5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
arkadaşlar ben biraz yeniyim.5800a bu sürümü yüklediğimizde aynı c6-01deki gibi symbian belle mi oluyor.ve mesela angry birds gibi s^3 oyunlarını yukleyebiliyormuyuz.iyi günler...

hayır bu c6-00 ın bir portudur. Yani widget desteği olan bir s60v5 telefonun yazılımı 5800 ıra uyarlanmıştır. Yani bunu yükleyerek s^3 oyunlarını oynayamazsın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık N97 icinde yapamaz mısın acaba bı belle hakan ?
n97 telefonum olmadığım için yapamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

GÜncellemede neler olacak kardeş ide geçen yani 07.07 de çıkacak diye başlık değişmişti erteledin mi hakan kardeş
telefonumun dokunmatik filmi koptuğu için güncelleme üstünde çalışamıyorum o yüzden ertelendi güncelleme

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben biraz yeniyim.5800a bu sürümü yüklediğimizde aynı c6-01deki gibi symbian belle mi oluyor.ve mesela angry birds gibi s^3 oyunlarını yukleyebiliyormuyuz.iyi günler...
angry birds in v5 oyunu var zaten onu yükle

- - - Eklendi - - -

Kardeşim eline sağlı Allah senden razı olsun teşekkürler...
güle güle kullan kardeşim

Süleyman

Süleyman

Üye

bunda bir türlü mesaj okuyucuyu çalıştıramadım. Hep girdiğimde dil ve ses ayarlarını kontrol edin yazıyor yapıyorum geri diyorum mesaj okuyucudan çıkıyor. Tekrar giriyorum yine aynı dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş pc suite bozuk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bunda bir türlü mesaj okuyucuyu çalıştıramadım. Hep girdiğimde dil ve ses ayarlarını kontrol edin yazıyor yapıyorum geri diyorum mesaj okuyucudan çıkıyor. Tekrar giriyorum yine aynı dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
ayarlardan aylini seç :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş pc suite bozuk
nokianın sitesinden yenisini indir kardeşim

Süleyman

Süleyman

Üye

ayarlardan aylini seç :)

- - - Eklendi - - -

nokianın sitesinden yenisini indir kardeşim
ayarlarda aylin zaten seçili fakat ben yinede seçiyorum hiçbir değişiklik yok. Bi daha format atıp deniyorum simdi

- - - Eklendi - - -

denedim değişen birşey yok

Xanymore

Xanymore

Üye
Tamamda kardeş sürümü ne ?

- - - Eklendi - - -

Kardeş sertifika hatası veriyor bu seferde

Progressivity

Progressivity

Üye
hakan kardeş eline emeğine sağlık az çok bütün yorumları okudum ve neredeyse hepsi olumlu yönde bu yazılımı yüklemekten başka daha iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum. yalnız bir güncellemenin daha geleceğinden ve daha sonra ertelendiğinden bahsetmişsin acaba son bir güncellemeyi ne zaman yayınlayacağınla ilgili tahmini bir tarih verebilir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ayarlarda aylin zaten seçili fakat ben yinede seçiyorum hiçbir değişiklik yok. Bi daha format atıp deniyorum simdi

- - - Eklendi - - -

denedim değişen birşey yok
güncellemede ilgilenicem...

- - - Eklendi - - -

Tamamda kardeş sürümü ne ?

- - - Eklendi - - -

Kardeş sertifika hatası veriyor bu seferde
neyse sertifika hatası veriyor

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş eline emeğine sağlık az çok bütün yorumları okudum ve neredeyse hepsi olumlu yönde bu yazılımı yüklemekten başka daha iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum. yalnız bir güncellemenin daha geleceğinden ve daha sonra ertelendiğinden bahsetmişsin acaba son bir güncellemeyi ne zaman yayınlayacağınla ilgili tahmini bir tarih verebilir misin
teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...

