5800 wifi işkencesi<<<

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ufuk anlatmış..

cabbar007

cabbar007

Üye
Versiyonum v31,0,101 son versiyon sanırım bu.Bir şey soracağım sertifika için forumda anlatılan olayı yapmıştım telefonda.Onu baştan mı yapacağım formattan sonra
evet baştann

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
herşey için teşekkür ederim her ikinizede akşam sonucu belirtirim.

rafi1994

rafi1994

Üye
anlamadım ben 5800 ı 7 ay kullandım benden iyi bilecek yok bu sitede..sen bilirsin yardım istemiyorsun anlaşılan..

Nadir abinin sadece 5800 bırak bilmediği konu yoktur.Forumdada onu geçecek kimse olmazzda olamazdaaa

Godfather

Godfather

Üye
Ya kullanma hatalarındanda oluyor ben 5800 de kullandım şimdi n81 wi-fi de hiç sıkıntı yaşamadım...
Sen zaten bilgisayardaki kadar hıp hızlı gezmek bekliyorsa boş yere beklersin o kadar hızlı dolaşamazsın nette :oke:

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
formatı yaptım.Kendim dışında ki wifi'leri filtreledim.Veri akışı sınırsızda ama yne aynı tas aynı hamam.

--------------- Ekleme ---------------

Nadir abinin sadece 5800 bırak bilmediği konu yoktur.Forumdada onu geçecek kimse olmazzda olamazdaaa

Yahu ben ilk mesajımdan sonra anlamsız yazana tepki gösterdim ondan sınrada aşağıda açıkladım.Nadir beye bir söz söylemedim.Konu geride kalmış hala laf ediliyor.Ben olayı açıkladım ama nafile.

ben sertifika yapmıştım daha önce opda web sıtesınden.Anlatım var dı maxi cepte.Formatladım şimdi yine şifremle giriş yapıp imei numaramı seçip hellox die bir dosya çektim.Öyle yapmam yazılmış ama telefon yüklemiyor sertifika sorunu veriyor.Ne yapmam lazım.Kusra bakmayın çok soru sordum ama

nadir bey serftifika için ne yapacağız.Yardım edemezmisniz acaba.Bir link vermişsiniz başka konuda ordan mı yapacağım bir yardımcı olsanız kala kaldım böyle.

t_garret

Üye
msn kuruluysa onu aç bağlantı ayarlarından senin modemi seç..ayrıca ben hep kendi opertör bağlantısını silerdim..bence sende öyle yap.bağlantı ayarlarından seçeneklere girip onları sil..

Merhaba Nadir bey,

internet
web
secenekler
ayarlar
genel
erişim noktasını her zaman sor u sectim.

tekrar baglanmak istedim yine aynı sekilde bana bişey sormadan avea internet ile baglanmaya calışıyor kapamak zorunda kalıyorum kontorlerimin düşmemesi için.

ayrıca az once yine forumda bulunan windowslive'i indirip yukledim sorunsuz çalışıyor wlan dan baglanıp kullanabiliyorum. adress;

Ama MSN girip baktıgımda operatorun internet servisini silecegim baglantı ayarını bulamadım

internet i tamamen wlandan nasıl kullanacagım? yardımcı olursanız sevinirim

pruva

Üye
5800 sorunlu bir cihaz ikinci telefon olarak alıpta sadece 2 gun katlanabilmistim ona

t_garret

Üye
nadir bey?

Bosnalı86

Üye
Merhaba Nadir bey,

internet
web
secenekler
ayarlar
genel
erişim noktasını her zaman sor u sectim.

tekrar baglanmak istedim yine aynı sekilde bana bişey sormadan avea internet ile baglanmaya calışıyor kapamak zorunda kalıyorum kontorlerimin düşmemesi için.

ayrıca az once yine forumda bulunan windowslive'i indirip yukledim sorunsuz çalışıyor wlan dan baglanıp kullanabiliyorum. adress;

Ama MSN girip baktıgımda operatorun internet servisini silecegim baglantı ayarını bulamadım

internet i tamamen wlandan nasıl kullanacagım? yardımcı olursanız sevinirim

Dostum öncelikle ayarlar<bağlantı<hedefler<internet bu yolu takip et,
Orada kendi operator bağlantını göreceksin,üzerine bir kez dokun seçeneklerden ''sil'' de, sorununu tamamen halletmiş olacaksın :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sessiz123 cevap vermiş..

mrtreis06

Üye
slm hocam msn filan ovi den geç kuruyor baya bi beklemen lazım yani sorun yok yükle de başka işlem yapma bekle.

t_garret

Üye
tesekkurler nadir bey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil canım..

suat4442

suat4442

Üye
lütfen yardım acil.... opda sitesinden 5800 v50 mi sertifikalandırdıktan sonra telefonum wlan bağlantısında her girip çıktığımda şifre istiyor ve bağlantı donup duruyor sadece beyaz bir sayfa görünüyor ... telefonumu tekrar nasıl versiyon atabilirim yada nasıl sertifikamı iptal ettirebilirim... 7370 yaparak format attım ama olmuyor.... sertifikayıda hiç kimseye tavsiye etmiyorum ... telefonum windows vista işletim sistemi gibi bazı programlarda sertifika soruyor ve çoook kasıntı oldu.... lütfen yardımcı olun arkadaşlar....

Takipçi Satın Al

Üst Alt