Süleyman
Üye
hem 60 hem 3 var ya![]()

hem 60 hem 3 var ya![]()

merhaba ben internetten video izleyemiyorum youtube harici ondan başka hiçbiryerde izleyemiyorum opera miniyi 5800 indirsek izleyebilirmiyiz bana nasıl yapmam gerektiğini ve nasıl opera miniyi bula bileceğimi söylermisin teşekkürler
- - - Eklendi - - -
lütfen bir cevap
5800 ı nasıl hackleyebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz pc den mi oluyor yoksa direk telefondan da yapılabiliyor mu
çok komik dimi , hayatımda ilk defa nokia kullanıyorum ve nerden bilebilirim ki v3 ün başka bişey olduğunu evet dediğiniz gibi hem 60 hem 3 ün olması beni bu düşünceye sevketti. gayet de mantıklı bir düşünceydi
5800 ı nasıl hackleyebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz pc den mi oluyor yoksa direk telefondan da yapılabiliyor mu
merhaba ben nokia c5 03 için yeni ev ekranı teması arıyorum, nerden bulabilirim
5800 sorularım
1-şimdi E:video klaösüründe videolarım var.videoyu tıklıyorum 5 saniye falan bekliyor ve uc browser 8,5 sürümü açılıyor o anda bir ekran çıkıyor internete bağlanmak için seçenekler sunuyor bunun çıkmasının nasıl önlerim ve videoyu daha hızlı nasıl açarım.
2-E: ye bir çok uyugulama program indirdim ama şimdi neredeler bilmiyorum.uninstalking çalıştırıyorum hepsi gözüküyr e de.peki nerede nasıl ulaşabilir ve çalıştırabilirim.uzun zamamn çalışmayanprogram kendini engelliyormu geriye mi atıyor.
3-bir arkdaş efeeckt diye temalar yüklemiş bende onu e:tema klasörüne yükledim peki bu temalrı nasıl aktif hale getirebilirim.bunlar uygulama değilmiş.
ayarlar da gözüküyor mu temaselamun aleykum arkadaslar. Benim su soruna bi care bulabilirsek sevinecem. Simdi benim 5800 tel var dune kadar youtube de flash playerle sorunsuz video izliyordum artik izleyemiyorum. Youtbe de bi videoya tikladigimda altinda (switch to standart video player beta) diye bi link cikiyordu ona tiklayip rahatca izliyordum ama artik o cikmiyor. Acaba youtube telden flash player desteginimi cekti. Varsa bunu bi cozumu yardim lutfen.

S.a kardesim bn de 58 00 var ama cfw kuramiorum..nasil kurablirim?
merhaba arkadaşım ben access app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,
ben bu lanet telefonu aldım alalı 2 sene oldu 7 kere garantiye gitti swat değişimi yapılıp geri gönderildi en sonunda ama yine bir halta yaramadı. problem her neden oluyorsa kameraya giriyorum tam foto çekmek için düğmeye basıyorum telefon kapanıyor . bataryayı çıkartıp tekrar takana kadar telefon açılmıyor. 7 kere garantiye verdim bir halt olmadı nokia kendi ürettiği telefonun hiç bir haltından anlamıyor. garanti dolalı 2 ay oldu telefon aynı problemi yeniden veriyor ne yapmalıyım.......![]()
foursquare'e girerken network session error hatası veriyo çözümü ne
selamun aleykum arkadaslar. Benim su soruna bi care bulabilirsek sevinecem. Simdi benim 5800 tel var dune kadar youtube de flash playerle sorunsuz video izliyordum artik izleyemiyorum. Youtbe de bi videoya tikladigimda altinda (switch to standart video player beta) diye bi link cikiyordu ona tiklayip rahatca izliyordum ama artik o cikmiyor. Acaba youtube telden flash player desteginimi cekti. Varsa bunu bi cozumu yardim lutfen.