- - - Eklendi - - -

Hakan abi 150 sayfa yorum okudum hepsi iyi yönde ama bir sorum olacak orjinal sürümü nasıl yükleyebiliriz biraz daha detaylı anlatsan olur mu?

http://www.maxicep.com/modifikasyon...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html Burda kullanımmı bölümünde 2. adımı neye göre versiyon seçiyoruz... Çok güzel olmuş :tşk:
,
2. bölümde v60 ı seçiyorsun daha altı olmaz... 3. bölümdede telefonun rengini ve ibdirmeye başlıyorsun bunu attığın gibi onuda atıyorsun

Süleyman

Süleyman

Üye

güncellemede ilgilenicem...

- - - Eklendi - - -

neyse sertifika hatası veriyor

- - - Eklendi - - -

teşekkürler... telefonumun ekran filmini kopardığım için garantiye verdim yazılım güncelleme çalışmaları o yüzden durdu... telefonum ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiğinde hemen çalışmalra başlaycam... o yüzden tarih veremiyorum...

- - - Eklendi - - -

,
2. bölümde v60 ı seçiyorsun daha altı olmaz... 3. bölümdede telefonun rengini ve ibdirmeye başlıyorsun bunu attığın gibi onuda atıyorsun

Temiz portuda yüklemiştim onda iki dil seçeneği vardı. ilk girişte yine ayarları kontrol edin yazıyordu. İki dil olduğu için bir sorun olmuyordu. Tahminim bunada sadece mesaj okuyucuya ingilizce dili yüklense sorun çözülür diye düşünüyorum. :oke:

Julı

Üye
tamam sağol tekrar anlatım için ama resimde seçili olan 20.0.12 mi v60 sürümü :hmmm

yasin0102

Üye
s.a bunun yuklendığını nasıl anlıyoz resımdekı gıbı yazılar var tel kapalı da bağlı cok beklıyozmu

- - - Eklendi - - -

[email protected] lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm

ekol13

Üye
ogm jaf pkey emulator v.5.exe çalışmıyor ne yapmalıyım acil yardım :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ogm jaf pkey emulator v.5.exe çalışmıyor ne yapmalıyım acil yardım :(
win7 işletim sistemine sahipsen.. uyumluluk modu ayarlarını dediğim gibi yap.. xp se bişe yapma kapat uyumluluğu

- - - Eklendi - - -

s.a bunun yuklendığını nasıl anlıyoz resımdekı gıbı yazılar var tel kapalı da bağlı cok beklıyozmu

- - - Eklendi - - -

[email protected] lutfen yardım edın acılll buraya mesaj atarsanız sevınırm
local modede kalıyorsa usb yi çıkart bataryayı çıkart tak tamamdır

- - - Eklendi - - -

tamam sağol tekrar anlatım için ama resimde seçili olan 20.0.12 mi v60 sürümü :hmmm
tarihini bilmmiyorum ama en son sürüm v60 dır

ekol13

Üye
ilgin için sağol hakan kardeşim bakıyorum herkese yardım ediyorsun. Ama ben o programı masaüstüne bile atamıyorum zıp ten çıkaramıyorum bozuk diyo atmıyo çalıştırmıyo :( başka bi yolu var mi acaba ?

serkan56

serkan56

Üye
c5 03 ün v22.0.007.c01.01 sürümüne yüklenebiliyormu

Süleyman

Süleyman

Üye
ilgin için sağol hakan kardeşim bakıyorum herkese yardım ediyorsun. Ama ben o programı masaüstüne bile atamıyorum zıp ten çıkaramıyorum bozuk diyo atmıyo çalıştırmıyo :( başka bi yolu var mi acaba ?

bazi virus programlari programi engelliyor. virus programini kapat ana sayfadan birdaha indir oyle dene :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye

- - - Eklendi - - -

ekran filmi kulanıcı hatası değilmi garanti nasıl yapıyor kardeş sadece sordum hani içindeki film kabloları dimi

Üst Alt