5800 v70 Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeş sağol

lgkg300

lgkg300

Üye
Android symbiani öldürdü. gün geçtikçe kan kaybediyor bana göre. yeni yazilim çıkarsalar bile symbiana dönüş olmaz hele de android ile tanısanlar hiç dönmez. androide terfi edip de symbianin arkasında rahmet okuyani görmedim şimdiye kadar. kullandıkları cümle şu: neden androide terfi etmedim ah kafam :D )

Yani demem o ki maxicepliler symbian a yeni yazilim gelse ne olur gelmese ne olur. velev ki geldi dokunmatik hassasiyeti artiracaklar bir mucize olursa flash player desteği... fazla birşey beklemeyin hayal kırıklığına uğramamak için...

eğer paraniz varsa androide geçin bana hak vereceksiniz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaş haklı. Parası olan androide geçer.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben telefonumdan gayet memnunum. Facebook video izleyecem yada facebook oyun oynayacağım diye android android sayıklamama gerek yok.
Telefon dediğin alo dedirtir , menüsü kolay ve kullanışlı olur , keyif yaparsın (müzik dinle arada fotoğraf çek) , 300 liralık bir symbian bana bunu veriyor.
Gidip niye 1500 liralik android yada Iphone alayım ki !

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Silinen Üye 94869
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ben telefonumdan gayet memnunum. Facebook video izleyecem yada facebook oyun oynayacağım diye android android sayıklamama gerek yok.
Telefon dediğin alo dedirtir , menüsü kolay ve kullanışlı olur , keyif yaparsın (müzik dinle arada fotoğraf çek) , 300 liralık bir symbian bana bunu veriyor.
Gidip niye 1500 liralik android yada Iphone alayım ki !
Zevkler ve Renkler tartışılmaz...

famemonster16

famemonster16

Üye
Arkadaşlar ben Nokiaya mail attım. Güncelleme gelecek mi en azından kişiselleştirilebilir ev ekranı gelsin vb. şeyler yazdım. Nokia Destek gerçekten harika pazar günü olmasına rağmen 1 saat sonra aradılar. Herneyse konuya dönelim
Mailde 5800 ve diğer s60v5 telefonlar için anna veya belle güncelleştirmeleri gelecek mi diye yazmıştım. Aradıklarında "5800 için en son çıkan güncelleme versiyon 60 güncellemesidir. anna veya belle güncelleme geleceği hakkında şuanda bir bilgimiz yok eğer gelirse internet sitemizden bilgi vereceğiz. İsterseniz Nokia Suite ile güncelleştirmeleri kontrol edebilirsiniz. dedi.
Sonra ben de internette cfwler var onları yükleyince ev ekranları geliyor n97 gibi dedim. adam da "custom firmwareler için herhangi bir destek sunmuyoruz çünkü onları nokia yapmıyor. Kişiselleştirilebilir ev ekranlarının gelmesi ile de bir bilgimiz yok şuan için.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sonuç: Sıfıra sıfır elde var sıfır.

ceyhuncu

Üye
Eğer telefonun işlemci hızı 510 yapılsa bellenin çoklu ev ekranlarını entegre ederler belleden farkı kalmaz :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnanmayın ya biri V60 için sallamıştı o da tutmadı :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt