Gerçekten telefon çok hızlandı çok güzel oldu ama bende mesaj yazarken 139 karakterden 40 karaktere iniyor yazmaya devam edince 2 sms halinde gönderiyorYardımlarınızı bekliyorum
![]()
telefonu kapattım bağladm pc ye bır kere power tusuna bastım yarm saat kaldı ole actığm da yıne aynıydı program da hıc ılerleme yok resımdekı gıbı kaldı yanı ne loadıng ne waıt o tur seyler yazmıyo ne yapmalıyım acaba bı yardım edın ALLAH rızası ıcın
tamam sağol tekrar anlatım için ama resimde seçili olan 20.0.12 mi v60 sürümü![]()
mesaj okuyucuya gir dil ve ses ayarlarını kontrol et dediğinde ayarlara atıyo zaten sesi aç son ra geri gel çıkma mesaj okuyo sonra asla öyle brşey demiyo bn böyle çözdüm
bunda bir türlü mesaj okuyucuyu çalıştıramadım. Hep girdiğimde dil ve ses ayarlarını kontrol edin yazıyor yapıyorum geri diyorum mesaj okuyucudan çıkıyor. Tekrar giriyorum yine aynı dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Bt Switch Ve Accell Switch Media Bar a Eklendi demişsiniz ama Bt Switch çalışmıyor 2. hata ise bekleme ekranında içerik ekle diyoruz ya kısayol 2 de temalar var temalara basınca ekran kararıyor ve oylece kalıyor benım buldugum bu 2 hata var
virüs programı engelliyordur...ilgin için sağol hakan kardeşim bakıyorum herkese yardım ediyorsun. Ama ben o programı masaüstüne bile atamıyorum zıp ten çıkaramıyorum bozuk diyo atmıyo çalıştırmıyobaşka bi yolu var mi acaba ?
yüklenmezz...c5 03 ün v22.0.007.c01.01 sürümüne yüklenebiliyormu
teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...
- - - Eklendi - - -
ekran filmi kulanıcı hatası değilmi garanti nasıl yapıyor kardeş sadece sordum hani içindeki film kabloları dimi
evet kullanıcı hatası ama garantide çalışanlar tanıdık olunca sorun olmuyor
- - - Eklendi - - -
Bt Switch Ve Accell Switch Media Bar a Eklendi demişsiniz ama Bt Switch çalışmıyor 2. hata ise bekleme ekranında içerik ekle diyoruz ya kısayol 2 de temalar var temalara basınca ekran kararıyor ve oylece kalıyor benım buldugum bu 2 hata var
yazılımda öyle hata yok... hafıza kartını çıkart takma hard format at ve bunları tekrar dene...
- - - Eklendi - - -
msn imi ekle profilimden halledelim..telefonu kapattım bağladm pc ye bır kere power tusuna bastım yarm saat kaldı ole actığm da yıne aynıydı program da hıc ılerleme yok resımdekı gıbı kaldı yanı ne loadıng ne waıt o tur seyler yazmıyo ne yapmalıyım acaba bı yardım edın ALLAH rızası ıcın
- - - Eklendi - - -
belle topbar uygulamasını yüklersen olur...Kardeş benim bildigim bunda yukardan pencere iniyodu çok canlıya benziyodu. yaptım bu arada emeğe saygı eyw
tamam Bt switch e basınca dırek buluetooth acılıyomus gormemısım
ek olarak youtube dan vıdeo ızleyınce real playerden acılıyo heralde orası cok guzel olmus elıne saglık
bır ıstegım olacak bu fw ye mp4 codec ekleyemezmısın yanı bazı vıdeoları ınternetten acınca goruntu olmadan sadece ses calıyor dırek oynatsın ıstıyorum
[email protected] lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm
telefonu kapalı baglıyrm bı kere power e basıym ama acılmıyor napcam yardım
kardşm yapacn şey mesajlar, ayarlar,kısa mesaj,karakter kodlaması tam destek yap çık düzelicektir arkadaşm
Kardeşim yaptım ama olmadı yine bir anda 100 karakter azalıyor
- - - Eklendi - - -
kardşm yapacn şey mesajlar, ayarlar,kısa mesaj,karakter kodlaması tam destek yap çık düzelicektir arkadaşm
Kardeşim yaptım ama olmadı yine bir anda 100 karakter azalıyor
- - - Eklendi - - -
başka bir cfw dene bakalım sorun aynımı...
- - - Eklendi - - -
tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...sag secim tuşuna tuş kilidi nasıl ekleyebilirim acaba?
başka bir cfw dene bakalım sorun aynımı...- - - Eklendi - - -
tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...
tuş klidi uygulaması olarak hangi prg. mı önerirsiniz?
tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...
buyur kardeşimtuş klidi uygulaması olarak hangi prg. mı önerirsiniz?
navifirmden orjinal yazilimi indir bunu attiğin gibii atbenim telefonu acilen eski haline çevirmem gerekiyo nasıl yapıcam acil yardım!!!!
inşallahhaydi inş tez zamanda gelir de telefonun biran önce başlarsın güncellemeye beklemedeyiz![]()

tuş klidi uygulaması olarak hangi prg. mı önerirsiniz?
- - - Eklendi - - -
buyur kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız