5800 wireless adaptör olarak kulanılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
5800 wireless adaptör olarak kulanılırmı?
arkadaşlar başlıkta belittiğim gibi eve kablosuz modem aldım ama pc için wireless adaptörüm yok 5800 telefonumu wireles adaptör olarak kulaanabilirmiyim

sago4ever

sago4ever

Üye
wireless anteni(alıcısı) bulunan nokialar modem olabiliyolar 5800 olur bence :oke:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
olur da nasıl olur önemli olan bu

Utku

Utku

Üye
telefonu boşuna ısıtma git al bir tane

arslan0660

Üye
arkadaşım şimdi tam anlayamadım ama bildiğim kadarını söyleyim
eğer senin wrilles modemin varsa ona cep telefonundan bağlana bilirsin daha sonrada nokia pc suite programı aracılığı ile PC’nizi İnternet’e telefonunuzu kullanarak bağlayın. seçeneği ile bağlana bilirsin diye düşünüyorum
benim cep telefonunda internetim var bu program aracılığı ile cep telefonundaki interneti kullanarak bilgisayarıda internete rahatlıkla bağlayıp kullanıyorum
ayrıca eğer bilgisayarında bluetood var ise wrilles modem almak istemiyorsan nokia cihazınla wrilles ile internete bağlandıktan sonra (wrilles li modem üzerinden) pc suite programını kullanarak da bluetood üzerinden bilgisayarını kablo bağlantısı dahi yapmadan internete bağlaya bilirsin denemedim ama mantıken olur diye düşünüyorum

AlpReis

AlpReis

Üye
Bu işlemi yapmak istiyorum ama inşallah olur...

punqermojo

Üye
Nokianın nerdeyse her modeli modem olarak kullanılıyor pc suite yükle tavsiye ederim

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
bilende konuşuyo bilmeyende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt