5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İndiriyorum şuan aktarım hızı düşük başka bişiler indiğinden... indirirken hatamı aldın acaba tekrardan bi daha indir dene istersen...

----------Eklendi @ 15:37:01 ---------- Yazıldı @ 15:36:23 ----------

3x4 tede olmuyo doya iniyo ama çıkarılmıyoo

3x4 demi yapıyor hata 4x4 temi....

patr_10

patr_10

Üye
evet her ikisinide buraya çıkart dedim olmadı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şuan 3x4 ü indiriyorum denicem...

patr_10

patr_10

Üye
tamam oldu galiba senide boşa uğraştırdık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ali-27

ali-27

Üye
belle süper bişi yaa

patr_10

patr_10

Üye
abi bn bu yeni sürümü yükledim bence bir orun var örneğin rehberde kaydırınca en ona gidene kadar ekran kayıyor veya müzikçalarda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
belle süper bişi yaa

Güle güle kullan kardeşim.

----------Eklendi @ 16:38:19 ---------- Yazıldı @ 16:37:36 ----------

abi bn bu yeni sürümü yükledim bence bir orun var örneğin rehberde kaydırınca en ona gidene kadar ekran kayıyor veya müzikçalarda

Knetik kaydırma modu ekledim ona yeni sürüm gelince kaldırıcam onu kardeşim idare et şimdi... tek sorun o beğenmedim bende o modu...

patr_10

patr_10

Üye
yeni sürüm ne zaman gelcek abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tek knetik kaydırmadan sebep yeni sürüm çıkartmak istemiyorum.. tema efektinide değiştirebilirim içime oda sinmedi... istek çok olursada ekleyebilirim... örneğin sözlük uygulaması gibi... yeni sürüm hazır olunca ana başlıkta tarihi atarım kardeşim..

patr_10

patr_10

Üye
Tek knetik kaydırmadan sebep yeni sürüm çıkartmak istemiyorum.. tema efektinide değiştirebilirim içime oda sinmedi... istek çok olursada ekleyebilirim... örneğin sözlük uygulaması gibi... yeni sürüm hazır olunca ana başlıkta tarihi atarım kardeşim..
tamam

opicem

Üye
Merhaba kardeşim. Benim 5800 da şuan v60 var. Bilgisayarımda windows 7 var. Adım adım yükleyip kurcam ve problem çıkmicak diyorsunuz. Tamam diyelim ki problem çıktı ya da beğenmedim. Tekrar v60 a geri dönme şansım varmı? Bilgilendirirsen sevinirim, cevabına göre belleyi kurucam. Teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim. Benim 5800 da şuan v60 var. Bilgisayarımda windows 7 var. Adım adım yükleyip kurcam ve problem çıkmicak diyorsunuz. Tamam diyelim ki problem çıktı ya da beğenmedim. Tekrar v60 a geri dönme şansım varmı? Bilgilendirirsen sevinirim, cevabına göre belleyi kurucam. Teşekkürler.

1. sayfada anlattıklarımı tek tek yap hiç bir sorun yaşamazsın... tabikide dönebilirsin tekrardan.. navifirmden orjinal yazılımı indirip rm-356 klasörünün içine at aynı flaşh işlemi yap eskisine dönersin...

kaplumbasever

Üye
Abı bn hepsını yaptım çok soğol ilk önce allah razı olsun ama
o belle teması nasıl yapıcaz bide onu söyle çıkarken fln sağ oka basıp çıkıyoruz onuda bi yazsan bana süper olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abı bn hepsını yaptım çok soğol ilk önce allah razı olsun ama
o belle teması nasıl yapıcaz bide onu söyle çıkarken fln sağ oka basıp çıkıyoruz onuda bi yazsan bana süper olur
Rica ederim kardeşim güle güle kullan... tema sağ ok çıkarken filan demişsin anlamadım ben seni kardeşim...

kaplumbasever

Üye

bunu gibi oluyorum mu yada senin ilk sayfada koyduğun belle resimlerini nasıl yapcam bn telefona yükledim ama senin ilk başa koyduğun resimler gibi değil işşallah anlatmışımdır...

----------Eklendi @ 20:15:21 ---------- Yazıldı @ 20:00:47 ----------

Rica ederim kardeşim güle güle kullan... tema sağ ok çıkarken filan demişsin anlamadım ben seni kardeşim...

bunu gibi oluyorum mu yada senin ilk sayfada koyduğun belle resimlerini nasıl yapcam bn telefona yükledim ama senin ilk başa koyduğun resimler gibi değil işşallah anlatmışımdır...

kaplumbasever

Üye

bn yükledim bn yükledim alttaki o ikonlar öyle değil noraml classic belle
bu konuda bi yardımcı olursan soğol

kollayan

kollayan

Üye
Kardeşim şimdi yükledim sorunsuz hızlı ellerine sağlık
Başarılarının devamını dilerim, Allah yardımcın olsun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bn yükledim bn yükledim alttaki o ikonlar öyle değil noraml classic belle
bu konuda bi yardımcı olursan soğol

1. sayfadaki resimlerde ne goruyorsan yazilimi yukleyince oluyor.. yazilimdan alindi zaten o resimler... senin koydugun resim tema.. o temayi yuklemen gerek... aradigin temayada bu adresten ulasabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/galaxy-belle-harika-bi-tema-571656.html

Üst Alt