmıyor yazılımı

erkan_sanli

Üye
kardeşim telefonun dediğin şekilde yaptım şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. çokta güzel oldu gayette hızlı..benim tek sorunum telefonda profil değişikliği yaptığım zaman tel kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadanda açılmıyor..demek istediğim sessiz moddan genele geçtiğim zaman da genelden sessize geçtiğim zamanda 2 dk sonra tel kendiliğinden kapanıyor.buna bi çözüm bulabilirmiyiz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonun dediğin şekilde yaptım şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. çokta güzel oldu gayette hızlı..benim tek sorunum telefonda profil değişikliği yaptığım zaman tel kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadanda açılmıyor..demek istediğim sessiz moddan genele geçtiğim zaman da genelden sessize geçtiğim zamanda 2 dk sonra tel kendiliğinden kapanıyor.buna bi çözüm bulabilirmiyiz.

yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi?

kedyck

Üye
Öncelikle selamlar herkese.
5800'ım ilk günkü gibi herhangi bir işlem yapmadım şimdiye kadar sadece güncellemelerini yaptım. Hack'leme yapmadım yani. Sizin ilk sayfada anlattıklarınızı aynen uyguladığımda telefonum belle olacak mı. Daha önceleri denememe rağmen bir türlü hacklemem başarısız oldu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle selamlar herkese.
5800'ım ilk günkü gibi herhangi bir işlem yapmadım şimdiye kadar sadece güncellemelerini yaptım. Hack'leme yapmadım yani. Sizin ilk sayfada anlattıklarınızı aynen uyguladığımda telefonum belle olacak mı. Daha önceleri denememe rağmen bir türlü hacklemem başarısız oldu.
anlattıklarımı tek tek atlamadan yap sorunsuz yazılımı yüklemiş ve hacklemiş olursun...

Üst Alt