5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
selam arkadaslar bana acıl n97 mini 8 gb flash player lazım lütfen yardım edın bıde bu telefon syınbal 60 kacı yaa

flash player eski sürüm yüklüdur. Maalesef yeni flash player yazılımı çıkmayaçak nokia ve adobe anlaşmadı sürece hayal kurmaya devam diyecez

symbian S60 V5 diye biliyorum telefonu.

- - - Eklendi - - -

5800 telefonunu açtıktan bi dakika sonra lock on apps diye bi yazı çıkıyo. ne yapmam gerek neden oluyo acil cevap verirseniz çok mutlu olurum o yazı çıktıktan sonra hiçbirşey yapamıyorum telefon öyle kalıyo :(
telefon rehberine yedekleme yapmışmıydın ? Yüklenmiş uygulamalardan biri telefonu kilitliyor olabilir. Hard format atman gerek anladığım kadarı ile.
Telefon kapalı iken şu tuşlara bas.
Yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu ve açma düğmesi telefon açılına kadar bırakma (15 20 saniye)

- - - Eklendi - - -

Ben bisey sorcam bn 5800 ma önceden navifrmden aldigim dosyalarla flaslama yoluyla yazilim attim ama

ama derken ?

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
5800

--------------- Ekleme ---------------

5800 kullanıcıları burada paylaşım yapsın:oke:

Kardeş X6 için alon mp3 player nasıldır yada sizin bir tavsiyeniz varmı music çalar olarak Şimdiden Tşk ederim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeş X6 için alon mp3 player nasıldır yada sizin bir tavsiyeniz varmı music çalar olarak Şimdiden Tşk ederim.
power mp3 programını öneririm güzeldir. Ben kullanıyorum birde ttpod player var bunlar işini görür.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
5230 Ekran renkleri birbirine giriyo tuş kilidini kapattığımda, bir çözümün var mi. (garantiye göndermek dışında.d)

balcolu

balcolu

Üye
Benimde bir sorum olacak turkselden bedava internetim var ayarlardan fln dns değiştirdim türkselin ama gen de youtubeyi yasaklı site gösteriyo bolt ise hata veriyo youtubede.

Kardeşim dns değştrmene gerek yok. Proxy den girersen sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü bende öyle giriyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bolt browser ekonomik nedenlerden dolayı kapandı. Bolt browser açılmaz. Ayrıca youtube dns değiştirmeden normal tarayıcı ile açılıyor artık ;)

- - - Eklendi - - -

5230 Ekran renkleri birbirine giriyo tuş kilidini kapattığımda, bir çözümün var mi. (garantiye göndermek dışında.d)

Telefonda yedekleme oluşturup hard format atmayı denediniz mi ? Yüklenen bazı oyun program gibi şeyler buna sebep olma ihtimali olabilir.

3891hasan

Üye
5800 a ücretsiz navigasyon yükleyicisi varsa gönderir misiniz Ben bulamadım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ndrive ve garmin var. Sana Ndrive önerebilirim. Kullanımı ve yüklemesi kolay. Link vereyim az müsade

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-ndrive-hakkinda-yardim-edin-629701.html#post4589937

kemsaf

kemsaf

Üye
5800ın son gvncellemsını yapamhyorum telefonumun rengh khrmızı nefn yapamhyorum

ahanpuf

ahanpuf

Üye
telefona bazı uygulamaları yuklerken güncelleştirme hatası diyo ve kapanıyo.bunun çözümü ne?(telefon en son sürüm)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800ın son gvncellemsını yapamhyorum telefonumun rengh khrmızı nefn yapamhyorum

bilgisayar ovi süite programı internet bağlantısı ve nokia usb kablosu varsa güncelleme yapmayı dene.
Ovi yi yükle. Telefondan yedek oluştur. Usb kablo ile telefonu usb den (ovi modu) bağla.
Oviden güncellemeler sekmesine git. Güncellemeleri denetlemeye başlayacak. Telefon yazılımı kısmında yeni yazılım mevcut görünce oraya bas 150 160 mb dosya indirip kuracak.
Yükleme yaparken programdaki yönergeleri takip et.

Eğerki güncelleme yapamaz isen navfirm ile güncelleme yapmayı dene. Sitede anlatımı mevcut.
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-programi-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html

Dip not : Arkadaş senin klavyede tuşlar eksik mi ? Bu şekilde yazmak için çok mu uğraşıyorsunuz ? Türkçe'miz gayet güzel bir dil. Kendini daha net ifade edebilirsin sanırım , yazarken azıcık özen göstermeni rica edeceğim.

facesiz

facesiz

Üye
telefonumdan ne zaman dosya indirmeye kalksam indirme hatası veriyor neden nasıl düzelte bilirim tel modeli nokia5228 yardım edersen çok sevinirim

kg001

Üye
internetten ne izlemeye calıssam sunucu baglantısi gerekiyor diyor youtube bile girmiyor lütfen yardımcı olsaniz

- - - Eklendi - - -

internetten ne izlemeye calıssam sunucu baglantısi gerekiyor diyor youtube bile girmiyor lütfen yardımcı olsaniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefonumdan ne zaman dosya indirmeye kalksam indirme hatası veriyor neden nasıl düzelte bilirim tel modeli nokia5228 yardım edersen çok sevinirim

başka bir browser ile indirme yapmayı denediniz mi ? eğer diğer browser ilede sorun yaşıyorsan soft yada hard format atmayı deneyebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

real player programını açın. Seçenekler > Ayarlar : Akış ayarlarına girin
Şebeke : bağlandığın erişim noktasıni seçin
örnek : vodafone internet
geri yapıp çıkın :) bir youtube videosu açıp izlemeyi deneyin :)

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
internetten sis formatında dosya indirince direkt dosyayı kuruyor onu kurmadan nasıl elde edebilirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ucbrowser ile download etmeyi denediniz mi ?

Eğer kendi browserî ile indiriyorsan telefona xplore programını kur ve dosya yüklemeden önce xplore ile o dosyayı arat. Bulunca hafıza kartına taşı.
Ama başka bir browser ile dosyayı indirmeni tavsiye ederim

aakmann

aakmann

Üye
telefonla ovi haritalara girdiğimde telefonun ekrtanının rengi gidip resety atıyor bide internette dolaşırken hafıza dolu diyor tel hafızası 43 mb noş adam akıllı internete giremiyorum ne yapmalıyım
yardımcı olursanız sevinirim ...

kg001

Üye
telimdeki şarkıları açamıyorum desteklenmiyor diyor yardımcı olabilirmisiniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefonla ovi haritalara girdiğimde telefonun ekrtanının rengi gidip resety atıyor bide internette dolaşırken hafıza dolu diyor tel hafızası 43 mb noş adam akıllı internete giremiyorum ne yapmalıyım
yardımcı olursanız sevinirim ...

telefona yedekleme yapın ve hard format atın. Harita güncellemesini yükleyin.
Yada Ndrive navigasyon programını kullanın.
Internette video izlemiyorsan eğer ucbrowser yada opera mini kullanın.

- - - Eklendi - - -

telimdeki şarkıları açamıyorum desteklenmiyor diyor yardımcı olabilirmisiniz

telefona xplore kurun ve dosya uzantısını kontrol edin. Mp3 değilse sonu yeniden isim verip sonuna .mp3 yazın.

Yada powermp3 programını kurun birde onla müzik dinlemeyi deneyin.

Üst Alt