5800 wifi işkencesi<<<

Sponsorlu Bağlantılar

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
5800 wifi işkencesi<<<
Telefonu alalı 1 hafta oluyor ve ben fıtık olmak üzreyim.Telefonu wifi'den bağlayıp ovi'ye giriyorum bir iki sayfa açıyorum.Sonrası işkence kah açıyor kahj bekletiyor.Opera kurdum ondada benzer olay var.Nedir sorun anlamadım.Ovi'den msn indirip kuramadım deli olmak üzreyim.Bu normelmi yoksa değil mi?Yada ne yapmam lazım.Teşekkür ederim şimdiden

didyou

Üye
5800 bizim arkadaşlardada var ve baya sorunlu telefon :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bağlantı ayarlarına gir veri araması olacak onu bul süreyi sınırsız yap..

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
Benim probemimden yaşayanlar ve yardımcı olabileceklerin tavsiyesi daha makbule geçer.Forum da msj atmak olsun diye msj atarak rütbe yükseltmeye çalışanların,konuyla pek alakası olmuyoır maalesef.:bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Benim probemimden yaşayanlar ve yardımcı olabileceklerin tavsiyesi daha makbule geçer.Forum da msj atmak olsun diye msj atarak rütbe yükseltmeye çalışanların,konuyla pek alakası olmuyoır maalesef.:bann:
anlamadım ben 5800 ı 7 ay kullandım benden iyi bilecek yok bu sitede..sen bilirsin yardım istemiyorsun anlaşılan..

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım ben 5800 ı 7 ay kullandım benden iyi bilecek yok bu sitede..sen bilirsin yardım istemiyorsun anlaşılan..

Sana demedim dostum.Yukarda ki arkadaştan bahsediyorum.Senin dediğin işlemi uyguladım gezemiyorum düzgünce.

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım ilk önce sevileyi konuş bilip bilmeden insanlara saygısızlık yapma ve 5800 ı kötüleme nadir hoca açıklamasını yapmış anlamak istemiyorsun anlaşılan :)

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
Ben yardımcı olan arkadaşa laf etmedim.Ben tepkii anşamsız yazan arkadaşa belirtirken o arkadaş araya yazmış.Lütfen dikkat edelim.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buraya bakabilirsin..tamam neyse..telefona hard format at..sonra bağlantı ayarlarından dediğim ayarı yap..bu arada telefonunun yazılımı kaç?

Telefon yazılımını şimdi bulamadım fakat son yazılım yüklü olması lazım.Daha yeni telefon buna rğmen hard format mı atayım?

cabbar007

cabbar007

Üye
bu sorun bende yok ek bir işlem yapmadım muhtemelen bağlandığın bağlantıda problem vardır veya nadir hocanın dediğini yapıp deneyebilirisin ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet... bu arada bağlantı ayarlarına gir wlanı aç..orda ne kadar kayıtlı ağ varsa sil sonra senin modemi yeniden tanıt..yazılım sürümüne bakman için *#0000# yapman kerekiyor..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ilk önce sevileyi konuş bilip bilmeden insanlara saygısızlık yapma ve 5800 ı kötüleme nadir hoca açıklamasını yapmış anlamak istemiyorsun anlaşılan :)
Ufukçuğum sağol sakin..:ehe

cabbar007

cabbar007

Üye
tamam usta kusura bakma:D:D

t_garret

Üye
evde kablosuz internetim var. 5800 xm de wlan dan baglantı yapıyorum. google da hotmaili aratıyorum ve google sonucları gosteriyor buraya kadar bir sorun yok ama google daki sonuclardan hotmaile tıkladıgım zaman, wlan degilde kullandıgım operatorun internetini kullanmaya başlıyor ve kontorlerim gidiyor, interneti tamamen wlandan nasıl kullanacagım? acaba ayarlarınımı yanlış yapıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım menüye gir daha sonra internete gir webe tıkla seçenekler .. ayarlar.. daha sonra genele gir erişim noktasını her zmana sor yap sorduğundada modemini seç selametle : )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evde kablosuz internetim var. 5800 xm de wlan dan baglantı yapıyorum. google da hotmaili aratıyorum ve google sonucları gosteriyor buraya kadar bir sorun yok ama google daki sonuclardan hotmaile tıkladıgım zaman, wlan degilde kullandıgım operatorun internetini kullanmaya başlıyor ve kontorlerim gidiyor, interneti tamamen wlandan nasıl kullanacagım? acaba ayarlarınımı yanlış yapıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
msn kuruluysa onu aç bağlantı ayarlarından senin modemi seç..ayrıca ben hep kendi opertör bağlantısını silerdim..bence sende öyle yap.bağlantı ayarlarından seçeneklere girip onları sil..

t_garret

Üye
tesekkurler arkadasım

kardes avea operatorun internetini nasıl silecegimi daha ayrıntılı soyleyebilirmisin ilk kez boyle bi telefon kullanıyorumda devamlı avea ya baglanıyor ve konturum gidiyor MSn kurulu degil..

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
Nadir bey format nasıl atılıcak bktım nette ama bir işe başladık mı o şnsanla devam etmek en doğrusu.Birde versiyonum son mu güncellememe gerek varmı tavsiyenizi bekliyuorum.Teşekkür ederim

cabbar007

cabbar007

Üye
format işlemi için telefonu kapat daha sonra yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+ve açma tuşuna basılı tut pin sorgusuna kadar kıpırdatma daha sonra pini gir bölge seçimini sorucak türkiyeyi seç versiyonun kaç olduğunu bilmiyorum son sürüm .101 telefondan bakabilirsin kaçıncı sürüm olduğuna ayarlara gir orda var

sencera

sencera

Üye
    Konu Sahibi
format işlemi için telefonu kapat daha sonra yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+ve açma tuşuna basılı tut pin sorgusuna kadar kıpırdatma daha sonra pini gir bölge seçimini sorucak türkiyeyi seç versiyonun kaç olduğunu bilmiyorum son sürüm .101 telefondan bakabilirsin kaçıncı sürüm olduğuna ayarlara gir orda var

Versiyonum v31,0,101 son versiyon sanırım bu.Bir şey soracağım sertifika için forumda anlatılan olayı yapmıştım telefonda.Onu baştan mı yapacağım formattan sonra

Takipçi Satın Al

Üst Alt