5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba ben internetten video izleyemiyorum youtube harici ondan başka hiçbiryerde izleyemiyorum opera miniyi 5800 indirsek izleyebilirmiyiz bana nasıl yapmam gerektiğini ve nasıl opera miniyi bula bileceğimi söylermisin teşekkürler

- - - Eklendi - - -

lütfen bir cevap

Flash lite sürümü eski olduğu için kolay kolay video açmaz internetten.
Youtube ve google videolardan izleyebilirsin .

- - - Eklendi - - -

5800 ı nasıl hackleyebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz pc den mi oluyor yoksa direk telefondan da yapılabiliyor mu

3 dakikada hack konusu var. O konuyu oku hemen yapabilirsin.
Yazılım destekte en üst konu..

cetin48

Üye
Merhaba kardeşimin nokia 5800 telefonuna ovi haritalar güncellemesini yaptım. Fakat her şey bozuldu web bölümünde son girilen sayfalar yok oldu internet sayfası görünümü değişti nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz

ottomania090

Üye

çok komik dimi , hayatımda ilk defa nokia kullanıyorum ve nerden bilebilirim ki v3 ün başka bişey olduğunu evet dediğiniz gibi hem 60 hem 3 ün olması beni bu düşünceye sevketti. gayet de mantıklı bir düşünceydi

Süleyman

Süleyman

Üye
çok komik dimi , hayatımda ilk defa nokia kullanıyorum ve nerden bilebilirim ki v3 ün başka bişey olduğunu evet dediğiniz gibi hem 60 hem 3 ün olması beni bu düşünceye sevketti. gayet de mantıklı bir düşünceydi

hemen celallenme. Altı üstü bi güldük. Ayrıca evet çok komikti. Sizin mantığınızla v50 s60v5 oluyor. O zaman v60 da s60v6 olur.
Karıştırabilirsiniz ona birşey diyemem açıklamasınıda yaptım zaten.

Mavi2580

Mavi2580

Üye
5800 ı nasıl hackleyebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz pc den mi oluyor yoksa direk telefondan da yapılabiliyor mu

Forumda arama yap, sorunun cevabını ayrıntısıyla anlatımlı olarak bulabilirsin

n73balikesir

Üye
5800 sorularım
1-şimdi E:video klaösüründe videolarım var.videoyu tıklıyorum 5 saniye falan bekliyor ve uc browser 8,5 sürümü açılıyor o anda bir ekran çıkıyor internete bağlanmak için seçenekler sunuyor bunun çıkmasının nasıl önlerim ve videoyu daha hızlı nasıl açarım.
2-E: ye bir çok uyugulama program indirdim ama şimdi neredeler bilmiyorum.uninstalking çalıştırıyorum hepsi gözüküyr e de.peki nerede nasıl ulaşabilir ve çalıştırabilirim.uzun zamamn çalışmayanprogram kendini engelliyormu geriye mi atıyor.
3-bir arkdaş efeeckt diye temalar yüklemiş bende onu e:tema klasörüne yükledim peki bu temalrı nasıl aktif hale getirebilirim.bunlar uygulama değilmiş.

Fatih Akal

Üye
merhaba ben nokia c5 03 için yeni ev ekranı teması arıyorum, nerden bulabilirim

codblackops2

codblackops2

Üye
5800 sorularım
1-şimdi E:video klaösüründe videolarım var.videoyu tıklıyorum 5 saniye falan bekliyor ve uc browser 8,5 sürümü açılıyor o anda bir ekran çıkıyor internete bağlanmak için seçenekler sunuyor bunun çıkmasının nasıl önlerim ve videoyu daha hızlı nasıl açarım.
2-E: ye bir çok uyugulama program indirdim ama şimdi neredeler bilmiyorum.uninstalking çalıştırıyorum hepsi gözüküyr e de.peki nerede nasıl ulaşabilir ve çalıştırabilirim.uzun zamamn çalışmayanprogram kendini engelliyormu geriye mi atıyor.
3-bir arkdaş efeeckt diye temalar yüklemiş bende onu e:tema klasörüne yükledim peki bu temalrı nasıl aktif hale getirebilirim.bunlar uygulama değilmiş.

