5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bilimci

bilimci

Üye
Bt Switch Ve Accell Switch Media Bar a Eklendi demişsiniz ama Bt Switch çalışmıyor 2. hata ise bekleme ekranında içerik ekle diyoruz ya kısayol 2 de temalar var temalara basınca ekran kararıyor ve oylece kalıyor benım buldugum bu 2 hata var

yasin0102

Üye
telefonu kapattım bağladm pc ye bır kere power tusuna bastım yarm saat kaldı ole actığm da yıne aynıydı program da hıc ılerleme yok resımdekı gıbı kaldı yanı ne loadıng ne waıt o tur seyler yazmıyo ne yapmalıyım acaba bı yardım edın ALLAH rızası ıcın

Julı

Üye
Gerçekten telefon çok hızlandı çok güzel oldu ama bende mesaj yazarken 139 karakterden 40 karaktere iniyor yazmaya devam edince 2 sms halinde gönderiyor :hmmm Yardımlarınızı bekliyorum :islik

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş benim bildigim bunda yukardan pencere iniyodu çok canlıya benziyodu. yaptım bu arada emeğe saygı eyw

lazye

lazye

Üye
Gerçekten telefon çok hızlandı çok güzel oldu ama bende mesaj yazarken 139 karakterden 40 karaktere iniyor yazmaya devam edince 2 sms halinde gönderiyor :hmmm Yardımlarınızı bekliyorum :islik

kardşm yapacn şey mesajlar, ayarlar,kısa mesaj,karakter kodlaması tam destek yap çık düzelicektir arkadaşm

- - - Eklendi - - -

telefonu kapattım bağladm pc ye bır kere power tusuna bastım yarm saat kaldı ole actığm da yıne aynıydı program da hıc ılerleme yok resımdekı gıbı kaldı yanı ne loadıng ne waıt o tur seyler yazmıyo ne yapmalıyım acaba bı yardım edın ALLAH rızası ıcın

kardşm sna şöyle yardımcı olayım tck v1 sp2 nin konusuna gir orda anlatılanları harfiyen yap orda çok kolay anlatılmış bir bak derim .D şimdiden kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

tamam sağol tekrar anlatım için ama resimde seçili olan 20.0.12 mi v60 sürümü :hmmm

22.09.2011 kardeşim tam tarihi

- - - Eklendi - - -

bunda bir türlü mesaj okuyucuyu çalıştıramadım. Hep girdiğimde dil ve ses ayarlarını kontrol edin yazıyor yapıyorum geri diyorum mesaj okuyucudan çıkıyor. Tekrar giriyorum yine aynı dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
mesaj okuyucuya gir dil ve ses ayarlarını kontrol et dediğinde ayarlara atıyo zaten sesi aç son ra geri gel çıkma mesaj okuyo sonra asla öyle brşey demiyo bn böyle çözdüm :)

Süleyman

Süleyman

Üye
dediğinizi hard format atıp denedim yine aynı. Son birşey daha deneyeceğim. O da olmazsa sağlık olsun :)

- - - Eklendi - - -

Bt Switch Ve Accell Switch Media Bar a Eklendi demişsiniz ama Bt Switch çalışmıyor 2. hata ise bekleme ekranında içerik ekle diyoruz ya kısayol 2 de temalar var temalara basınca ekran kararıyor ve oylece kalıyor benım buldugum bu 2 hata var

bt switch söylediğiniz gibi hata bende yok. ilk önce bağlantı ayarlarından bluetooth a girin. bluetooth adını tanımlayın bir daha deneyin. söylediğiniz kısayol temaların kısayolu değil ev ekranı temalarının kısayoludur. Hiçbir cfwde de ev ekranı teması bulunmadığı için normal bir durum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için sağol hakan kardeşim bakıyorum herkese yardım ediyorsun. Ama ben o programı masaüstüne bile atamıyorum zıp ten çıkaramıyorum bozuk diyo atmıyo çalıştırmıyo :( başka bi yolu var mi acaba ?
virüs programı engelliyordur...

