5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 için Ndrive yükledim. sertifika ile ilgili sorun yüzünden çalıştıramıyorum. Ayrıca haritalarda gps e bağlanamıyor. yardımcı olursanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

5800 XM için Ndrive yükledim. sertifika ile ilgili sorun yüzünden çalıştıramıyorum. Ayrıca haritalarda gps e bağlanamıyor. yardımcı olursanız sevinirim

3 dakikada hack konusu ile telefonu hack edin gitsin. Hack etmenin bir zararı yoktur.

Açık alanda navigasyona bağlanmayı deneyin birde.

MuRti20

Üye
telefondaki mağazadan hiçbir indirme yapamıyorum ama bilgisayar üzerinden suit ile indirebiliyorum ne yapmalıyım? yardımlarınız için teşekkürler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefondaki mağazadan hiçbir indirme yapamıyorum ama bilgisayar üzerinden suit ile indirebiliyorum ne yapmalıyım? yardımlarınız için teşekkürler.

Ovi mağaza programını güncelleyin ve ücretsiz üyelik oluşturup o şekilde program ile bağlanın.

lamekos

Üye
Samsung omnia i8910 kullanıcısıyım. x-plore 1.51 kullanıyodum. Program açılmamaya başladı basıyorum tekrar menüye dönüyor. Kaldırıp yeniden yükledim yine aynı sorun var. Telefonum sanırım hacksiz. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Samsung omnia i8910 kullanıcısıyım. x-plore 1.51 kullanıyodum. Program açılmamaya başladı basıyorum tekrar menüye dönüyor. Kaldırıp yeniden yükledim yine aynı sorun var. Telefonum sanırım hacksiz. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Xplore uygulaması ile çakışan başka uygulama var sanırım.
Xplore yerine başka dosya yönetici programı yükleyin : örneğin twinfiles gibi.

Gene hata alırsanız telefona yedek oluşturup hard format atmanızı tavsiye ederim. Birde çok fazla uygulama oyun kurup kaldırmayın.

namiq33

Üye
benimde bir sorum olacak.telefonum c5 06 raging thunder,toon warz gibi oyunlar kuruyorum ama oyun acilmiyo.bu problemle cozum varmi

- - - Eklendi - - -

merhaba.c5 06 icin toonwarz, raging thunder gibi oyunlar kuruyorum ama acilmiyor.bu sorunla ilgili patch veya program varmi ?yardim ederseniz sevinirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benimde bir sorum olacak.telefonum c5 06 raging thunder,toon warz gibi oyunlar kuruyorum ama oyun acilmiyo.bu problemle cozum varmi.
Telefonunuz hakkında bilgim yok. Ovi mağazadan indirin oyunları en garantili yol o olur.

mehmet022

Üye
qt mobility yükleyemiyorum neden 5800 tel hack li cevap lütfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Qt installer yüklediysen onun içinde Qt mobility yükleniyor, ayrıca mobility yüklemene gerek yok.

Ayrıca yüklenmiyor derken nasıl bir hata veriyor?

bladerasim

Üye
Ben telefon a x plore yüklüyorüm açılıyo sorunsuz çalışıyor
Aradan bir süre geçiyo programlar yükle kaldır diyorum kısaca
Daha sonra çalışan x plore açılmıyo
Acaba herhangi bir program yada oyun ile çakışıyor da mi açılan x plore açılmıyor nokia 5800 telim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben telefon a x plore yüklüyorüm açılıyo sorunsuz çalışıyor
Aradan bir süre geçiyo programlar yükle kaldır diyorum kısaca
Daha sonra çalışan x plore açılmıyo
Acaba herhangi bir program yada oyun ile çakışıyor da mi açılan x plore açılmıyor nokia 5800 telim

cracklı x-plore yüklüyorsundur, hani 3 sn. olmayan. Belli kullanımdan sonra yapıyor onlar.
Çift ikonlu olanlardan yükle, açılmadığı zaman diğer ikonu aç kapa ve kullanmaya devam et...

bladerasim

Üye
ama tel e hard format atıyorum o programi kuruyorum çalışıyo
Anlamadim
O dediğiniz nasıl oluyo ondan yüklesem

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Format atmana gerek yok ki kaldırıp tekrar kursan yine çalışır..

Dur çift ikolu link'i vereyim..

- - - Eklendi - - -

TIKLA

bladerasim

Üye
kaldırıp tekrar kurunca yine açılmıyor
Neyse sağol link için de teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

ahaa haa son bir şey daha verdiğin linkteki güncelleştirme hatası diyo
Yükleyemedim :)

- - - Eklendi - - -

:-) Bu sefer oldu ama
Öncekini kaldırmak gerekiyormuş
Kaldırıp o linkteki ni kurdum :) sağol

candan09

Üye
kardes c5-03 tel var ovi den bişey indiremiyorum giriyorum bişey indirmek için program seciyorum indir seceneği var ama soluk renkte tıklanmıyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kaldırıp tekrar kurunca yine açılmıyor
Neyse sağol link için de teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

ahaa haa son bir şey daha verdiğin linkteki güncelleştirme hatası diyo
Yükleyemedim :)

- - - Eklendi - - -

:-) Bu sefer oldu ama
Öncekini kaldırmak gerekiyormuş
Kaldırıp o linkteki ni kurdum :) sağol

Eyvallah...

- - - Eklendi - - -

kardes c5-03 tel var ovi den bişey indiremiyorum giriyorum bişey indirmek için program seciyorum indir seceneği var ama soluk renkte tıklanmıyo

oturum açık mı?

candan09

Üye
evet kardes acık sizde var mı bole problem

- - - Eklendi - - -

yorum yaza tıklayabiliyorum ama indire tıklayamıyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
evet kardes acık sizde var mı bole problem

- - - Eklendi - - -

yorum yaza tıklayabiliyorum ama indire tıklayamıyorum

uygulama yöneticisinde mağazayı kaldırıp tekrar yükle, olmazsa telefonun tarayıcısından direk http://store.ovi.mobi/ adresine girerek uygulama indire bilirsin.

Kaldırıp tekrar yükleyince düzelmesi lazım...

ayahn06

ayahn06

Üye
merhaba nokıa 5800 var okey oynamak ıstıyorum okey plus canlı onlıne oyun ınternet uzerınden bu telefon modelıyle mumkunmudur acaba tesekkur ederım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhaba nokıa 5800 var okey oynamak ıstıyorum okey plus canlı onlıne oyun ınternet uzerınden bu telefon modelıyle mumkunmudur acaba tesekkur ederım

Online Gamyun okey var kendi sitesinden indirebilirsin...

Üst Alt