5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

asdf47

Üye
kardeş hepsini yaptım Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 ama bunu bulmadım

asdf47

Üye
onuda yaptım programı açıyom go ya bastım kapanıyo program başlamıyor

----------Eklendi @ 10:02:21 ---------- Yazıldı @ 09:55:37 ----------

yaptım kaç dkda biter

----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:02:21 ----------

arkadaşlar kç dkda biter

----------Eklendi @ 10:37:00 ---------- Yazıldı @ 10:25:52 ----------

lütfen söylermisinz kç dakikada biterrr

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
onuda yaptım programı açıyom go ya bastım kapanıyo program başlamıyor

----------Eklendi @ 10:02:21 ---------- Yazıldı @ 09:55:37 ----------

yaptım kaç dkda biter

----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:02:21 ----------

arkadaşlar kç dkda biter

----------Eklendi @ 10:37:00 ---------- Yazıldı @ 10:25:52 ----------

lütfen söylermisinz kç dakikada biterrr

ne kaç dk da biter

goksel722

goksel722

Üye
hakan kardeşim öncelikle çok güzel stabil bi fw uzun süre değiştirmem gibi yeni güncellemeyi sen yapana kadar :) yalnız kullandıkça bi kaç sorunum oldu bunlardan birincisi nette dolaşırken nokia mağaza falan 5 dk sonra yeterli hafıza yok diyor ve atıyor bunu aynı anda müzik dinlerken webde gezemiyorum ram yeterli gelmiyor çözemedim birtürlü ikinci sıkıntı ise kendi browser ında yazılar pek okunaklı değil küçük ve okunmuyo ve son olarak kulaklığı taktığımda sorardı ne kulaklığı olsun diye şimdi sormuyor ve telefon konuşmalarını kulaklıkla yapamıyorum manuel olarak da ayarlayamadım bir türlü şimdilik bu sorunlarla karşılaştım ama kullanımı ve görselliği çok hoş vazgeçmeyi düşünmüyorum :D

tarikkeriman

Üye
Kurdum teşekkürler .

asdf47

Üye
arkadaslar bu yazlm içn güzel program ve widget linkleri atablrmsnz maxicepten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim öncelikle çok güzel stabil bi fw uzun süre değiştirmem gibi yeni güncellemeyi sen yapana kadar :) yalnız kullandıkça bi kaç sorunum oldu bunlardan birincisi nette dolaşırken nokia mağaza falan 5 dk sonra yeterli hafıza yok diyor ve atıyor bunu aynı anda müzik dinlerken webde gezemiyorum ram yeterli gelmiyor çözemedim birtürlü ikinci sıkıntı ise kendi browser ında yazılar pek okunaklı değil küçük ve okunmuyo ve son olarak kulaklığı taktığımda sorardı ne kulaklığı olsun diye şimdi sormuyor ve telefon konuşmalarını kulaklıkla yapamıyorum manuel olarak da ayarlayamadım bir türlü şimdilik bu sorunlarla karşılaştım ama kullanımı ve görselliği çok hoş vazgeçmeyi düşünmüyorum :D
Teşekkür ederim kardeşim...
03.03.2012 Olan sürümü yükledin dimi gece ekledim...
webde dolaşırken yetersiz hafıza diyorsa hafıza kartında yer olmadığından der kardeşim... çünkü hafıza kartına depolıyor... boşalta bilirsen hafıza kartını yer açarsan almıcaksın o hatayı.
müzik dinlerken webde gezememeni bakıcam ben almadım öyle hata gelçi yazılım atmaktan müzik dinleyemez oldum.. sizlerin sayesinde o hatalardan arınıcam... söylemen çok iyi oldu kardeşim...
web browserdayken ekrana 2 çift tıkla yakınlaşıcak yazılar :) onu kendin ayarlıyorsun kardeşim...
Kulaklık takılınca çıkan seçenekler menüsünü kapattım otomatik tanıması gerek... konuşmadada hata almamam lazım..
vazgeçmeyi düşünmüyorsan ne mutlu bana kardeşim güle güle kullan.... :)

----------Eklendi @ 21:38:29 ---------- Yazıldı @ 21:35:01 ----------

Kurdum teşekkürler .
Güle güle kullan kardeşim...

----------Eklendi @ 21:39:00 ---------- Yazıldı @ 21:38:29 ----------

arkadaslar bu yazlm içn güzel program ve widget linkleri atablrmsnz maxicepten

s60 v5 olan tüm widgetleri destekler kardeşim...

taskin__058

Üye
hakan kardeş anna varmı verimli bi versiyon elinde ? annanın şarjı ile bellenin arasında fark olurmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş anna varmı verimli bi versiyon elinde ? annanın şarjı ile bellenin arasında fark olurmu ?

sitede başka cfw ler var. dene istersen.... şarj olayı kullanıcıya bağlı bişe diyemem..

patr_10

patr_10

Üye
ben 14.02.2012 de yaptım onunla bunun arasındaki fark nedir

----------Eklendi @ 17:10:17 ---------- Yazıldı @ 17:09:30 ----------

​acil cevap bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ana sayfada açıklamalar yazıyor... boot ekranı eklendi hız artırıldı.. daha stabil çalışıyor hatalardan arındırıldı kardeşim..

patr_10

patr_10

Üye
tamam sağol hemen yapıyım o zaman

patr_10

patr_10

Üye
en çok işime sözlük yarıyodu eklemişsiniz

patr_10

patr_10

Üye
ben 4x4 menüyü indiriyorum buraya çıkart diyince arşiv bulunamadı diyo ne yapmam lazım

patr_10

patr_10

Üye
3x4 tede olmuyo doya iniyo ama çıkarılmıyoo

Üst Alt