5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

opicem

Üye
Ya bu navifirm deki variants kısmında ülkeler var orda turkey için ne yazıyor bulamadım hiçbiyer de de yazmıyor buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın

aybar006

Üye
öncelikle ellerıne saglık güzele benziyor ;
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Diye bi klasör yok pc de :
C:\Program Files\Nokia war bunun içindede Connectivity Cable Driver bu ve Nokia Suite Bu Var ne yapmalıyım yardımcı olurmusun ?

aybar006

Üye
Birde bu Mesajlar olayi BlackBerry tarzında mı ? ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya bu navifirm deki variants kısmında ülkeler var orda turkey için ne yazıyor bulamadım hiçbiyer de de yazmıyor buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın

euro2 turkey olan hangi renkse seçiceksin artık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ellerıne saglık güzele benziyor ;
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Diye bi klasör yok pc de :
C:\Program Files\Nokia war bunun içindede Connectivity Cable Driver bu ve Nokia Suite Bu Var ne yapmalıyım yardımcı olurmusun ?

O klasörü sen oluşturucaksın kardeşim. Ewet ondaki tarz mesajlaşma stili

hitachi

hitachi

Üye
kardeş öncelikle eline sağlık güzel modlama olmuş.bir iki sorunla karşılaştım onları bildireyim.
1. Media bar da bluetooth switch yok.
2. ana ekrana kısa yol ekle yapınca çıkan tema ile ilgili (adını blemedim ikonu ressamların kullandığı palete benziyo) şeye tıklayınca telefon kitleniyo
3. Pil ömrü çok kısa(1 günde hemen bitiyo fazla kurcalamama yada konuşmama rağmen)
4. Yavaş.telefon çok yavaşladı.
5. Hard format atamıyorum.Normalde yes+no+foto+pover tuşlarına kapanıp açılıncaya kadar basılı kalmak yeterli oluyodu ama bunda bi türlü beceremedim.belki farklı bi yolu vardır.açıklarsan sevinirim.
Tekrar teşekkürler

xmanyak

xmanyak

Üye
çok güzel bayıldım telefonum korkunç hızlandı ve dokunmatiği muhteşem iyileşti tuş takımı süper yan çevirince geri gitme tuşu gidiyo ama beyaz tuşa basınca zaten geri gidiyo s60v3 uygulamaları yükleyebilme gibi bi şansım varmı :)

teknik_yunus

Üye
beyler mesaj yazma sözlükte sorun varmı bi deneyip söylermisiniz...bi ara çünki c6 fw'da sorun vardı yani orjinali gibi değildi...sözlüğü iyi değildi yani...deneyen aktarırsa sevinirim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bayıldım telefonum korkunç hızlandı ve dokunmatiği muhteşem iyileşti tuş takımı süper yan çevirince geri gitme tuşu gidiyo ama beyaz tuşa basınca zaten geri gidiyo s60v3 uygulamaları yükleyebilme gibi bi şansım varmı :)
Güncelleme gelicek onuda eklicem kardeşim olucak geri tuşu... V3 uygulamalarda ortak olanlar yüklenir yinede dene sen...

----------Eklendi @ 19:37:48 ---------- Yazıldı @ 19:35:56 ----------

beyler mesaj yazma sözlükte sorun varmı bi deneyip söylermisiniz...bi ara çünki c6 fw'da sorun vardı yani orjinali gibi değildi...sözlüğü iyi değildi yani...deneyen aktarırsa sevinirim..
Ben denemedim ama sorun yok gibiydi. Tr dilide ekledim gayet stabil çalışıyordu. Deneyenler yazsın artık.

----------Eklendi @ 19:45:11 ---------- Yazıldı @ 19:37:48 ----------

kardeş öncelikle eline sağlık güzel modlama olmuş.bir iki sorunla karşılaştım onları bildireyim.
1. Media bar da bluetooth switch yok.
2. ana ekrana kısa yol ekle yapınca çıkan tema ile ilgili (adını blemedim ikonu ressamların kullandığı palete benziyo) şeye tıklayınca telefon kitleniyo
3. Pil ömrü çok kısa(1 günde hemen bitiyo fazla kurcalamama yada konuşmama rağmen)
4. Yavaş.telefon çok yavaşladı.
Söylediğin hatalarla hiç karşılaşmadım. Yazılım gayet hızlı. Şarj olayına el atıcam güncelleme gelicek çalısıyorum yazılım üzerinde

kadir_bay

kadir_bay

Üye
teşekkürler, çok iyi oldu telefon

aliosman166

aliosman166

Üye
bunu yüklemenin olumsuz yönleri nelerdir garanti dışı kalması dışında? ram miktarı falan?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bunu yüklemenin olumsuz yönleri nelerdir garanti dışı kalması dışında? ram miktarı falan?
Garantisi dışında başka olumsuz yönü yok, ufak tefek hata var onlarıda gideriyorum şuan beklersen güncelleme gelicek... Ram açılışta 61 mb'ı gördüm... gayet hızlı bir cfw.. güncellemeyle daha güzel olucak :)

yanlizsevdali

Üye
mrb bu son sürümmü n8 de kullanılan sebeke ve batarya göstergesi üstte olan

cr4n1um

cr4n1um

Üye
Benim telefonumun versiyonu V52.0.007 bu cfw yi yükleyebilir miyim ? Yükleyemezsem eğer V60'a yükseltme işlemini nasıl yapabilirim ? Nokia süite güncelleme göstermiyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide yükleyebilirsin... 1. sayfada detaylı anlattım tek tek yap sorunsuz yüklersin

hayrat

Üye
Bende kurulu olan ovi suitin içinde program files/nokia/ içinde phonix kalsörü yok...

Symbianize

Symbianize

Üye
2Haftadır kullanıyorum bırakmayada niyetim yok :D

Üst Alt