1-REAL player kullanın olmazsa uc browserda internete bağlnyor yazısı çıkarken sağ altta atla butonu var ona tıklayın.
2-marketten indirdiyseniz kaydetmez direk yükler.
3-garip birşey :hmmm ayarlar da gözüküyor mu tema

smtcn123

Üye
nokia 5800 flash yaptıktan sonra açma/kapama tuşuna basınca tıtrıyor ve jaf ile flashlarken çok sayıda silme sonucu:1700 çıkıyor.Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

koohun

Üye
selamun aleykum arkadaslar. Benim su soruna bi care bulabilirsek sevinecem. Simdi benim 5800 tel var dune kadar youtube de flash playerle sorunsuz video izliyordum artik izleyemiyorum. Youtbe de bi videoya tikladigimda altinda (switch to standart video player beta) diye bi link cikiyordu ona tiklayip rahatca izliyordum ama artik o cikmiyor. Acaba youtube telden flash player desteginimi cekti. Varsa bunu bi cozumu yardim lutfen.

semihguney

semihguney

Üye
selamun aleykum arkadaslar. Benim su soruna bi care bulabilirsek sevinecem. Simdi benim 5800 tel var dune kadar youtube de flash playerle sorunsuz video izliyordum artik izleyemiyorum. Youtbe de bi videoya tikladigimda altinda (switch to standart video player beta) diye bi link cikiyordu ona tiklayip rahatca izliyordum ama artik o cikmiyor. Acaba youtube telden flash player desteginimi cekti. Varsa bunu bi cozumu yardim lutfen.

flash playere falan gerek yok aslında , opera ile direk youtubeden izleyebilirsin

koohun

Üye
operaylada ayni sorun var kardes. O videonun altindaki link kalkti nasil olduysa anlamadim. Bi link daha var ondada real playerle aciyo ama hem goruntu bozuk hemde ses takiliyo onda

bulentk13

Üye
foursquare'e girerken network session error hatası veriyo çözümü ne

_RYUK_

_RYUK_

Üye
merhaba arkadaşım ben access app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,

kurtx428

Üye
S.a kardesim bn de 58 00 var ama cfw kuramiorum..nasil kurablirim?

evrenyaman

Üye
ben bu lanet telefonu aldım alalı 2 sene oldu 7 kere garantiye gitti swat değişimi yapılıp geri gönderildi en sonunda ama yine bir halta yaramadı. problem her neden oluyorsa kameraya giriyorum tam foto çekmek için düğmeye basıyorum telefon kapanıyor . bataryayı çıkartıp tekrar takana kadar telefon açılmıyor. 7 kere garantiye verdim bir halt olmadı nokia kendi ürettiği telefonun hiç bir haltından anlamıyor. garanti dolalı 2 ay oldu telefon aynı problemi yeniden veriyor ne yapmalıyım....... :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
S.a kardesim bn de 58 00 var ama cfw kuramiorum..nasil kurablirim?

ofw ve cfw bölümüne göz atın. Link vereceğim.

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşım ben access app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,

modlama yapan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir. Orada konu açıp sorun bence.

- - - Eklendi - - -

ben bu lanet telefonu aldım alalı 2 sene oldu 7 kere garantiye gitti swat değişimi yapılıp geri gönderildi en sonunda ama yine bir halta yaramadı. problem her neden oluyorsa kameraya giriyorum tam foto çekmek için düğmeye basıyorum telefon kapanıyor . bataryayı çıkartıp tekrar takana kadar telefon açılmıyor. 7 kere garantiye verdim bir halt olmadı nokia kendi ürettiği telefonun hiç bir haltından anlamıyor. garanti dolalı 2 ay oldu telefon aynı problemi yeniden veriyor ne yapmalıyım....... :(

garantinin bitmesi kötü olmuş. Aynı arızayı 3 kere yada daha fazla farklı arızaların meydana gelmesi durumunda hatalı ve kusurlu ürün kapsamında ya para iadesi yada farklı bir telefon (eş değer) talep etme hakkınız vardı. Genede tüketici mahkemeleri yada tüketici koruma derneklerine bir baş vurun derim.

- - - Eklendi - - -

foursquare'e girerken network session error hatası veriyo çözümü ne

bağlantı ayarlarını kontrol edin isterseniz. Birde programda ayarlardan bağlantı noktanızı internet olarak seçin.

- - - Eklendi - - -

flash lite sürümlerimiz bayağı eskidi ve artık desteklemiyor sanırım. Real player ile izleyebiliyoruz.
Real player programında ayarlara girip şebeke bağlantısı olarak internet bağlantısını seçin.

88darkness88

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800xm telefonum var ama bir türlü foursquare yükleyemedim forumda okudum bütüm qt bileşenlerinin serilerini yükledim (telefon hafızasıan yükledim) teli açtım kapadım ama foursquare yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra yüklenemedi diyor nasıl yapıcam yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt