haqanguven
Üye
sarj az mı gdyr ne?
3 weya 4 şarj btrp doldurduktan sonra şarj normale döner arkadaşlar.
sarj az mı gdyr ne?
kardeş hepsini yaptım Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 ama bunu bulmadım
onuda yaptım programı açıyom go ya bastım kapanıyo program başlamıyor
----------Eklendi @ 10:02:21 ---------- Yazıldı @ 09:55:37 ----------
yaptım kaç dkda biter
----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:02:21 ----------
arkadaşlar kç dkda biter
----------Eklendi @ 10:37:00 ---------- Yazıldı @ 10:25:52 ----------
lütfen söylermisinz kç dakikada biterrr
yalnız kullandıkça bi kaç sorunum oldu bunlardan birincisi nette dolaşırken nokia mağaza falan 5 dk sonra yeterli hafıza yok diyor ve atıyor bunu aynı anda müzik dinlerken webde gezemiyorum ram yeterli gelmiyor çözemedim birtürlü ikinci sıkıntı ise kendi browser ında yazılar pek okunaklı değil küçük ve okunmuyo ve son olarak kulaklığı taktığımda sorardı ne kulaklığı olsun diye şimdi sormuyor ve telefon konuşmalarını kulaklıkla yapamıyorum manuel olarak da ayarlayamadım bir türlü şimdilik bu sorunlarla karşılaştım ama kullanımı ve görselliği çok hoş vazgeçmeyi düşünmüyorum 
Teşekkür ederim kardeşim...hakan kardeşim öncelikle çok güzel stabil bi fw uzun süre değiştirmem gibi yeni güncellemeyi sen yapana kadaryalnız kullandıkça bi kaç sorunum oldu bunlardan birincisi nette dolaşırken nokia mağaza falan 5 dk sonra yeterli hafıza yok diyor ve atıyor bunu aynı anda müzik dinlerken webde gezemiyorum ram yeterli gelmiyor çözemedim birtürlü ikinci sıkıntı ise kendi browser ında yazılar pek okunaklı değil küçük ve okunmuyo ve son olarak kulaklığı taktığımda sorardı ne kulaklığı olsun diye şimdi sormuyor ve telefon konuşmalarını kulaklıkla yapamıyorum manuel olarak da ayarlayamadım bir türlü şimdilik bu sorunlarla karşılaştım ama kullanımı ve görselliği çok hoş vazgeçmeyi düşünmüyorum
![]()
onu kendin ayarlıyorsun kardeşim...
Güle güle kullan kardeşim...Kurdum teşekkürler .
arkadaslar bu yazlm içn güzel program ve widget linkleri atablrmsnz maxicepten
hakan kardeş anna varmı verimli bi versiyon elinde ? annanın şarjı ile bellenin arasında fark olurmu ?
Tamam Kardeşimtamam sağol hemen yapıyım o zaman
Çok istek oldu ekledim.. güle güle kullan...en çok işime sözlük yarıyodu eklemişsiniz
Biraz bekle bakayım kardeşim...ben 4x4 menüyü indiriyorum buraya çıkart diyince arşiv bulunamadı diyo ne yapmam lazım