5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

berturk06

Üye
Saol kardeşm. ;) Başarılarının devamını bekliyoruz..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Usta sen cepmodda temalar paylaşmissin ya rainbow waves falan o anna iconlar mükewmel onları kullansan nasıl olur cfw de

----------Eklendi @ 21:55:38 ---------- Yazıldı @ 21:54:15 ----------

kardesim yazilim hazir. alt yapi degisene kadar yazilima dokunmam.. v60 dan sonra guncelleme getirirse nokia 5800 a ozaman bende yeniden duzenlemeye baslarim ve isteklere onem veririm

----------Eklendi @ 20:16:05 ---------- Yazıldı @ 20:14:11 ----------

Saol kardeşm. ;) Başarılarının devamını bekliyoruz..

rica ederim kardesim. sende saol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Final 10.03.2012 Yazılımı Ve Yazılımla İlgili Gerekli Açıklamalar Ana Başlıkta Eklenmiştir...
Güle Güle Kullanın . . .

• Beğen
Tepkiler: tunali_58

tunali_58

Üye
hocam iyi geceler. az önce indirdim cwf nizi ama kuramadım. yardımınızı bekliyorum

agun35

Üye
Hayırlı olsun Arkadaşım yanlız ses komutlarını ve mesaj okuyucuyu kaldırmışsın ama bunlar sis olarak yüklenemiyor keşke kalsaydı yada dosyalarını paylaşabilirseniz ben rofs a ekleyim de öle flashlayım mümkünse

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam iyi geceler. az önce indirdim cwf nizi ama kuramadım. yardımınızı bekliyorum
Olur ederim yardım kardeşim

----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:38:40 ----------

Hayırlı olsun Arkadaşım yanlız ses komutlarını ve mesaj okuyucuyu kaldırmışsın ama bunlar sis olarak yüklenemiyor keşke kalsaydı yada dosyalarını paylaşabilirseniz ben rofs a ekleyim de öle flashlayım mümkünse

Elimde yok dosyalar... Başka bir cfw den alabilirsin ama

agun35

Üye
Olur ederim yardım kardeşim

----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:38:40 ----------

Elimde yok dosyalar... Başka bir cfw den alabilirsin ama
İşte onu bilmiyorum bi bilsem yapıcam ama o kadar bilgim yok bu konularda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İşte onu bilmiyorum bi bilsem yapıcam ama o kadar bilgim yok bu konularda

Ben sana anlatayım kardeşim... ilk önce istediğin programlar hangi cfw de varsa onu indir NokiaFirmwareEditor ile aç...
daha sonrada Nokia FW Cleaner ile açtığın cfw nin rofs2 sini göster... ve programı aç
sağda tümünü seç var kutucuğa 2 kez tıkla tüm programlardan işaret kalksın... sonra alıcağın uygulamaları işaretle ve altta bulunan yeşil artıya tıkla ve son olarakda sağda duran show list e tıkla açılan pencerede işaretlediğin uygulamarın parçaları nerde gözükecekdir.. yalnız bu işlemi tek tek yapki çıkan listede seçtiğin uygulamanın parçası gözüksün tek

agun35

Üye
Teşekkür ederim yardımın için en son açılan o penceredeki dosyaları o pencereden nasıl alıcam onu becerememiştim daha önce kopyala yapıştır olmadı sürükle bırakda olmamıştı orasını bana bi anlatırmısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımın için en son açılan o penceredeki dosyaları o pencereden nasıl alıcam onu becerememiştim daha önce kopyala yapıştır olmadı sürükle bırakda olmamıştı orasını bana bi anlatırmısın

Onları ordan alamazsın... ordan parçaların nerde olduğunu görmen için anlattım.. dosylarıda rofs2 klasöründen alıcaksın

agun35

Üye
Anladım kardeşim çok soğol show list düğmesi hangisi bulamadım ama altta gözüküyor dosya isimleri bu arada temiz porttan aldım olur değilmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim çok soğol show list düğmesi hangisi bulamadım ama altta gözüküyor dosya isimleri bu arada temiz porttan aldım olur değilmi

Sağdadır.. gözüküyorsa dosya isimleri boşver... tabikide olur hemde sağlam olur,hata almazsın.. yalnız yazılımada gömerken aynı yere atıcaksın dikkat et yoksa çalışmaz...

patr_10

patr_10

Üye
sözlük yokk ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Unutmuşum ekledim tekrardan upload ediyorum...

patr_10

patr_10

Üye
ne zamana hazır olur abi

berturk06

Üye
Saol usta, Ellerine sağlık. Düzeldi Link :)

patr_10

patr_10

Üye
Invalid or Deleted File.
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.

If you believe you have reached this page in error, please contact .

mediafire de de bu uyarıyı veriyo

----------Eklendi @ 11:51:36 ---------- Yazıldı @ 11:50:11 ----------

jaf+emülatörde böyle bi hata yok ama menülerde bu hatayı veriyo

Üst Alt