5800 v60 yazılım güncelleme önemli...

Sponsorlu Bağlantılar

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
Peki arkadaşlar buna ne diyeceksiniz.

Uploaded with

bu resmi sen mi çektin bendeki navifirm de çıkmıyor ? fake olmasın

ßUr@k

ßUr@k

Üye
Allah allah:s

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
resmi nerden buLdugunu soyLemedn

eerdogan85

eerdogan85

Üye
----------

Davulbaz

Davulbaz

Üye
allahım sana geliyorum!!!

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
iLginc sadece sende cikTi :s indirebiLiyormusn dosyaLari ?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
eerdogan85 yükledin mi peki v60ı ?

Ferzan

Ferzan

Üye
sen çekmişsen görünmeyen arkadaşlarına v60 upload edersin artık :D ben 5800 kullanmıyorum ama geliştirmelerini merak ediyorum

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
yarın hersey belli olur bence arkadaslar.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Neyse arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok. demem şuki her gördüğünüze her duyduğunuza inanmayın. Paint te bile bu yapılabiliyorsa varın gerisini siz düşünün. kendi gözünüzle görmedikçe inanmayın :D . Kusuruma bakmayın. Böyle bişey olsa konu açardım. şurada biraz şaka yapayım dedim. :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Neyse arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok. demem şuki her gördüğünüze her duyduğunuza inanmayın. Paint te bile bu yapılabiliyorsa varın gerisini siz düşünün. kendi gözünüzle görmedikçe inanmayın :D . Kusuruma bakmayın. Böyle bişey olsa konu açardım. şurada biraz şaka yapayım dedim. :D

sikayeT edecekLer siraya girsin!!!

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum şuan bir psikolojik bir deney yapıyor sanırım.arkadaşların sabrını ölçmekte:ehe

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şunuda ekleyeyim. bakın görün bu resim yarın birgün ortalıkta dolaşır birisi konu açar. demedi demeyin. :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
...dostum şuan bir psikolojik bir deney yapıyor sanırım.arkadaşların sabrını ölçmekte:ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
paintle mi yaptın yaaa yuhh şikayet ediyorum hemen :D:D

sercansaim

Üye
Gerek yok böyle şeylere.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sikayeT eT buTonunu kuLLaninn!!

Üst Alt