5800 Video Çekerken Yanan Kırmızı Işık Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

rrtt1995

rrtt1995

Üye
    Konu Sahibi
5800 Video Çekerken Yanan Kırmızı Işık Sorunu?
Başlıktada belirttiğim gibi video çekerken yanan ışığın kapatılması mümkünmüdür..?
Forumu araştırsan soruna yanıt alabilirdin diyecek arkadaşlarım rompatcher ile yapıldığını bende biliyorum fakat rompatcheri yükledim çalıştıramadım..5800 bu arada telefonum...Sizden cevap bekliyorum...:hmmm:hmmm

furkan5800

furkan5800

Üye
arkdşlaşım flşı açarsan kırmızı ışık kapanır:ehe

e1ektronick

e1ektronick

Üye
:ehe kamera karsisindaki kendinin videoya cekildigini anlamasin diye adam sana soru soruyo senin verdigin cevaba bak...:ehe

gelelim asil cevaba kardesim ROMPatcher'i herhangi bir cfw yazilimi jaf programi ile telefona flashladiktan sonra telefon yazilimi ya ROMPatcher ile birlikte verilen iki adet yama ile hacklenir ya da sisteme onceden enjekte edilerek ROMPatcher'e gerek kalmaz (aslinda diger yamalari kullanmak icin gerek vardir mesela senin dedigin kamera ile video cekerken kirmizi isigin yanmasini onlemek icin)

yani bir sekilde hackli cfw yukluyosun telefona. sonra istedigini elde etmek icin yamayi burdan biri sana bir servere yukleyip sana linkini veriyor ya da forumdaki yerini belirtiyor ve sen o yamayi indirim ROMPacher icine atip isaretliyor ve seceneklerden otomatik etkinlestirilmesini sagliysun. you know?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
you know ? :D are you understand me? diyecektin heralde :D

SilentOne

SilentOne

Üye
?????????????????????????

rrtt1995

rrtt1995

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemek dışında bir şekilde olmuyormu? Birsürü oyun-program yüklemiştim?

--------------- Ekleme ---------------

onu bizde biliyoruz :):D tavsiye için saol fakat herhangi bir ışık yanmaması lazım...:)

SilentOne

SilentOne

Üye
rompacherdan oluyor die biliyom kırmızı ışık kapanması

serkanoloji

serkanoloji

Üye
arkadaşlar bu konuyu detaylı şekilde anlatabilirmisiniz.benim telefonum n958gb hackledim.sertifikasız bütün proları yükleyebiliyorum.burdan yola çıkarak bu kırmızı ışığı nasıl kapatırım.teşekkürler.

cvitae

Üye
Hacklemek dışında bir şekilde olmuyormu? Birsürü oyun-program yüklemiştim?

olmaz arkadaşım telin fw versiyonu ne(*#0000# yap) bi araştır ve hellox kırabiliyorsa hellox i sertifikalayıp dene ama hellox de bütün fw leri hackleyemiyor haberin ola..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşlar bu konuyu detaylı şekilde anlatabilirmisiniz.benim telefonum n958gb hackledim.sertifikasız bütün proları yükleyebiliyorum.burdan yola çıkarak bu kırmızı ışığı nasıl kapatırım.teşekkürler.

Arkadaşım Ropmpatcher+ ı kur ardından " remove red LED " isimli patchi telefonundaki D:/patches klasörüne at.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ole bişiler yapıcan

serkanoloji

serkanoloji

Üye
Arkadaşım Ropmpatcher+ ı kur ardından " remove red LED " isimli patchi telefonundaki D:/patches klasörüne at.

rompacther i kurdum fakat bu bahsettiğin remove red LED isimli patch dosyası nı nerden buluruz.:off:

serkanoloji

serkanoloji

Üye
ustteki yazıya cevap verecek biri yokmu.yada rom patcher nasıl kullanılır anlatacak birisi yokmu.

Strange

Strange

Üye
bada lzım

ageto

Üye
you know ? :D are you understand me? diyecektin heralde :D
hayır doğru kullanmış gerçektende okadar anlattıktan sonra söylenecek tekşey "you know" dur.(halk dili)

Bu arada harika bir yöntem buldum kırmızı ışık için - siyah elektrikçi bandını üstüne yapıştırınca ışık yanmıyor :)))))

Ayrıntı vereyim : arka kapağı çıkarın flaş ledlerinin arasında küçücük bir malzeme var o işte meşhur kırmızı ışık ledi onun üzerini kapatacak şekilde ilgili bandı yapıştırırsanın birkaç kat olabilir işte size gizli kamera :))))

Üst Alt