5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
Hocam pek takip edemiyorum kusura bakma telefonda iletim raporlarında tarihin yanında saat çıkmıyordu bakabildin mi ona

- - - Eklendi - - -

raporların iletim tarihi yani

ceylan97

Üye
Tekrar yapınca kurdum Valla süpersiniz süper bir yazılım Teşekkürler.....
Bu arada yandaki tuş kilidi düğmesi devre dışı mı kaldı?O kilitlemiyor artık.Ama açıyor..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar yapınca kurdum Valla süpersiniz süper bir yazılım Teşekkürler.....
Bu arada yandaki tuş kilidi düğmesi devre dışı mı kaldı?O kilitlemiyor artık.Ama açıyor..

hızlı bir şekilde klitle... Seri yap yani. Rica ederim güle güle kullan

çomolokko

Üye
yeni sürüm ne zaman acaba ?

axoi2

Üye
hocam gerçekten başarılı bir çalışma olmuş tebrikler eline koluna sağlık fakat benim bi sorunum var cok sayfa oldugu ıcın hepsıne bakamadım baskasında varmı dıyerekten benden once yazan olduysa kusura bakma bende 5800xm var ona yukledım sorunsuz gecelerde tema efektlerını actım gayet guzel hos akıcı bı sekılde kullanıyorum daha sonrakı gun telefonu yenıden başlattım ve açılmadı nokıa yazısı gelıyor ve tekrardan kapanıyor bı kac kez denedım olmadı hard format attım acıldı daha sonra nedendır dıe dusundum en son degıstırdıgım ayar tema efektlerıydı tekrar actım tema efektlerını kapadım telefonu gene acılmadı sorunun ondan kaynaklandıgı anladım bu konu hakkında bı bılgın ve cozum onerın varmı acaaba kolay gelsın..

hacimehmetari

Üye
hocam kolay gelsin ben eski versiyona geri dönmek istiyorum
navifirm indirdim flash atıyorum aynı bu şekilde ama bir türlü ekranda ne test modu ne local modu hiçbişey çıkmıyor.
ekran simsiyah bekliyor öyle ama tekrar senin bu versiyonu yükleyince telefon açılıyor.
Eski versiyona geri nasıl dönerim lütfen yardımmm.....
Acil!!!!!

AliMertS

Üye
Ya allah rızası için yardım edin ya yok abi naparsam yapayım yok Searching for default location of ini...Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

hep aynı şey hep bunu alıyorum dediklerinizi harfi harfine yaptım yok olmuyor. firmware yükleyip 1gb küsür dosyaları
indirip
oraya attım halen oradaki dosyaları görmüyor allah rızası için yardım edin ya. Soru sormayın abi soruma karşılık kesin bi çözüm lazım bana..

4.sayfada galiba birisine pmden göndermişsiniz listede benimde telefonum gözükmüyor :(

Bu arada msn'im - real.bybrave @ windowslive. com yardımcı olursanız sevinirim​

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümü bekliyorum tşkler..

rica ederim

- - - Eklendi - - -

yeni sürüm ne zaman acaba ?

daha belli değik

- - - Eklendi - - -

hocam gerçekten başarılı bir çalışma olmuş tebrikler eline koluna sağlık fakat benim bi sorunum var cok sayfa oldugu ıcın hepsıne bakamadım baskasında varmı dıyerekten benden once yazan olduysa kusura bakma bende 5800xm var ona yukledım sorunsuz gecelerde tema efektlerını actım gayet guzel hos akıcı bı sekılde kullanıyorum daha sonrakı gun telefonu yenıden başlattım ve açılmadı nokıa yazısı gelıyor ve tekrardan kapanıyor bı kac kez denedım olmadı hard format attım acıldı daha sonra nedendır dıe dusundum en son degıstırdıgım ayar tema efektlerıydı tekrar actım tema efektlerını kapadım telefonu gene acılmadı sorunun ondan kaynaklandıgı anladım bu konu hakkında bı bılgın ve cozum onerın varmı acaaba kolay gelsın..

tema efektinde öyle bi sorun yok. Yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi? Yedekleme alıp tekrar geri yüklersen eski sistem karıştırır. Yedek aldın alıp yükledin mi

- - - Eklendi - - -

Ya allah rızası için yardım edin ya yok abi naparsam yapayım yok Searching for default location of ini...Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

hep aynı şey hep bunu alıyorum dediklerinizi harfi harfine yaptım yok olmuyor. firmware yükleyip 1gb küsür dosyaları
indirip
oraya attım halen oradaki dosyaları görmüyor allah rızası için yardım edin ya. Soru sormayın abi soruma karşılık kesin bi çözüm lazım bana..

4.sayfada galiba birisine pmden göndermişsiniz listede benimde telefonum gözükmüyor :(

Bu arada msn'im - real.bybrave @ windowslive. com yardımcı olursanız sevinirim​

tlfnun ne x6 mı

- - - Eklendi - - -

hocam kolay gelsin ben eski versiyona geri dönmek istiyorum
navifirm indirdim flash atıyorum aynı bu şekilde ama bir türlü ekranda ne test modu ne local modu hiçbişey çıkmıyor.
ekran simsiyah bekliyor öyle ama tekrar senin bu versiyonu yükleyince telefon açılıyor.
Eski versiyona geri nasıl dönerim lütfen yardımmm.....
Acil!!!!!

indirdigin orjinal yazılım sürümü kaç?

hacimehmetari

Üye
V52.0.7

- - - Eklendi - - -

hocam msn den görüşebilirmiyiz

hacimehmetari

Üye
http : //g1207.hizliresim.com/z/s/b0z01.jpg

hacimehmetari

Üye
ama version 60 da 0579269 yok hangisini indirmeliyim

- - - Eklendi - - -

msn açık bekliyorum

e1ektronick

e1ektronick

Üye
uzun zamandir orijinal kullaniyorum.

yasin0102

Üye
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
bu hatayı neden verırr kı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
bu hatayı neden verırr kı

tekrardan flasa bas tamam de tlfnun kapama açma tusuna bas. Yine aynı olursa yine yap görücektir

Üst Alt