- - - Eklendi - - -

c5 03 ün v22.0.007.c01.01 sürümüne yüklenebiliyormu
yüklenmezz...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...

- - - Eklendi - - -

ekran filmi kulanıcı hatası değilmi garanti nasıl yapıyor kardeş sadece sordum hani içindeki film kabloları dimi

evet kullanıcı hatası ama garantide çalışanlar tanıdık olunca sorun olmuyor :)

- - - Eklendi - - -

yazılımda öyle hata yok... hafıza kartını çıkart takma hard format at ve bunları tekrar dene...

- - - Eklendi - - -

msn imi ekle profilimden halledelim..

- - - Eklendi - - -

Kardeş benim bildigim bunda yukardan pencere iniyodu çok canlıya benziyodu. yaptım bu arada emeğe saygı eyw
belle topbar uygulamasını yüklersen olur...

yasin0102

Üye
[email protected] lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm
telefonu kapalı baglıyrm bı kere power e basıym ama acılmıyor napcam yardım

bilimci

bilimci

Üye
tamam Bt switch e basınca dırek buluetooth acılıyomus gormemısım

ek olarak youtube dan vıdeo ızleyınce real playerden acılıyo heralde orası cok guzel olmus elıne saglık

bır ıstegım olacak bu fw ye mp4 codec ekleyemezmısın yanı bazı vıdeoları ınternetten acınca goruntu olmadan sadece ses calıyor dırek oynatsın ıstıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam Bt switch e basınca dırek buluetooth acılıyomus gormemısım

ek olarak youtube dan vıdeo ızleyınce real playerden acılıyo heralde orası cok guzel olmus elıne saglık

bır ıstegım olacak bu fw ye mp4 codec ekleyemezmısın yanı bazı vıdeoları ınternetten acınca goruntu olmadan sadece ses calıyor dırek oynatsın ıstıyorum

v5 de malesef codec eklenmiyor...

- - - Eklendi - - -

[email protected] lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm
telefonu kapalı baglıyrm bı kere power e basıym ama acılmıyor napcam yardım

ekledim msnde olunca pm at bana burdan gelirim hallederiz

Julı

Üye
kardşm yapacn şey mesajlar, ayarlar,kısa mesaj,karakter kodlaması tam destek yap çık düzelicektir arkadaşm

Kardeşim yaptım ama olmadı yine bir anda 100 karakter azalıyor :angry:
- - - Eklendi - - -

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
sag secim tuşuna tuş kilidi nasıl ekleyebilirim acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim yaptım ama olmadı yine bir anda 100 karakter azalıyor :angry:
- - - Eklendi - - -

başka bir cfw dene bakalım sorun aynımı...
- - - Eklendi - - -

sag secim tuşuna tuş kilidi nasıl ekleyebilirim acaba?
tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye

tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...[/QUOTE]

tuş klidi uygulaması olarak hangi prg. mı önerirsiniz?

- - - Eklendi - - -

başka bir cfw dene bakalım sorun aynımı...
- - - Eklendi - - -

tuş klidi uygulamasını yükle... bekleme ekranından seçenekelre tıkla düzenle diyip tekrar seçenekelere tıkla sağ seçim tuşunu değiştire tıkla tuş klidini seç tamamdır...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim

ex-_-king

Üye
Benim telefonu acilen eski haline çevirmem gerekiyo nasıl yapıcam acil yardım!!!!

Progressivity

Progressivity

Üye
haydi inş tez zamanda gelir de telefonun biran önce başlarsın güncellemeye beklemedeyiz :)

kraluykulu

Üye
Phoenix Diye bi dosya Yok Nokia da ? :(

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim

teşekkürler ama verdiğin likten downloada bastığımda ekran diye bi şey iniyo, yanlışlık var heralde

Üst Alt